polen ne işe yarıyomuş canım ve nasıl kullanıcaksın?[/QUO
mrb bal ve poleni karıştırıp sabahları aç karnına 1-2 tatlı kaşığı yiyorum yumurtalıklara iyi geliyormuş tadı güzel en azından hayıt suyundan daha güzel ben hala içemiyorum hayıt suyunu:)
hayıt suyunu sakın ihmal etmeeeeeeeeeeeeee.............
sakınnnnnnnnnn..
mutlaka içmelisin.
:)))))))
hayıt suyunu sakın ihmal etmeeeeeeeeeeeeee.............
sakınnnnnnnnnn..
mutlaka içmelisin.
:)))))))
ama tadı midemi alt üst ediyor içmem gerektiğini biliyorum ama mide bulantısına da dayanamıyorum :sm_confused:
ama tadı midemi alt üst ediyor içmem gerektiğini biliyorum ama mide bulantısına da dayanamıyorum :sm_confused:
ah canımmm...
sen tohumunu mu almıştın canım.. nasıl hazırlıyorsunda içiyorsun onu???..
bak az önce aradım eşimi gelirken hayıt suyu al dedim (hazır olandan) çünkü ben biraz ihmalkârımdır.. tohumuyla falan uğaraşam, yapamam, kalır diye kolaya kaçıyorum..
o yüzden hayıt suyunu sulandırarak içtiğim için 1 çay bardağı bir dikişte hiç birşey anlamıyorum..
napim canım bende istemiyorum ama yapacak birşey yok..
benim prolaktinciğim de zıplamış gene havalara.... halt edicem onu bak görürsünnnnn... :dilcikar:
ah canımmm...
sen tohumunu mu almıştın canım.. nasıl hazırlıyorsunda içiyorsun onu???..
bak az önce aradım eşimi gelirken hayıt suyu al dedim (hazır olandan) çünkü ben biraz ihmalkârımdır.. tohumuyla falan uğaraşam, yapamam, kalır diye kolaya kaçıyorum..
o yüzden hayıt suyunu sulandırarak içtiğim için 1 çay bardağı bir dikişte hiç birşey anlamıyorum..
napim canım bende istemiyorum ama yapacak birşey yok..
benim prolaktinciğim de zıplamış gene havalara.... alt edicem onu bak görürsünnnnn... :dilcikar:
mrb hayıt suyunu aldım tohumunu değil bende uğraşmak istemem kaynatmakla 1-2 gün kaynatır 3 . gün sıkılırım o nedenle suyunu aldım ama tadı gerçekten midemi bulandırıyor yeni mi tahlil yaptırdın kaç çıktı prolaktinciğimiz
mrb hayıt suyunu aldım tohumunu değil bende uğraşmak istemem kaynatmakla 1-2 gün kaynatır 3 . gün sıkılırım o nedenle suyunu aldım ama tadı gerçekten midemi bulandırıyor yeni mi tahlil yaptırdın kaç çıktı prolaktinciğimiz
dünkü tahlil sonuçlarım çok moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:
prolaktin: 792 referans aralığı: 102-496 yazıyo..
çok şaşırdım.. referans aralığı bile çok yüksek. :1shok:
acaba noktalı rakamlarmıydı da direkmi yazıldı anlamadım.. 10,2 gibi.... çok fazla çünkü..
hadi benim değerim zaten yüksek çıkacaktı biliyordum ama referans aralığı bile çok fazla..
meğer; hastanenin ölçüm cihazıyla alakalı birşeymiş.
yani 79 olarak düşünüyorum şuan prolaktinciğimi..
ama aklım gitti resmen yaa...
dünkü tahlil sonuçlarım çok moralimi bozdu.. :çok üzgünüm:
prolaktin: 792 referans aralığı: 102-496 yazıyo..
çok şaşırdım.. referans aralığı bile çok yüksek. :1shok:
acaba noktalı rakamlarmıydı da direkmi yazıldı anlamadım.. 10,2 gibi.... çok fazla çünkü..
hadi benim değerim zaten yüksek çıkacaktı biliyordum ama referans aralığı bile çok fazla..
meğer; hastanenin ölçüm cihazıyla alakalı birşeymiş.
yani 79 olarak düşünüyorum şuan prolaktinciğimi..
ama aklım gitti resmen yaa...
tatlım bence o rakamlar noktalıdır 792 olamaz bence 79.2 dir zaten referans aralığıda çok yüksek ben şimdiye kadar en az 10 kez tahlil yaptırdım en yüksek değeri 25.0 olarak yazıyordu üzülme takma kafana ilaca devam hala umarım yüce rabbim bu yaşadıklarımızı ve çabamızı karşılıksız bırakmaz:Saruboceq:
tatlım bence o rakamlar noktalıdır 792 olamaz bence 79.2 dir zaten referans aralığıda çok yüksek ben şimdiye kadar en az 10 kez tahlil yaptırdım en yüksek değeri 25.0 olarak yazıyordu üzülme takma kafana ilaca devam hala umarım yüce rabbim bu yaşadıklarımızı ve çabamızı karşılıksız bırakmaz:Saruboceq:
amiiiiinnn canımm... allah bizi ve bizim gibi herkesi mutlu sona kavuşturur inşaallah.. a.s.
