sohbettemisiniz yoksa?
kıslar listeye ekleyin benide 22 şubat öpüyorum sizi....
Günaydınnnn yada Tünaydın ;
Nasılsınız kızlar:1hug::lepi:
Yapıcan tabii ev hanımı olmak ta kolay değil walla ama çalışmak daha da kötü ve zor ...İyi ne olsun walla uğraşıyorum işlerle sorumluluk yetmemiş bide şirketimizin internet sitesi için uğraşıyorum benim işimde zor:ben iyiyim canım sen nasılsın dün akşamdan beriiii.. :içelim:
yoruldum valla, anca oturdum evi topa, şu, bu,,,, üff sıkıldım artık.. hergün aynı iş..
Yapıcan tabii ev hanımı olmak ta kolay değil walla ama çalışmak daha da kötü ve zor ...İyi ne olsun walla uğraşıyorum işlerle sorumluluk yetmemiş bide şirketimizin internet sitesi için uğraşıyorum benim işimde zor:(((( Akşam çok güzeldi BAYANLAR size sesleniyorum akşama yine toplanalım ...Giremiyorsanız tekrar tekrar deneyinnnnnnnnnnnndelikafadulden:teytey: Walla Çalışmalar tam gaz ileriiiiiiiiiii:CüvCüv::içelim nazar::enbuyukkk::dance:
hehehe.... kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım çalışmaları sakın bırakma
akşam yine toplanırız, ama binbirgece de var, bu akşam çok heyecanlı...
he bu arada bişey sorucam...
yumurta 12-24 saatleri arasında yaşıyormuş... onca mücadele sadece 1 gün için mi yaaa???
ben 3 gün falan yaşıyor sanıyordum... :uhm:
evet yumurta 12-24 arası sperm 72 saatt olsun bir yolunu bulur sen merak etmek cicim.....aman binbirgeceyi pek sevmem ama ara ara bakıyorummm:1hug:
bişey sormak istiyorum..
biraz saçma olucak ama kaydirigubbakcemile3
yumurtlama gününde hafif belirtiler oluyorya, kasık ağrısı akıntı gibi vs...
o ağrılar geçince mi yumurtluyo oluyoruz, yoksa o anda yumurtlamış mı oluyoruzz... çok karışık bi soru bilyorum ama beni bir merak aldı gidiyor...
yani sırf meraktan. nettede bulamadım
ay kendimi tavuk gibi hissetimmm laelaelaelaelae
bence 1 hafta yumurtalama dönemi başlıyor ve bu dönemde östorojen ve progesteron hormonu salgılıyoruz ve bu akıntı seklinde oluyor regli ise başlangıc yumurtlama dönemi canım:1hug:
anemone hiç uğrayamadı,, demek ki misaifirleri baya yordu onu.. ne zaman gidecekler acabaaa :uhm:
HADİ ONU BIRAK SONUC NE OLDU MERAK ETTİM HASTANEYE GİDECEKTİ SABAHTAN:uhm:
kimse yok mu ya