Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

çok haklısın canım.. bu durum gerçekten sinir bozucu. o yüzden çok düşünmememiz gerekiyor..
umarım sende en yakın zaman da sağlıklı sıhatli bebeğine kavuşursun..
inan hamile kalmakla da bitmiyormuş iş. ben bunu anladım, çünkü 1 ay önce ben kaybettim bebeğimi..
ondan diyorum ya; tek sorunumuz prolaktin olsun, onu da hallederiz evel allahhhh..

canımm..
şiddetle hayıt suyunu öneriyorum..
ben dostinex kullanırken hayıt suyu da kullandım çünkü..
belki de 1 ayda 98 den 11 e ondan hemen düştü, bilemiyorum ki???
hapla beraber kullanmıştım hemde, ne delilik, yeter ki düşsün diye yapmadığım kalmadı..
ama hayıt suyunu kullanmam gerektiğinden daha az kullanmıştım ben, hapta kullandığım için. eğer kullanırsan sende öle yap emi..
bak görüceksin nasıl düşecek o prolaktinciğinnnnn :)))))))))))

sagol canım kesın kullanıyım o znm pekı bunu su olarak mı alıyoruz yoksa evde mı kendımız kaynatıp içiyoruz yardımın için cok sagol cnm Allahım tez znmda sevındırır inşallah

geçmiş olsun tatlım üzme kendini olur inşallah sağlıklı sıhhatli:) benim sana bir sorum olacak. hayıt suyunun prolaktini düşürdüğünü bende duydum ama ne zaman başlamam gerektiğini ve günde ne kadar içmem gerektiğini bilmiyorum birde hayıt suyumu alsam tohumumu ona karar veremiyorum :uhm:

sagol canım kesın kullanıyım o znm pekı bunu su olarak mı alıyoruz yoksa evde mı kendımız kaynatıp içiyoruz yardımın için cok sagol cnm Allahım tez znmda sevındırır inşallah

valla canım bizim aktarda hazır suyu satılıyormuş.. ama hayıt tohumunu kullananı da çok gördüm.
benim tavsiyem hayıt suyu.. çünkü hazır olduğu için kullanımı kolay,
tohumu haşlamakla, soğutmakla falan derken ihmel edebilirsin,
o yüzden hazır hayıt suyu çok kolay, yaptığın hiç birşey yok; günde 3 kere çaybardağına sulandırarak içiyosun okadar..
ben hapta kullandığım için günde bir sulandırılmış hayıt suyu içtim.. ve gördüm ki o bile süper etki yaptı...
sakın geç kalma mutlaka allll... mutlaka.... özellikle dediğim gibi suyunu..
benimde bitti... bende alıcam, hep ihmal ediyodum, ii oldu hatırlattığın...
sormak istedğin başka bir şey olursa nolur çekinme,, burda hepimiz tecrübelerimizi paylaşıcaz değil mi???

canım bak arzella ya yazmış oldum senin sorunun cevabını da..
bence hazır suyunu al. kullanması çok basit.. yaptığın bir şey yok çünkü..
tohumunu kullanması daha zor gibi geldi bana,, hergün haşlamak falannn... -tatlicadiarzu-
ay yook,, bana pratik olsun dersen suyunu al derim hemen... a.s
ne zaman başlaman gerektiğini falan tam bilmiyorum. ben aldım ve başladım.. yani aktara sor belki o bi bilgi verir,
çünkü bana çok ii anlatmıştı kullanımını..

Son düzenleme:

teşekkürler arkadaşım peki tadı nasıl birde yarı yarıyamı sulandıracağım

tadı eehhhhh......... laelaelaelaelae
ama idare ediliyo canım..
1/3 ünü sulandırıyosun galiba, hatırladığıma göre..

teşekkür ederim çarşıya çıkacağım birazdan eşim yeni geldi okuldan burayı tam bilmiyorum daha. o nedenle dört gözle eşimin gelmesini bekliyordum aktara gidip alacağım şimdi teşekkür ederim kendine iyi baka.s.

rica ederim canım..
hadi bakalım hayırlısı hemen bugün içmeye başle emii :))))))))))

mrb arkadaşlar hayıt suyu ve polen aldım ve yarından itibaren içmeye başlayacağım inşallah işe yarar sevgiyle kalın

arkadaşlar ben hayıt suyu bulamadım tohumu varmış onu aldım
nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

merhaba bildiğim kadarıyla hayıt tohumunu haşlayıp soğuduktan sonra içiyorsun günde 3 defa 1 çay bardağı içiliyor günlük hazırlıyorsun bana bu şekilde kullanmam gerektiğini söylemişlerdi ama ben hayıt suyu aldım ama içemiyorum tadından çok kokusu rahatsız etti beni 1 yudum içtim 15 dk mide bulantısı çektim :) sevgiyle kal

canım tohumunun nasıl kullanılacağı ile ilgili hiç bir fikrim yok..
bunun için hayıt tohumu kullananalar paylaşım alanı var..
ordan bilgi edinebilirsin...

selam kızlar bende 4 yıllık evlıyım ve bebegım yok dr a gıttım prl ölcturduk 27,71 cıktı..

dostınex verdı pazartesi ve persembe al dedı ve regl ılk gunu gel dedı..

merak edıyorum acaba ne kadar kullanıcam napıcam bılmıyorum 1 kutu verdı bana sız 1 ay fılan kullandım demıssınız acaba bendemı alsam tekrar.. tecrubelı arkadaslardan bılgı beklıyorum..

testesteronda 1,04 cıktı bu arada...

canım bende 1 kutu kullandım ve zaten o da hemen hemen 1 ay falan sürüyor..
seninki de aynı... değişen bir şey yok.. hap bitince tekrar gidip tahlil yaptırıcaksın değerinin düşüp düşmediğini öğrenmek için.
benim ilk doktorum hep adet gününde tatlil yaptırırdı ama şimdi gittiğim doktor adet günü falan beklemeden tahlil isteyebiliyor.
mesela azönce hastaneden geldim prolaktin için kan verdim ve adetli değilim. o doktordan doktora değişiyor..
umarım istediğin sonuca kavuşursun... sağlıklı günler...

cnm 1 kutuda 2 tane var 1 ay gıtmıyorkı bı persembe bı pazartesı bıtıyor hemen 2 kutu oluncada 2 hafta oluyor banada drum adetın ılk gunu en gec ıkıncı gunu gel dedı bende onu beklıyorum bende testestoronda yuksek cıktı bakalım ozamn san ılac verıcem dedı.. cok g.olsun cnm bır an once saglık ve bebıslere kavusmak dılegıyle...a.s.

merhaba dr size ilacı tüm mü yoksa yarım mı içeceginizi söyledi bende kullandım o ilaçtan ve pazartesi perşembe yarım içmemi söylemişti doktorum ilacın 50 mg 100 mg gibi ölçüleri var 50 mg olanları (yarım içildiği takdirde) 2 haftada 100 mg olanları 1 ayda bitiyor bazı doktorlar ilacı yarım içilmesini bazılarıda tüm içilmesini söylüyor aslında prolaktin değerine göre değişiyor bu durum bence dr danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…