Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar soğan kürüne başlayayım diyorum ne dersiniz birde aranızda ne zamann bu küre başlanması gerektiğini bilen var mı 15 gün devam edildiğini biliyorum ama ne zaman başlandığını bilmiyorum

canım ben kullandım geçen ay soğan sayesinde regl oldum.2-3 gün süren reglim 9-10 güne çıktı bayağı rahatladım tavsiye ederim

soğan kürüne adete 15 gün kala başlanması gerek.günde iki defa yemeklerden 10-15dk önce ılık içilmesi gerek ve her defasında taze olarak hazırlanmalı.

canım çok üzüldüm yaa...
hayırlısı buymuş.. daha fazla üzme kendini.. toparlan.. gülümse.. bırakma sakın kendini...
bak yepyeni bir ay umutla bizi bekliyor....
bunun heyecanını yaşa lütfen... at kafandan geçirdiğin bu ayı.. mart ta herşey çok güzel olacak allahımın izniyleeee :Saruboceq:
tamam mı tatlım.. söz mü? :1hug:
[/COLOR]

tamam canım başka çarem yok sanırım. bunları sizlerle paylaşmak inanınki çok iyi geliyor.eşimle bile paylaşamadığım duygularımı (anlatınca daha çok üzülüyo !)buradan size anlatıp rahatlıyorum.deşarj oluyorum sanki
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş ne yapalım .senağlama
ya hala bişey yok:1no2:
ara sıra kasıklarım ağrıyo
bari zamanında regl olsamda bide onu stres yapmasam.

ağlama tatlım bende ümitle bekliyordum ve regl oldum takma kafana hayırlısı değilmiş diye düşün zorda olsa. hem ALLAH ın izniyle hayat devam ediyor eninde sonunda sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelecek bebişlerimiz

sağolun ya rahatlıyorum cevaplarınızı okudukça
teşekkür ederim canım.:1hug:

ne yazıkki bendede prolaktın sorunu var geçen sene 54 idi iki ay parlodel 5mg ve bir ay parlodel 2.5 mg kullandım ve 4e düştü sonraki 4 ay duphaston kullandım ve 27 günde bir regl oldum. İlacımı kestikten sonra regl olamadım ve duphaston kullanarak 70 gün sonunda regl oldum ve prolaktinim 51 olmuştu sonraki ay 60 gün üstüne ilaçla regl olabiliyorum geçen ay 49 olmuş ve 25 gündür hayıt suyu içiyorum ve 30 gün oldu hala regl olamadım bu ay ilaç kullanmak istemiyom bakalım ne zaman olucam hormon ilaçları kullanmaya başladıktan sonra onları kullanmadan hastalanamıyorum inş iyi sonuç alır ve kısa zamanda bebek sahibi olabilirim rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım ben kullandım geçen ay soğan sayesinde regl oldum.2-3 gün süren reglim 9-10 güne çıktı bayağı rahatladım tavsiye ederim

soğan kürüne adete 15 gün kala başlanması gerek.günde iki defa yemeklerden 10-15dk önce ılık içilmesi gerek ve her defasında taze olarak hazırlanmalı.

teşekkür ederim tatlım peki soğan kürünü kullanırken hamile kalırsam zararı olurmu bebişe bilgin varmı

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat regl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat
[/QUOTE]

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..

X