Canım; 2 gün sonra kan testi yaptırsan o acayip yükselir değerin 24 saat içinde çok gelişmeler oluyor şuan çok erken olduğundan düşük çıkmış birde meraklanma anne adayı:)))) hadi hayırlısı ben sizlerin adına çok sevindim.Hayırlısı diğer arkadaşlarım adına da benim içinde diyelim evet az kaldı benimde bakalım bugün kuzenim istersen yap bir test dedi ama ben beklemekten yanayım .Doremiye anlatmıştım benim belirtiler belki regl olma yolunda da olabilir diye beklemeyi tercih ediyorum.Hafif akıntım var ,kasıklarımda heleki sağ kasığımda şiddetli ağrı oluyor ve göğüs uçlarımda büyüdü ...Normal regli dönemi olduğunda 1 hafta önceden belim ağrırdı sadece...
doremı bugun test yaptım ama malesef negatıftı 5dk bekleyın yazıyodu bu degısık testtı 5 dk 10dk yarım saat 1 saat bekledım ama malesef cnm negatıftı saglık olsun
hemen ümitsizliğe kapılma cnm hala hasta olmadın.kırmızıları görmedin daha hem o testler çokda sağlıklı değil biraz daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın cnm. Hakkında hayırlısı olsun...
doremı bugun test yaptım ama malesef negatıftı 5dk bekleyın yazıyodu bu degısık testtı 5 dk 10dk yarım saat 1 saat bekledım ama malesef cnm negatıftı saglık olsun
Allahım tez zamanda sanada nasip eder inş. cnm benimm dualarım hepinizle
Rabbim bi engel çıkarmaz inş. çok tuhaf bişey yaa kısmet dedim ya belirti falan boşşş olucağı varsa gerçekden oluyomuş.. kaydirigubbakcemile5
inşaallah adet olmazsında sende hamileler kervanına katılırsın canım..
ama olursanda üzülme sakın tamam mı?
allah sağlık versin yeter ki..
canımsın yaaa...
allah kucağına almayı da gösterir inşaallahh..
sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olur..
bundan sonra hareketlerine dikkat et canım...
sakın bitkisel çaylar içme... ayaklarını ve belini hep sıcak tut.. ağır sakın kaldırma... yukarıya uzanmaaa... ııııııı.... dur bakim başka ne vardııı :bbo:
heheh... şaka bi yana... sırnaşık şey
kısacası kendine ve yeğenime iyi bak... teyzesi yesin onuuuuuu... :sm_cool:
Bakalım canım hayırlısı yaa .Regli döneminden 4 önce gelirse dostinex ilacımda yapmış olabilir bilmiyorum.O yüzden de kafam karıştı.Regli belirtilerimde böyle bisey olmazdı belki tedavi dende olmuştur hayırlısı yaaa...Sağol canım...:1hug:
Günaydın kızlar;
Ben 3 gün öncesinden regli oldum tahmin ettiğim gibi,Dostinexden de olabilir demiştim ve oldum ...hayırlısı artık ne yapalım reglim bittikten sonra doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı .Üzülmedim de sanki üzerimden ağır bir baskı vardı o geçti sadece.Anne adaylarımız nasıllar bugün?
hayırlısı olsun canım, napalım...
inşaallah önümüzdeki ay alırız güzel haberlerini..
yeni bir liste daha yapıcaz herhalde :)
bu arada niye doktora gidiceksin?
canım yaaa...
nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrr....
dur bakalım... hemen öyle deme... bişey olmasaydı silik çıkmazdı kiii..
yarın bir daha yap emii..
mutlaka yap ama... :teselli:
cnm haber veremedım ama regl oldum ben dun gece cok morlım bozuldu ve nete gırmedım hamiş yazısını silebılırsın cnmsenağlama
cnm haber veremedım ama regl oldum ben dun gece cok morlım bozuldu ve nete gırmedım hamiş yazısını silebılırsın cnmsenağlama
ay canım inanamadım yazını görünce...
ama neyse napalım canım sağlık olsun.. moralini bozma çok.. hayırlısı buymuş..
tamam siliyorum yazıyı ama en yakın zamanda tekrar yazıcam içime doğuyo. allah çok büyük canım benim.. :teselli:
Üzülme ne olur kısmet yaaa hayırlısı diyelim bende 3 gün öncesinden oldum ....ama moral bozmaya gerek yok bir daha ki aya artık tamam mı?:teselli::1hug: