ii be canım.. nasıl olalım valla, şükür bu günümüze.. senden ne var ne yok..
slm bende iyi olmaya çalışıyorum tansiyonum düşük 2 gündür müthiş başdönmem var geçerse daha iyi olacağım:bbo:
cnm 1 kutuda 2 tane var 1 ay gıtmıyorkı bı persembe bı pazartesı bıtıyor hemen 2 kutu oluncada 2 hafta oluyor banada drum adetın ılk gunu en gec ıkıncı gunu gel dedı bende onu beklıyorum bende testestoronda yuksek cıktı bakalım ozamn san ılac verıcem dedı.. cok g.olsun cnm bır an once saglık ve bebıslere kavusmak dılegıyle...a.s.
kız hamile falan olmayasın.. başında dönüyomuş bak, tansiyon kaçlarda??
keşke hamile olmuş olsam ama bakalım prolaktinciğim izin verdi mi? 6 gün kaldı regl e pek umutlu değilim ama kafayada takmıyorum tansiyonum 9 a 5
ya hamile olunca tansiyon düşüyor ya ordan biliyorum. Benim hep 9/5 düşüktü tansiyonum kiiii; 12/8 den şaşmayan bi tansiyonum vardı..
Allahım inşaallah, :saruboceq:
Tabi hemen ümitlenmemek lazım..
şuan daha hap kullanıyormuydun canım sen?
hayır follik asit kullanıyorum sadece umarım tatlım keşke hamiş olsam
ayy canımm hadi inşaallah yaa... 6 gün sonra mutlu haberini heyecanla bekliycem, allah yüzümüzü güldürür inşaallah...
(en son prolaktinin kaçtı canım, düştü diyemi hap falan kullanmıyosun şuan, düştüyse her an her şey olabilir, benden sölemesi bak kaydirigubbakcemile3 )[/QUOTE
canım en son regl olmadan tahlil yaptırdım 52 çıkmıştı genellikle regl 3. günü yaptırılırmış test ama ben dayanamayıp 3 hafta önce yaptırdım 52 çıktı regl döneminde tahlil yapalım öyle ilaç veriririm dedi doktorum bu ay deneyelim bir sonraki ay klomen ve iğneye başlarız dedi dr o nedenle ilaç kullanmadım prolaktin için bu ay.
ama psikolojini iyi tutarsan düşer ya bende son birkaç haftadır psikolojikman iyiydim belki düşmüştür diye düşünüyorum :smiley-cool: hayırlısı hastalanırsam gidip tahlil yaptıracağım inşallah canım allah yüzümüzü güldürür sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kacuşturur bizi tüm isteyenlerle beraber:Saruboceq:
ayy canımm hadi inşaallah yaa... 6 gün sonra mutlu haberini heyecanla bekliycem, allah yüzümüzü güldürür inşaallah...
(en son prolaktinin kaçtı canım, düştü diyemi hap falan kullanmıyosun şuan, düştüyse her an her şey olabilir, benden sölemesi bak kaydirigubbakcemile3 )[/QUOTE
canım en son regl olmadan tahlil yaptırdım 52 çıkmıştı genellikle regl 3. günü yaptırılırmış test ama ben dayanamayıp 3 hafta önce yaptırdım 52 çıktı regl döneminde tahlil yapalım öyle ilaç veriririm dedi doktorum bu ay deneyelim bir sonraki ay klomen ve iğneye başlarız dedi dr o nedenle ilaç kullanmadım prolaktin için bu ay.
ama psikolojini iyi tutarsan düşer ya bende son birkaç haftadır psikolojikman iyiydim belki düşmüştür diye düşünüyorum :smiley-cool: hayırlısı hastalanırsam gidip tahlil yaptıracağım inşallah canım allah yüzümüzü güldürür sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kacuşturur bizi tüm isteyenlerle beraber:Saruboceq:
amiiinnnn canım inşaallah.... allah hakkımızda iyisini nasip etsin bizlereee... :Saruboceq:
canım bende dün aldım hapımı. bana da senin ki gibi vermiş aynı. alt tarafı 2 tane hap.. (ama ben yarım yarım alıcakmışım)
ay yetermi ki bu benim prolaktinciğimee... -tatlicadiarzu-
bakalım artık.......
sen hap bitince tahlil yaptırcaksın ya; bana da haber ver olur mu? düşüp düşmediğine dair...
inşaallah işe yarar bakalım artık....
kızlar sımdı sıze bırsey sorucam gecen hafta drum bana 2 kutu dostınex yazmıstı ben 1 kutusunu almısdım onun ıcınde 2 tane vardı 0,05mg yazıyor..
dun baskasına ılacın adını verdım bu haftada kullanmam gerektıgı ıcın oda ıcınde 8 tane olandan almıs ama mg fılan aynı acaba kullansam bı sorun olurmu bılmıyorum varmı aranıza kullanan ? bugun goren varsa msjımı cevap verırmı cunku bugun ıcmem gerek..
2009 herkeze sağlık mutluluk ve sağlıklı sıhhatli bebişler getirsin herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar a.s. :1hug:
çoookkkkkkk teşekkürler canım benim.. :1hug:
çok incesin...
yeni yıl size içinizdeki dileği getirir inşaallah.. :CüvCüv:
Allahım hayırlı, sağlıklı ,sıhatli evlatlar nasip etsin cümlemizeee.. :ecrin_bebek:
hepinizi öpüyorum...
a.s.
merhaba bugün nasılsınız
valla canım hiç sorma..
ilk adetimi oldum (kürtajdan sonra) ama çok fenaydı..
çok ağrım oldu.. yattım hep kalkamadım.. hep koyu akıntı şeklinde adet oldum.. normali budur inş..
benim günüm böyle başladı..
sen nasılsın bitanem..
merhaba geçmiş olsun tatlım ablamında kürtajdan sonra o şekildeydi kanaması merak etme. ben iyi olmaya çalışıyorum regl olmayı bekliyorum 2 gün gecikti ağrısı var ama gelmesi yakın..senağlama kendine iyi bak ayağını sıcak tut sancın azalsın öpüyorum hoşça kal