Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

CANLARIM SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN .....ÜMİDİMİZİ KAYBETMEK YOK DEĞİLMİ SENEYE İNŞALLAH MELEKLERİMİZLE BERABER KUTLARIZ BU GÜZEL GÜNÜ.....SEVGİ HERŞEY SADECE EŞ ,YADA SEVGİLİ DEĞİL .....ANNE BABA SEVGİSİ ....DOST SEVGİSİ....ARKADAS SEVGİSİ .....DOĞA ....ve SEVİMLİ DOSTLARIMIZ (HAYVANLAR) BEN HERŞEYİ SEVİYORUMMM .......ÖNEMLİ OLAN POZİTİF DÜŞÜNMEK YOKSA NASIL YENERİZ PROLAKTİNİMİZİ VE PROLAKTİNİMİ DE SEVİYORUMMM ŞAKA BİR YANA BIRAKSIN BENİ PROLAKTİNDE ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUM ONU KARNIMDA HİSSETMEK ,AŞ ERMEK,HER TEKME ATTIĞINDA ONUN VARLIĞINI HİSSETMEK DOKTORUMUZA GİTTİĞİMİZDE ONU GÖRMEK .......DOĞUM ZAMANINDA KOLLARIMA ALIP KOKLAMAK İSTİYORUMM.RABBİM BU DUYGUYU HEPİMİZE YAŞATSIN YÜKSEK SESLE DUALAR ETTİM ...KABUL OLUR İNŞALLAHHH
SEVGİLER HERKESEEEEEEE:nazar::CüvCüv::Saruboceq::enbuyukkk:

Canımsın yaaa o yüzden yazdım yaa buraya anlatmak istedim çünkü hepimiz aynı durumlarda oluyoruz .Evet barıştık biz dün gece erken yattım sabahta beni öperek uyandırdı kalma sen dedi yattım bende aksama hediyesiyle gelmiş ben bilmezmiyim aşkımı 3 gün bile zor dayanır özür diledi ve akıttığın gözyaşları içinde dedi.Her ağladığında içim parçalandı ama seninde sinirlerin gerilmiş o yüzden üzerine gelmek istemedim dedi.İyi de yapmış her konuştuğunda ben biraz daha kızacaktım atlatacağız bunları gerçekten de gerildim iş beni daha da yoruyor gitmedim hiç bir yere evimde oturdum ....Yemek yaptım akşam için planlarına da uymadım yarın eski iş yerindeki arkadaşlarımla buluşacağım yani benim dediğim oldu:))))Ben herzaman dinlemek isterim sizi uzaktan da olsa elimden gelenini yaparım hepimizin bir tek UMUDU VAR ANNE OLMAK ve bunu yeneceğiz ALLAHIN İZNİYLE....Sevgiler herkeseee:nazar::1hug:

pancubencim sakın böyle düşünme, bak lütfen üzersin beni.. :KK43:
asla sıkılmadım ve sıkılmamda.. bende derdimi sizinle paylaştım, bende mi sıktım şimdii :KK43:
burda hepimiz güzel günlerimizi paylaştığımız gibi kötü günlerimizi de paylaşıcaz tabiki de.. stresimizi atıyoruz.. çünkü olduğumuz gibiyiz.. kendimizi iyi hissediyoruz buraya yazarakk..
biz hepimiz birbirmizin dostu olduk..
iyi günde de kötü günde de hep burdayız... aynı senin gibi canım... :1hug:

:enbuyukkk:

CANLARIM SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN .....ÜMİDİMİZİ KAYBETMEK YOK DEĞİLMİ SENEYE İNŞALLAH MELEKLERİMİZLE BERABER KUTLARIZ BU GÜZEL GÜNÜ.....SEVGİ HERŞEY SADECE EŞ ,YADA SEVGİLİ DEĞİL .....ANNE BABA SEVGİSİ ....DOST SEVGİSİ....ARKADAS SEVGİSİ .....DOĞA ....ve SEVİMLİ DOSTLARIMIZ (HAYVANLAR) BEN HERŞEYİ SEVİYORUMMM .......ÖNEMLİ OLAN POZİTİF DÜŞÜNMEK YOKSA NASIL YENERİZ PROLAKTİNİMİZİ VE PROLAKTİNİMİ DE SEVİYORUMMM ŞAKA BİR YANA BIRAKSIN BENİ PROLAKTİNDE ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUM ONU KARNIMDA HİSSETMEK ,AŞ ERMEK,HER TEKME ATTIĞINDA ONUN VARLIĞINI HİSSETMEK DOKTORUMUZA GİTTİĞİMİZDE ONU GÖRMEK .......DOĞUM ZAMANINDA KOLLARIMA ALIP KOKLAMAK İSTİYORUMM.RABBİM BU DUYGUYU HEPİMİZE YAŞATSIN YÜKSEK SESLE DUALAR ETTİM ...KABUL OLUR İNŞALLAHHH
canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bende seninle aynı düşüncedeyim bebeğimi içimde hissetmek kıpırtılarıyla hayatın tadını çıkartmak doğduğunda onun kokusuyla nefes almak istiyorum inşallah büyük ALLAH ım bizi bu duygulardan esirgemez yüce RABBİM dualarımızı kabul ederde en kısa zamanda bebişlerimizi gönderir bize :Saruboceq:

canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bende seninle aynı düşüncedeyim bebeğimi içimde hissetmek kıpırtılarıyla hayatın tadını çıkartmak doğduğunda onun kokusuyla nefes almak istiyorum inşallah büyük ALLAH ım bizi bu duygulardan esirgemez yüce RABBİM dualarımızı kabul ederde en kısa zamanda bebişlerimizi gönderir bize :Saruboceq:

slm canım bende parolaktınle ugrasıyorum sen prolaktınınn dustukten soramı hamıle kaldın canım ya bende 3 aydr parlodel kullanıyorum bellı baslı baskada hıcsorunum yok bu ay prolaktınım dusmus ama gebelık yok dedı kan da dr um adet tarıhımde 21 subat bu arda eklersenız artık bende buraya geklecegım aranıza prolaktının dusmus buda bızım ıcın cok guzel dedı dr ama gebelık olmayınca ben onemsemedım bu ıyı haberı acıkcası ben 1 bucuk yıl once dusuk yaptım dostınex kullanıyordum dusugumun sebebını dostınex ten oldugunu soledı dr lar hala daha bebıs ıcın ugrasıyorum ıste kızlar ya

slm canım bende parolaktınle ugrasıyorum sen prolaktınınn dustukten soramı hamıle kaldın canım ya bende 3 aydr parlodel kullanıyorum bellı baslı baskada hıcsorunum yok bu ay prolaktınım dusmus ama gebelık yok dedı kan da dr um adet tarıhımde 21 subat bu arda eklersenız artık bende buraya geklecegım aranıza prolaktının dusmus buda bızım ıcın cok guzel dedı dr ama gebelık olmayınca ben onemsemedım bu ıyı haberı acıkcası ben 1 bucuk yıl once dusuk yaptım dostınex kullanıyordum dusugumun sebebını dostınex ten oldugunu soledı dr lar hala daha bebıs ıcın ugrasıyorum ıste kızlar ya

geçmiş olsun hoşgeldin aramıza . yalnız sana birşey söyleyeceğim bu bölümde umutsuzluğa yer yok ona göre önce kafamıza takmayacağız, strestende uzak duracağız çünkü en ufak bir streste prolaktinimiz tavan yapıyor. bak ne güzel düşmüş prolaktin seviyen gebelik olmayınca önemsemedim deme çünkü yeni düşmüş ve bu da bu ay bebiş için daha çok çalışmalar yapman demek böyle kafaya taktıkça düşen prolaktin seviyeni yükselteceksin. bak hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve prolaktin le savaşıyoruz aramızda bu ay sadece 1 arkadaşımız hamile kaldı darısı hepimizin başına:Saruboceq: bu arada ben hamile değilim keşke olsam ama azmettim sabredeceğim ve dua edeceğim büyük ALLAH ım zamanı geldiğinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişimi gönderece bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah:Saruboceq: benimde yarın reglimin 3. günü gidip tahlil yaptıracağım prolaktinim ne seviyede bilmeliyim ( benim dr regl 3. günü yaptırıyor prolaktin tahlilini daha doğru çıkıyormuş )hayırlısı olsun hepimiz için

