acaba yeni liste yapmasak mı?? :bbo:
şimdi bir garip oldum...
uğurlu gelmedi sanki .. ne bilim... :uhm:
bence yap bak bu ay 1 kişi hamile kaldı belkide mart ayında hepimiz kalırız kim bilir :Saruboceq:
aynı bende senin gibiyim şuan.. bide bu ay 28 çekiyor ya... iyice allak bullak oldum yanii :bbo:
28 çekiyor doğru ama yine de 7 martta denk geliyor 30 günden hesapladım ben
yap bakalım gecikmezse şaşmassa 12 martta ziyaretime gelir regl ( inşallah hamile kalırızda 9 ay giç gelmez regl)
Kızlar benim yumurtalama dönemini göğüs uçlarımdan anlamaya başladım ve kahverengi kenarlar büyümüş ucu da dimdik:delikafadulden.Bakalım ne olcak utanmasam resim çekip yollayacağım wallaVücudumda ki değişiklikler beni aşırı derecede heyecanlandırıyor delikafaduldenyerimde duramıyorum walla ...Bitsin şu regli yaaa yazın hiç çekilmiyor sıcakta bide
yazını daha okumadan hemen açtım baktım bende :)))))))))))))))))))
valla sanki benimkilerde dediğin gibi kızzz...
yanlız size dün akşam demiştim ya yumurtlama belirtilerim başladı diye..
o kadar çok kasığım ağrıdı ki, bacağıma vurdu ağrısı hatta...
fakat 2-3 saatte bitti geçti neredeyse ve şuan akıntı var..
şimdi benim yumurtlama günüm dündü.. yani bugün bittimi?
dün akşamda birlikte olduk.. peki bu akşamda denemeye devam etsek mi yoksa bir gün aramı versek.. ay çok yoruldum artık yavvvvvv...
bana yol gösterin... :bbo:
:çok üzgünüm:kıslar kimse yokmuuuu.....prolaktin sonucumu aldım bugün neyazıkki 29.72 ve tekrar doxtınese baslıcakmısım doktorum dedı demekkı bu ilacı içediğimiz sürece prolaktın hep yüksek canım çookk sıkkın offffffff
:çok üzgünüm:
oo canım sen beni yine unutmuşunprolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:
1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:
5-)
6-)
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Eki Görüntüle 9997
Günaydın kızlar şimdiden elime geçen resmi size yolluyorum .Burda küçük mü küçük minik melekler var ama daha melekler bunlar,sonra büyümüşler evlenmişler mutlu mu mutlu yuvalarında yaşarlarmışşşşş.Ama onlarda artık meleklerinin gelmelerini istiyorlarmış sevgiyle,sabırla ve umudlarını kaybetmeyerek....Evet umudlarımızı kaybetmeyeceğiz ve bu resimdeki minikler gibi Rabbimin izniyle hayırlı evlatlar verecek...:1hug::lepi:
Eki Görüntüle 9997
Günaydın kızlar şimdiden elime geçen resmi size yolluyorum .Burda küçük mü küçük minik melekler var ama daha melekler bunlar,sonra büyümüşler evlenmişler mutlu mu mutlu yuvalarında yaşarlarmışşşşş.Ama onlarda artık meleklerinin gelmelerini istiyorlarmış sevgiyle,sabırla ve umudlarını kaybetmeyerek....Evet umudlarımızı kaybetmeyeceğiz ve bu resimdeki minikler gibi Rabbimin izniyle hayırlı evlatlar verecek...:1hug::lepi:
kızlarrr bende prolaktın tedavısı oluyorum parlodel kullanıyorum
,artı bu ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum
hafta sonu gebelık testı yaptırdım kandan yanlıs hatırlamıyorsam 5,63 cıktı sonuc.
adet tarıhım 22 subat bu arada.eklersiniz kızlarrr
doktorum adetın gecmesını bekleyelım dedı
ama bende 1 haftadır acayıp bı kasıntı var
her yerım delı gıbı kasınıyorrr
acaba parlodelın yan etkısı olabılır mı yaa
doktoruma sorsam mıı ????
tatlım çok şeker bunlar hikayede müthiş nerden gelir aklına sabah sabah içim açıldı güzel arkadaşım .:asigim:. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde ALLAH ın izniyle gelirler kucağımıza meleklerimiz . :Saruboceq:
kızlarrr bende prolaktın tedavısı oluyorum parlodel kullanıyorum
,artı bu ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum
hafta sonu gebelık testı yaptırdım kandan yanlıs hatırlamıyorsam 5,63 cıktı sonuc.
adet tarıhım 22 subat bu arada.eklersiniz kızlarrr
doktorum adetın gecmesını bekleyelım dedı
ama bende 1 haftadır acayıp bı kasıntı var
her yerım delı gıbı kasınıyorrr
acaba parlodelın yan etkısı olabılır mı yaa
doktoruma sorsam mıı ????
hay yarabbim yaaaa.. :roflol:
benimkine bakın, parmağını emiyo... :ecrin_bebek:
oy yerim ben onu yaaaa...