Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat
15-)kelebek97.............................:22 şubat

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..

ben iyiyim canım sen nasılsın dün akşamdan beriiii.. :içelim:
yoruldum valla, anca oturdum evi topa, şu, bu,,,, üff sıkıldım artık.. hergün aynı iş..
Yapıcan tabii ev hanımı olmak ta kolay değil walla ama çalışmak daha da kötü ve zor ...İyi ne olsun walla uğraşıyorum işlerle sorumluluk yetmemiş bide şirketimizin internet sitesi için uğraşıyorum benim işimde zor: (((( Akşam çok güzeldi BAYANLAR size sesleniyorum akşama yine toplanalım ...Giremiyorsanız tekrar tekrar deneyinnnnnnnnnnnndelikafadulden:teytey: Walla Çalışmalar tam gaz ileriiiiiiiiiii:CüvCüv::içelimnazar::enbuyukkk::dance:

hehehe.... kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım çalışmaları sakın bırakma
akşam yine toplanırız, ama binbirgece de var, bu akşam çok heyecanlı...

he bu arada bişey sorucam...
yumurta 12-24 saatleri arasında yaşıyormuş... onca mücadele sadece 1 gün için mi yaaa???
ben 3 gün falan yaşıyor sanıyordum... :uhm:

evet yumurta 12-24 arası sperm 72 saatt olsun bir yolunu bulur sen merak etmek cicim.....aman binbirgeceyi pek sevmem ama ara ara bakıyorummm:1hug:

evet yumurta 12-24 arası sperm 72 saatt olsun bir yolunu bulur sen merak etmek cicim.....aman binbirgeceyi pek sevmem ama ara ara bakıyorummm:1hug:

bişey sormak istiyorum..
biraz saçma olucak ama kaydirigubbakcemile3
yumurtlama gününde hafif belirtiler oluyorya, kasık ağrısı akıntı gibi vs...
o ağrılar geçince mi yumurtluyo oluyoruz, yoksa o anda yumurtlamış mı oluyoruzz... çok karışık bi soru bilyorum ama beni bir merak aldı gidiyor...
yani sırf meraktan. nettede bulamadım

ay kendimi tavuk gibi hissetimmm laelaelaelaelae

bence 1 hafta yumurtalama dönemi başlıyor ve bu dönemde östorojen ve progesteron hormonu salgılıyoruz ve bu akıntı seklinde oluyor regli ise başlangıc yumurtlama dönemi canım:1hug:

bence 1 hafta yumurtalama dönemi başlıyor ve bu dönemde östorojen ve progesteron hormonu salgılıyoruz ve bu akıntı seklinde oluyor regli ise başlangıc yumurtlama dönemi canım:1hug:

anemone hiç uğrayamadı,, demek ki misaifirleri baya yordu onu.. ne zaman gidecekler acabaaa :uhm:

Serviksten (rahimağzından) salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), siklus boyunca salgılanan farklı hormonların (östrojen ve progesteron) etkisiyle farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlama gününüzün olduğu zamanı da belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde serviks salgınızın özelliklerini parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek elle belirlemelisiniz. Eğer salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır. Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir.

Serviks salgısı siklusun ilk günlerinde yani östrojenin yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.:CüvCüv::1hug:
Daha sonra östrojen yumurtlamanın hemen öncesinde maksimum seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, çektikçe uzadığını görebilirsiniz.

Yumurtlama bittikten sonra yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Eğer elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın olduğunu veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir. Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra serviks salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

Bu yöntem daha çok gebelikten korunmada kullanılır. Bazı kadınlar korunma yöntemi olarak mukus özelliklerine bakarlar ve ovulasyon dönemlerinde cinsel ilişkide bulunmayarak gebelikten korunmaya çalışırlar. Serviks salgılarınının özelliklerini iyi bir şekilde değerlendirmeyi başaran kadınlar bu yöntemi kullanarak gebelikten korunmayı başarabilirler.

Bazal vücut ısısı ölçme yöntemi

Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron salgısıyla birlikte birkaç dizyem (santigradın onda biri) yükselir. Bu yöntemi kullanabilmeniz için elinizde bazal ısı ölçmeye uygun hassas bir termometreniz olmalıdır.

Bazal ısı ölçme yöntemi gebe kalınabilecek günlerin belirlenmesinde değil, yumurtlamanın olduğu ve böylece gebe kalma ihtimalinizin nispeten düşük olduğu günlerin belirlenmesinde daha çok işe yarayabilir. Bu yöntemi yumurtlamanızın olup olmadığını geriye dönük olarak belirlemek için kullanabilirsiniz.

Ancak vücut ısısının uykusuzluk, ateşli hastalıklar, yorgunluk, stres gibi olaylardan da etkilendiğini ve bu durumlarda arttığını unutmayın ve bu yönteme çok fazla güvenmeyin.

bak bide beni merak ediyorlar pardon beni değil sonucu merak ediyorlaar ama ortada yoklar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…