merhaba kızlar ben geldim artık buralardayım
doremi nasılsın canım nasıl gidiyor hayat?
pancuben sen nasılsın darısı bir daha ki aya canım üzülme
qusel okuyunca şaşkına döndüm ben hem çok sevinmiştim hemde ümitlenmiştim doğrusu hamilesin diye neyse sağlık olsun hayat devam ediyor eninde sonunda gelecek güneşlerimiz inşallah
hepinizi öptüm
slm kızlar çok oldu topiğe girmeyeli neler olmuşşşşşşşş yaaaaa. delikafadulden
doremi canım umudunu kaybetme inş.bir sonraki ay hamiş yazını görürüz:Saruboceq:
gusel cim önce sevindim okudukça inanki çok üzüldüm hayırlısı diyelim:çok üzgünüm:
esma_memo canım tebrikler
bizlere dua et.hamişlerin duaları kabul olurmuş:Saruboceq:
selam kızlar.....
saol tatlım... inşaallah önümüzde ki ay artık..
neyse ki bir tane hamiş çıkarabildik aramızdan.. çok şükür.. esra çok sevindirdi bizleri.. :icecream:
ama ben inanıyorum ki; her geçen zaman da allahımın izniyle daha çok hamiş çıkacak içimizden.. :Saruboceq:
sen neler yapıyosun canım?
selam kızlar.....
çok yoğun bi hafta geçirdim hiç bakamadım yazılara daha yeni fırsat buldum.
bendede tuhaflıklar var ama bilmiyom 13 şubatı bekliyorum.
ara sıra kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ama hemen geçiyo.bu akşam biraz akıntıda vardı bilemiyom yaaaa.:Saruboceq:
sen nasılsın .
inşallah canım ya bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum sonrası kötü oluyo çünkü.ama ümitlenmedende olmuyoki aklımdan çıkmıyo hiç.
ne gibi belirtileri var başka biliyomusun?
bel ağrısı hiç eksik olmuyoki bende.yorulduğum zaman uzun süre ayakta kaldığımda hep ağrıyo.
mrb arkadaşlar ben sitede yeniyim prolaktin hormonum benimde yüksekti ilaç kullandım düştü0.907 lere daha sonra çıkar mı bu prolaktin hamilelik için uğraşıyoruzda bizde bilgi verirmisinizfisfisfis
mrb arkadaşlar ben sitede yeniyim prolaktin hormonum benimde yüksekti ilaç kullandım düştü0.907 lere daha sonra çıkar mı bu prolaktin hamilelik için uğraşıyoruzda bizde bilgi verirmisinizfisfisfis
merhaba kızlar ben geldim artık buralardayım
doremi nasılsın canım nasıl gidiyor hayat?
pancuben sen nasılsın darısı bir daha ki aya canım üzülme
qusel okuyunca şaşkına döndüm ben hem çok sevinmiştim hemde ümitlenmiştim doğrusu hamilesin diye neyse sağlık olsun hayat devam ediyor eninde sonunda gelecek güneşlerimiz inşallah
hepinizi öptüm
canım öncelikle hoşgeldin aramıza..
evet bu prolaktin çok bela bir hormon.. bir yapıştımı gitmiyor maalesef..
2 ayda bir hep ölçtürüp kontrol altında tutmak gerekiyor.. çünkü hemen yükselebilen bir hormon bu..
canım inşaallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun...