canım vardı ama 8 haftalıkken kalbi durdu ve kaybettimmm.. :çok üzgünüm:
hayırlısı artık bakalım...
canım geçmiş olsun hayırlısı olsun acaba prolaktin yüksekliğinden mi düşük oluştu hamilelikte yükseliyormuymuş
bu arada 2.hapı ne yapayım sence içeyimmi sen içmişmiydin
arkadaşlar merhaba bende dostinex kullanmıştım benimkinide mucizevi bi şekilde düşürmüştü fakat biliyomusunuz bilmiyomrum ama malesef prolaktin hormonu pamuk ipliğine bağlı en ufak bi gerginlikte tavan yapıyor ilaçta kullansak rahat olmadıktan sonra bi fayda etmiyo o yüzden stresten uzak durmayı tavsiye ederim ama sadece tavsiye edebiliyorum malesefki elimizde olan bişi değil
evet yaaa...
gerçekten de elimizde değil...
hayatın her anı stres değil midir?
o yüzden biz de kendimize bir oyun oynayalım arkadaşlar...
prolaktinin stresten yükseldiğini düşünmemekle...
prolaktin ayrı stres ayrı şeyler gibi kendimizi avutarak bir nebze faydalı olurmuyuz acaba?
açıkcası ben öyle yapıyorum...
eşim bile okadar kaptırmış ki kendini bu stres işine; bak stres yapma prolaktinin artacak diyo kaydirigubbakcemile3
bende bişey olmaz o kadardan ne alaka diyorum :))) napim??
bazende; oyun oynuyorum prolaktinimle :))
''hanimiş de hanimiiiiş; yükselmiş mi benim prolaktiniiim'' diyorum :)))))
kafayı yedim ben yaaaa... offfffffffffffff :bbo:
slm canım
dostinex si kullanırken korunmadın demi kalan 2 hapımı aradan 1 hafta geçti yutsammı yutmasammı bilemedim birde zararı olursa diye korkuyorum ya
bana yardımcı olurmusun
slm arkadaşlar benımde prolaktın 38 doktorum parlodel verdi bır hafta kullandıktan sonra adet oldum sızce devam edıyım mı yoksa bıttıkten sonramı baslasam ne yapacagımı bılemıyorum yardım edın....
benım demek istedıgım adetlıyken ilaç kullanmalımıyım mesala siz kullandınız mı ???
ben kullanmadım ne yapıcam sımdı yardımın için sagol....
yaaaa kızlar yaaa benim 7. ayda 35,5 ti. 10.ayda 5,0a düştü ve bu ay 24,1e çıkmış yıne yaaaa
ben hamiş olamıcammı allahımmmm((((((((((((((((
gecen hafta persembe gununden beri içmiyorum 6 gun olucak
parlodel kullanıyordum ılk basta yarım sabah aksam alıyorum vucudun alısması için sonra tam aldım sabah aksam doktorun nosu yok bende