(bencede prolaktin değerleri öyle olsa gerek)
amiiiiinnn canımm... allah bizi ve bizim gibi herkesi mutlu sona kavuşturur inşaallah.. a.s.
(bencede prolaktin değerleri öyle olsa gerek)
takma kafana bak dahada yükselir sonra prolaktinin nasıl kişilerizki prolaktin bizi çok sevdiği için bırakmıyor peşimizi :teytey: herşey yoluna girer merak etme sabır gerekiyo:teytey:r sadece
merhaba dr size ilacı tüm mü yoksa yarım mı içeceginizi söyledi bende kullandım o ilaçtan ve pazartesi perşembe yarım içmemi söylemişti doktorum ilacın 50 mg 100 mg gibi ölçüleri var 50 mg olanları (yarım içildiği takdirde) 2 haftada 100 mg olanları 1 ayda bitiyor bazı doktorlar ilacı yarım içilmesini bazılarıda tüm içilmesini söylüyor aslında prolaktin değerine göre değişiyor bu durum bence dr danış
canım su hayıt suyunun sulandırma olcusu falan varmı nasıl kullanılıyo anlatırmısın
ben prolaktının tekrar cıktıgını bılmıyordum dr soylemedı 1 sene once tedavı gordum bıdahada olcturmedım tabı hamıle değılım hala bısıy sorcam bu dostıneks kullanırken hamıle kalmak sakıncalıymıs prospektusunde yazıyor ama dr sakıncası yok dedı bılgısı olan varmı
polen ne işe yarıyomuş canım ve nasıl kullanıcaksın?[/QUO
mrb bal ve poleni karıştırıp sabahları aç karnına 1-2 tatlı kaşığı yiyorum yumurtalıklara iyi geliyormuş tadı güzel en azından hayıt suyundan daha güzel ben hala içemiyorum hayıt suyunu:)
iyi akşamlar kızlar ben gecen ay bal tarçın ve çorek otu karısımını yaptım yumurtalarım için daha onceden gıttıgım ıkı dr yumurta tembellıgı var dedı bende nette arastırdım bu karısımı bır ay boyunca kullandım sonra dr gıttım hıçbısı cıkmadı iyi dedı daha onceden tembel oldugunu baska dr solemıstı dedım yok dedı iyi yumurtaların dedı kızlar sızde kullanın istersenız hem bıde hep adetım erken olurdu kullandıgım ay tam gununde oldu bu ay tekrar baslıcam
ben prolaktının tekrar cıktıgını bılmıyordum dr soylemedı 1 sene once tedavı gordum bıdahada olcturmedım tabı hamıle değılım hala bısıy sorcam bu dostıneks kullanırken hamıle kalmak sakıncalıymıs prospektusunde yazıyor ama dr sakıncası yok dedı bılgısı olan varmı
ben hamileliğimin 10. haftasına kadar dostinex kullandım...kullanmak zorundaydım prolaktin aniden yükselirse düşük yapar dedi doktorum...
iyi akşamlar kızlar ben gecen ay bal tarçın ve çorek otu karısımını yaptım yumurtalarım için daha onceden gıttıgım ıkı dr yumurta tembellıgı var dedı bende nette arastırdım bu karısımı bır ay boyunca kullandım sonra dr gıttım hıçbısı cıkmadı iyi dedı daha onceden tembel oldugunu baska dr solemıstı dedım yok dedı iyi yumurtaların dedı kızlar sızde kullanın istersenız hem bıde hep adetım erken olurdu kullandıgım ay tam gununde oldu bu ay tekrar baslıcam
ay canım, 1 ay da bu kadar etki yapsın.. şaşırdım vallahaa... :1shok:
ben hayatta bırakmam bu karışımı, zaten nette de bir çok şeye iyi geldiği yazıyor..
her derde çareymiş...
aman sende bırakma arkadaşım, kullan bak iyi gelmiş ne güzel...
mrb bal tarçın ve çorek otu ndan ne miktarda karıştırıyoruz bilgi verirsen sevinirim
kızlar prolaktin hormonu yüksekliği sizde tüylenmeye sebep olmuş muydu?
merhaba arkadaşlar bugün nasılsınız