oo canım sen beni yine unutmuşun(neyse yine sölüorum unutmassan eklersn artık sekiz mart benm öptmm hepinizi kmse yok zaten bu gece biras geç kaldım sanırım
hay yarabbim yaaaa.. :roflol:
benimkine bakın, parmağını emiyo... :ecrin_bebek:
oy yerim ben onu yaaaa...
Walla canım benim dün gece geldi aklıma dün sat gece 12 ye kadar misafirimiz vardır onlar gitti bende sizler sohbettesinizdir diye girdim nede ama yoktunuz ve topiğimizdeki güzel bayanların duygularına bir nebze olsun biseyler yazayım dedim...:1hug:
günaydın mı desem tünaydınmı bende uyanalı yarım saat oluyor ama yatsam yine uyurum galiba : )
kızlar tansiyonum 8-5 çıktı ölçtürdüm de çok düşük değil mi sizce
doremicim günaydınlrr nasılsın kndi adımı orda görmeynce üzüldümsenağlama:roflol:şaka bi yana bu ay inşş güsel haberler alıcaz birbirimizden ve hepimiz hamişş olucazz :CüvCüv:prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:
1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-) mseda.......................:8 mart
6-)
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv
doremicim günaydınlrr nasılsın kndi adımı orda görmeynce üzüldümsenağlama:roflol:şaka bi yana bu ay inşş güsel haberler alıcaz birbirimizden ve hepimiz hamişş olucazz :CüvCüv:
Benimde çok uykum var walla şanslısınız siz gidin yatın benim yerime de uyuyun .İş yapmak bile gelmiyor içimden.Bu gece yalnızım eşim karşıya kayınvalideye gidecek yarın izinli orda işleri var ...
kızlar bugün içimde bişey var...
kötüyüm bugün san ki yaaaaaa(
Hayır olsun canım kendini kötü hissetme ne olur iyi ve güzel şeyler düşün tamam mı?:1hug:
tatlım gidip yatmayı çok isterdim ama maalesef yatamam ödenmesi gereken faturalar var gidip onları ödeyeceğim eşimin zamanı olmadığından ben sorumluyum faturalardan ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyor ...