Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar ben regl olduğumu söylemiş( sizi bu ayda teyze yapamadım diye yazmıştım) hatta moralim bozulduğunu ve ağladığımı yazmıştım sizde beni teselli etmiştiniz unuttunuz mu:uhm: hatta yarın prolaktinciğimi ölçtüreceğim :teytey: inşallah düşmüştür:Saruboceq:

yaa evet dedin de,, benneyaptımki
sonra hani adetinin 2. günüydü sanırım, tam olamadım falan dedin diye hatırlıyorum, pancuben de öyle sorunca bende daha olmadın sandım :uhm:
pardon anemonecim yaa..
bi karışıklık olmuşş...

günaydın bu arada herkeseeee.........
:kahve:

merhaba canım sabah sat 8 de gittim hastaneye kan verdim geldim öğleden sonra görümcem alacak sonucu . aslına bakarsan bu gece doğru dürüst uyuyamadım nedenini bilmiyorum ama uyku tutmadı bir türlü o nedenle vücudum tam olarak dinlenemeden gittim kan verdim hayırlısı bakalım

canım en son ne zaman ölçtürmüştün prolaktinini?

yaa evet dedin de,, benneyaptımki
sonra hani adetinin 2. günüydü sanırım, tam olamadım falan dedin diye hatırlıyorum, pancuben de öyle sorunca bende daha olmadın sandım :uhm:
pardon anemonecim yaa..
bi karışıklık olmuşş...

günaydın bu arada herkeseeee.........
:kahve:

önemli değil tatlım ben bu ay zaten regl den birşey anlamadım ilk gün çok sancılı oldum ve 1.5 günde bitti zaten .. bugün sabah kan verdim bakalım prolaktinciğim ne alemde valla sıkıldım artık bu ay oldumu olacak mı diye düşünmekten. kendi bebeğime sarılıp uyumak istiyorum bu ayda deneyeceğim bir dahaki ay gidip dr ile konuşacağım aşılamamı yapar tüp bebek mi der bilmiyorum ..

Umarım iyi sonuç alırsın olsun :))) canım sıkma kendini :1hug:

sen yazdıktan sonra hatırladım ama umut listesinde beklemede yazıyor hala kafama takıldı benimde DOREMİ düzeltmemiş kafam karıştı benimde......İnşallah düşmüştür prolaktinin Ölçtürmeden önce aklında bulunsun canım akşam 9 dan sonra bisey yemiyorsun ve erken uyu vücudun dinlenmiş olsun....Ama sen sanırım reglinin 3 günü ölçtürceksin sanırım benim doktorum böyle bisey istememişti.Hayırlısıyla düşmüştür PROLAKTİNİN bıraksınlar artık bizi yaaa

merhaba canım sabah sat 8 de gittim hastaneye kan verdim geldim öğleden sonra görümcem alacak sonucu . aslına bakarsan bu gece doğru dürüst uyuyamadım nedenini bilmiyorum ama uyku tutmadı bir türlü o nedenle vücudum tam olarak dinlenemeden gittim kan verdim hayırlısı bakalım

dün akşam rüyamda birisi bana, hamile elbiseni nerden aldın mı diyor ne, öyle birşey hatırlıyorum...
bi şaşırıryorum.. içimden diyorum ki; ama daha belli değil ki hamile olduğum diyorum...
o kadar çok şaşırarak uyandım ki kızlar... halen etkisindeyim...
üzerimde de kot elbise var.. göğüs altından kemerli falan...

dün akşam rüyamda birisi bana, hamile elbiseni nerden aldın mı diyor ne, öyle birşey hatırlıyorum...
bi şaşırıryorum.. içimden diyorum ki; ama daha belli değil ki hamile olduğum diyorum...
o kadar çok şaşırarak uyandım ki kızlar... halen etkisindeyim...
üzerimde de kot elbise var.. göğüs altından kemerli falan...

hayırlısı olsun canım belkide mesaj gönderiyordur bebiş:teytey:

slm kızlar bugun prolaktın tahlılı için kan verdım sonuç yarın cıkacak bakalım 2 aydır ılacsız ne durumda buarada benı lıstenıze eklemedınızmıbenneyaptımki

canım yeni listeyi daha hazırlamadım.. ama şubatta adet olacaksan seni şubat listesine ekleyebiliriz.. mart ise daha bekliycez..
inşaallah sonuçların iyi gelir canım. bizide haberdar et emi canım..

