Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

bence yap bak bu ay 1 kişi hamile kaldı belkide mart ayında hepimiz kalırız kim bilir :Saruboceq:

haklısın canım...
liste bir sembol sadece...
benim böyle anlık takıntılarım vardır..
bir an vazgeçerim, ondan öyle dedim
ama yapıcam...

yap bakalım gecikmezse şaşmassa 12 martta ziyaretime gelir regl ( inşallah hamile kalırızda 9 ay giç gelmez regl)

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-)
6-)

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

28 çekiyor doğru ama yine de 7 martta denk geliyor 30 günden hesapladım ben

evet bende öyle hesapladım. yani 2 gün sonraya attım... bakalım yine 28 günde olursam eğer 2 mart oluyor...

yap bakalım gecikmezse şaşmassa 12 martta ziyaretime gelir regl ( inşallah hamile kalırızda 9 ay giç gelmez regl)

inş canım yaa..
inş görürüz o günleri de...

Kızlar benim yumurtalama dönemini göğüs uçlarımdan anlamaya başladım ve kahverengi kenarlar büyümüş ucu da dimdik:delikafadulden.Bakalım ne olcak utanmasam resim çekip yollayacağım walla :eek:Vücudumda ki değişiklikler beni aşırı derecede heyecanlandırıyor delikafaduldenyerimde duramıyorum walla ...Bitsin şu regli yaaa yazın hiç çekilmiyor sıcakta bide

Kızlar benim yumurtalama dönemini göğüs uçlarımdan anlamaya başladım ve kahverengi kenarlar büyümüş ucu da dimdik:delikafadulden.Bakalım ne olcak utanmasam resim çekip yollayacağım walla :eek:Vücudumda ki değişiklikler beni aşırı derecede heyecanlandırıyor delikafaduldenyerimde duramıyorum walla ...Bitsin şu regli yaaa yazın hiç çekilmiyor sıcakta bide

yazını daha okumadan hemen açtım baktım bende :)))))))))))))))))))
valla sanki benimkilerde dediğin gibi kızzz...

yanlız size dün akşam demiştim ya yumurtlama belirtilerim başladı diye..
o kadar çok kasığım ağrıdı ki, bacağıma vurdu ağrısı hatta...
fakat 2-3 saatte bitti geçti neredeyse ve şuan akıntı var..
şimdi benim yumurtlama günüm dündü.. yani bugün bittimi?
dün akşamda birlikte olduk.. peki bu akşamda denemeye devam etsek mi yoksa bir gün aramı versek.. ay çok yoruldum artık yavvvvvv...
bana yol gösterin... :bbo:

Walla ben komşumdan biliyorum ve bana tavsiye etti bir gün arayla regli olana kadar devam et dedi. bu ay bende öyle yapacağım canım regli olana kadar devam ama gün aşırım sperm kalitesi yüksek olsun diye 1 gün arayla daha iyi vücudun da dinlensin canım.Bazen benim göğsümde karıncalanma da oluyor göğsüme giden damarlar bile belirgin benim beden 75 ama çok küçükler sol göğsüm sağ göğsümden biraz daha büyük ...ordan anlıyorum.Kasıklarımda ise ağrı ara ara oluyor öyle 2-3 saat sürmüyor.Akıntım yok pek fazla benim ....İlaçta kullanmıyorum yaa bakalım nasıl olacak hayırlısı ile :nazar:

yazını daha okumadan hemen açtım baktım bende :)))))))))))))))))))
valla sanki benimkilerde dediğin gibi kızzz...

yanlız size dün akşam demiştim ya yumurtlama belirtilerim başladı diye..
o kadar çok kasığım ağrıdı ki, bacağıma vurdu ağrısı hatta...
fakat 2-3 saatte bitti geçti neredeyse ve şuan akıntı var..
şimdi benim yumurtlama günüm dündü.. yani bugün bittimi?
dün akşamda birlikte olduk.. peki bu akşamda denemeye devam etsek mi yoksa bir gün aramı versek.. ay çok yoruldum artık yavvvvvv...
bana yol gösterin... :bbo:

:çok üzgünüm:kıslar kimse yokmuuuu.....prolaktin sonucumu aldım bugün neyazıkki 29.72 ve tekrar doxtınese baslıcakmısım doktorum dedı demekkı bu ilacı içediğimiz sürece prolaktın hep yüksek canım çookk sıkkın offffffff
:çok üzgünüm:

üzülme tatlım stres yapmak yok düşürürsün bak benim 52 den (ilaç kullanmadan ) 38 e düşmüştü sonra dr dostinex vermişti ve 2 gün önce ölçtürdüğümde 2.89 çıktı yani düşmüş ama dr yinede dostinex verdi .stres yaptığın sürece yükselir ilaçlarını zamanında içmeye , prolaktini düşünmemeye ve stresten uzak durmaya çalış zor ama böyle olması gerekiyor :sm_confused:prolaktinle yaşamaya alışmamız gerekiyor bence . peki bir şey soracağım prolaktin tahlilini regl döneminde mi yaptırdın?

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-)
6-)

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
oo canım sen beni yine unutmuşun:KK43:(neyse yine sölüorum unutmassan eklersn artık sekiz mart benm öptmm hepinizi kmse yok zaten bu gece biras geç kaldım sanırım

$bebek-resim10.jpg

Günaydın kızlar şimdiden elime geçen resmi size yolluyorum .Burda küçük mü küçük minik melekler var ama daha melekler bunlar,sonra büyümüşler evlenmişler mutlu mu mutlu yuvalarında yaşarlarmışşşşş.Ama onlarda artık meleklerinin gelmelerini istiyorlarmış sevgiyle,sabırla ve umudlarını kaybetmeyerek....Evet umudlarımızı kaybetmeyeceğiz ve bu resimdeki minikler gibi Rabbimin izniyle hayırlı evlatlar verecek...:nazar::1hug::lepi:

kızlarrr bende prolaktın tedavısı oluyorum parlodel kullanıyorum
,artı bu ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum
hafta sonu gebelık testı yaptırdım kandan yanlıs hatırlamıyorsam 5,63 cıktı sonuc.
adet tarıhım 22 subat bu arada.eklersiniz kızlarrr
doktorum adetın gecmesını bekleyelım dedı
ama bende 1 haftadır acayıp bı kasıntı var
her yerım delı gıbı kasınıyorrr
acaba parlodelın yan etkısı olabılır mı yaa
doktoruma sorsam mıı ????

Eki Görüntüle 9997

Günaydın kızlar şimdiden elime geçen resmi size yolluyorum .Burda küçük mü küçük minik melekler var ama daha melekler bunlar,sonra büyümüşler evlenmişler mutlu mu mutlu yuvalarında yaşarlarmışşşşş.Ama onlarda artık meleklerinin gelmelerini istiyorlarmış sevgiyle,sabırla ve umudlarını kaybetmeyerek....Evet umudlarımızı kaybetmeyeceğiz ve bu resimdeki minikler gibi Rabbimin izniyle hayırlı evlatlar verecek...:nazar::1hug::lepi:

tatlım çok şeker bunlar hikayede müthiş nerden gelir aklına sabah sabah içim açıldı güzel arkadaşım .:asigim:. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde ALLAH ın izniyle gelirler kucağımıza meleklerimiz . :Saruboceq:

Eki Görüntüle 9997

hay yarabbim yaaaa.. :roflol:
benimkine bakın, parmağını emiyo... :ecrin_bebek:
oy yerim ben onu yaaaa...

hafta sonu gebelık testı yaptırdım kandan yanlıs hatırlamıyorsam 5,63 cıktı sonuc.

geçmiş olsun hayatım vücudunun her yerimi kaşınıyor yoksa gögüs bölgen mi kaşınıyor sadece çünkü prolaktin gögüs bölgesinde kaşıntı yapıyor istersen bir doktoruna sor belkide ilaça vücudun alışmaya çalışıyordur en sağlıklısı doktoruna sorman a.s.

tatlım çok şeker bunlar hikayede müthiş nerden gelir aklına sabah sabah içim açıldı güzel arkadaşım .:asigim:. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde ALLAH ın izniyle gelirler kucağımıza meleklerimiz . :Saruboceq:

Walla canım benim dün gece geldi aklıma dün sat gece 12 ye kadar misafirimiz vardır onlar gitti bende sizler sohbettesinizdir diye girdim nede ama yoktunuz ve topiğimizdeki güzel bayanların duygularına bir nebze olsun biseyler yazayım dedim...:nazar::1hug:

canım buu doktoruna sorsan çok daha ii cevap alırsın ilaç kullanmadığım halde bndede inanılmaz tüm vücudumda özellikle bacaklarımda sürekli bi kaşıntı varr sanırım stres ve sinirlendiğim anda dahada artıyo bu kaşıntı....:1no2:

sositososito
hay yarabbim yaaaa.. :roflol:
benimkine bakın, parmağını emiyo... :ecrin_bebek:
oy yerim ben onu yaaaa...

çok şekerler değil mi
büyük ALLAH ım bizi çok bekletmeden sağlıklı
sıhhatli bir şekilde meleklerimize kavuşturur inşallah:Saruboceq:

X