canım o kadar güzel yazmışsın kiiiii....... :asigim:
bu güzel sözlerin arkasından ne desem boşgerçekten...
yüreğine sağlık canım arkadaşım.... :1hug:
rabbim en yakında güldürür yüzümüzü inşaallah ... :Saruboceq:

kızlar kayınvalidem bende.. o yüzden fazla giremiyorum..
erken giderse gelicem :KK43:((

bekleyin beni anacımmmm :))))))))))

slm kızlar kimse yok galiba
regl oldum doremicim senağlama
yazabilirsin artık:çok üzgünüm:

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat beklemede:Saruboceq:
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..

Gittiler mi kayıvalidenler canım?Anemone regli olmadı değilmi daha inşallah haberlerini alırıs

gitmedi canım daha... :nazar:
arada bir açıp bakabiliyorum ancak...

anemone olmadımı daha regl yaaaaaaaaaa... kaydirigubbakcemile2
ay hadi inş.... :Saruboceq:

bişey olmaz canım hamiş olduğunu öğrendikten sonra içmiyosun artık.bebeğe bir zararı yok.

teşekkür ederim tatlım . bu arada ağlama umudumuz devam ediyor umutsuzluk yok demekki bebiş nazlı belki sağlıklı sıhhatli bir şekilde mart ayında gelir annesi :Saruboceq: üzülme sen

[...

ay hadi inş.... :Saruboceq:[/COLOR][/QUOTE]

kızlar ben regl olduğumu söylemiş( sizi bu ayda teyze yapamadım diye yazmıştım) hatta moralim bozulduğunu ve ağladığımı yazmıştım sizde beni teselli etmiştiniz unuttunuz mu:uhm: hatta yarın prolaktinciğimi ölçtüreceğim :teytey: inşallah düşmüştür:Saruboceq:

sen yazdıktan sonra hatırladım ama umut listesinde beklemede yazıyor hala kafama takıldı benimde DOREMİ düzeltmemiş kafam karıştı benimde......İnşallah düşmüştür prolaktinin Ölçtürmeden önce aklında bulunsun canım akşam 9 dan sonra bisey yemiyorsun ve erken uyu vücudun dinlenmiş olsun....Ama sen sanırım reglinin 3 günü ölçtürceksin sanırım benim doktorum böyle bisey istememişti.Hayırlısıyla düşmüştür PROLAKTİNİN bıraksınlar artık bizi yaaa

[...

ay hadi inş.... :Saruboceq:[/COLOR]

kızlar ben regl olduğumu söylemiş( sizi bu ayda teyze yapamadım diye yazmıştım) hatta moralim bozulduğunu ve ağladığımı yazmıştım sizde beni teselli etmiştiniz unuttunuz mu:uhm: hatta yarın prolaktinciğimi ölçtüreceğim :teytey: inşallah düşmüştür:Saruboceq:[/QUOTE]

sen yazdıktan sonra hatırladım ama umut listesinde beklemede yazıyor hala kafama takıldı benimde DOREMİ düzeltmemiş kafam karıştı benimde......İnşallah düşmüştür prolaktinin Ölçtürmeden önce aklında bulunsun canım akşam 9 dan sonra bisey yemiyorsun ve erken uyu vücudun dinlenmiş olsun....Ama sen sanırım reglinin 3 günü ölçtürceksin sanırım benim doktorum böyle bisey istememişti.Hayırlısıyla düşmüştür PROLAKTİNİN bıraksınlar artık bizi yaaa

merhaba canım sabah sat 8 de gittim hastaneye kan verdim geldim öğleden sonra görümcem alacak sonucu . aslına bakarsan bu gece doğru dürüst uyuyamadım nedenini bilmiyorum ama uyku tutmadı bir türlü o nedenle vücudum tam olarak dinlenemeden gittim kan verdim hayırlısı bakalım

X