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..

Teşekkür ederim canım benim dondurma için güzel olur walla içim yanıyor du benim de:))) :içelim:Bende nescafe vereyim ama nescafe resmi yok tu :))):içelim::içelim::içelim:

hehehe:)))
afiyet olsun tatlım..
dur birtane de pançubene verelim....
al sana da dondurma pencuben :icecream: sende ye

Teşekkür ederim canım benim dondurma için güzel olur walla içim yanıyor du benim de:))) :içelim:Bende nescafe vereyim ama nescafe resmi yok tu :))):içelim::içelim::içelim:

hahahah... kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun canım yaaa...
e hadi bari içeyim bende :kahve:

hayırlısı olsun canım belkide mesaj gönderiyordur bebiş:teytey:

Hayır olsun canım rüyan walla bende rüyamda bebek ve hamile gördüğümde tersi cıkmıştı.Umarım tersi çıkmaz walla.Sıkıntı,dert,maddi sıkıntıya yorumladım

Hayır olsun canım rüyan walla bende rüyamda bebek ve hamile gördüğümde tersi cıkmıştı.Umarım tersi çıkmaz walla.Sıkıntı,dert,maddi sıkıntıya yorumladım

belkide canım...
geçenlerde de cenin gördüm yine... yine diyorum çünkü ilk hamileliğimde, hamile olduğumu daha bilmeden rüyamada cenin görmüştüm... sonra hamile olduğumu öğrendim..
bebeğimin öldüğü zamanda ise yine bana malum olmuştu rüyamda..
birini düşük yaparken görmüştüm, çok ağlamıştım...kanlar içindeydi.. 2-3 gün sonra bebeğimin kalp atışı durdu..
o yüzden çok korkuyorum bu tip rüyalardan artık...
:çok üzgünüm:

belkide canım...
geçenlerde de cenin gördüm yine... yine diyorum çünkü ilk hamileliğimde, hamile olduğumu daha bilmeden rüyamada cenin görmüştüm... sonra hamile olduğumu öğrendim..
bebeğimin öldüğü zamanda ise yine bana malum olmuştu rüyamda..
birini düşük yaparken görmüştüm, çok ağlamıştım...kanlar içindeydi.. 2-3 gün sonra bebeğimin kalp atışı durdu..
o yüzden çok korkuyorum bu tip rüyalardan artık...
:çok üzgünüm:

:1hug:Canım kendini rahat hisset bilinç altı işte bende yatarken karnım ağrısa elimi karnıma götürüp acaba bu sefer oldumu diye düşünüyorum.Tuvalete gittiğimde göğüsümdeki değişiklikleri acaba akıntım varmı diye bakıyorum.Ama bu sefer kendimi zorlayacağım aklımda olduğu sürece olmuyor ....Sakin olmaya gayret edeceğim.Regli olmadan önce yemek yesemde karnımın guruldaması ,tuvalete sık çıkmam bile beni çok etkilemişti. Ama bu sefer ki değişiklikler vücüdumdaki lerin ben bile tanıyamamıştım.Hayırlısı herşeyin bakalım Mart ayında neler olucak.Regli olursam doktoruma 3.günü gitmeyi düşünüyorum:nazar:a.s.:1hug:

:1hug:Canım kendini rahat hisset bilinç altı işte bende yatarken karnım ağrısa elimi karnıma götürüp acaba bu sefer oldumu diye düşünüyorum.Tuvalete gittiğimde göğüsümdeki değişiklikleri acaba akıntım varmı diye bakıyorum.Ama bu sefer kendimi zorlayacağım aklımda olduğu sürece olmuyor ....Sakin olmaya gayret edeceğim.Regli olmadan önce yemek yesemde karnımın guruldaması ,tuvalete sık çıkmam bile beni çok etkilemişti. Ama bu sefer ki değişiklikler vücüdumdaki lerin ben bile tanıyamamıştım.Hayırlısı herşeyin bakalım Mart ayında neler olucak.Regli olursam doktoruma 3.günü gitmeyi düşünüyorum:nazar:a.s.:1hug:

mirmirmirmir hakkımızda hayırlısı canım...

X