- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
mirmirmirmir hakkımızda hayırlısı canım...
Ne o uykun mu geldi esniyorsun?Kayınvaliden yordu galiba seni?:teselli:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mirmirmirmir hakkımızda hayırlısı canım...
Ne o uykun mu geldi esniyorsun?Kayınvaliden yordu galiba seni?:teselli:a.s.
arkadaşlarımmm....
prolaktinle uğraşan canlarım benim.... :asigim:
bu muhabbetimizi daha doyumsuz hale getirmek için ve birbirimizi daha iyi tanımak adına,, bir akşam herkesin musait olduğu bir saatte, sohbet odasında buluşmaya ne dersiniz????.... kaydirigubbakcemile5
saati ve buluşacağımız akşamı hep beraber burda karar veririz..
haydi bakalım... cevaplarınızı bekliyorummm...
walla ben genelde akşamları 23,00 gibi girebiliyorum...Benim için farketmez bir aksilik olmazsa katılırım size SOHBET ODASI damı var ?Bak bilmiyordummm:1hug:
yaaaa bak öğrenmiş oldun sayemde :dilcikar:
:)))
akşam buluşalım işte diğer odalarda çok kalabalık olmayan. bizbize takılırız..
erken gel ama yaaaa (((((
kaçta geliyosun sen işten, eşin kaçta geliyo.. ayarla bişeyler pancuben
BEN 6.30 EVDEYİM CANIM ARA ARA GİREYİM BARİ EŞİM 9 DA GELİYOR YEMEK YE SOHBET FİLAN MUTFAĞI TOPARLA BU ARADA MİSAFİR DE GELMEZSE HEMEN GELİRİM BACIM MERAKLANMA BEN SAAT 7,30 da girerim eşim gelene kadar hani uzun sohbet için ben saat 11 dedim cicim.Yeni oda açarsın PROLAKTİNİMİ ÇOK SEVİYORUM DİYE Yada BIRAK BİZİ PROLAKTİN DİYE :))) Nasıl fikir ama:jeyyar::sm_cool:
selam kıslar nasılsınız:))akşam bizde katılabiliris dimi sohbetinize....
hahahah....
çok hoşsunnn sırnaşık şey
BIRAK BİZİ PROLAKTİN DİYE bir odanın olması daha güzel bence...:)
ama bizler oda açamıyoruz maalesef...
orda bir yerde buluşuruz. boş olan odaya damlarız, toplarım ben sizi..
akşama 8 de toplansak olurmu canım.. yada 8,30 da sen karar ver..
arkadaşlarımmm....
prolaktinle uğraşan canlarım benim.... :asigim:
bu muhabbetimizi daha doyumsuz hale getirmek için ve birbirimizi daha iyi tanımak adına,, bu akşam herkesin musait olduğu bir saatte, sohbet odasında buluşmaya ne dersiniz????.... kaydirigubbakcemile5
akşam saat 8'de sohbet odasında prolaktinciler olarak buluşuyoruz..
yeni arkadaşlar için söylüyorum; sohbet odasına girmezseniz tekrar tekrar deneyin, bazen biraz zor oluyor girmesi...
(boş olan bir odada, o yüzden şuan isim veremiyorum, ben toplarım hepinizi... )
canm sohbet odasına nasıl gireceğiz ben sohbet linki ne tıkladım yanlış kullanıcı adı ve şifre dedi bilgi verirsen sevinirim a.s.
evet canım işte öyle yapıyor...
ardarda denemek gerekiyor...
yoksa doğru yerdesin. yanlış kullanıcı ve şifre yazıyo bazen, onun için girilemiyor..
Canım aldın mı sonucunu meraklandım şimdi ben yaaaCADIARZU:1hug:
evet anemone tahlil yaptırmıştı dimi?
Canlarım bizey sorucam size
Regliniz bittikten sonra karın ağrılarınız olup ishal yada sık tuvalete çıkma(büyük abdest) oluyor mu sizde? Az önce tuvalete zor yetiştim kasıklarıma felaket ağrı girdi ve ishal gibiydim yada ilişki sonrası da olması normal mi kafama takıldı benimde :uhm::1hug: