- 20 Haziran 2008
- 1.563
- 0
- 37
benim ilacım biteli çok oldu canım.. 2 hafta aldım yarım olarak. 10 a düştü prolaktinciğim..
şuan yaptığım tek şey hayıt suyu içmek okadar..
çok güzel cnm inş. ilaç kullanmadanda düşer hiç çıkmazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilacım biteli çok oldu canım.. 2 hafta aldım yarım olarak. 10 a düştü prolaktinciğim..
şuan yaptığım tek şey hayıt suyu içmek okadar..
çok güzel cnm inş. ilaç kullanmadanda düşer hiç çıkmazzz
ah inşaallah canım..
ama bu prolaktin çok oynak.. dur işte durduğun yerde dimi :)))) -tatlicadiarzu-
vvalla benim ilk ayım olduğu için ne olur ne olmaz bilmiyorum açıkçasıı yeni yeni çözüyorummm.. stresden çıkıyomuş öyle okumuştummm doğruluk payı ne acaba
canlarım nasılsınız opek gıremıyorum malum bılıyosunuz ıkı dakka slm vermek ıcın gırdım a.s.
Günaydınlar nasılsınız?Sizlerde fiziksel değişmeler var mı? Regl olma gibi yada olmama gibi.Bende göğüslerimin hafif rengi değişti .Karnım akşamları kasıklarımla beraber hafiften ağrıyor.(Regl olmaya yakın öyle şeyler yok bende) Regl dönemini bekleme yada olmama da değişiklikler neler sizde
ay canım,,,
benim yumurtlama gününde ki belirtilerim hiç geçmedi bu güne kadar yaaaaa...
yani kasık ağrılarım devam ediyo.. (aslında başka bi sorun varsa diye de korkuyorum)
kramplar var,, birde gazdan dolayı hani karın ağrısı olur ya... o ağrı mevcut..
göğüslerde değişiklik yok aynı duruyolar..
yaklaşık bir hafta var daha adetime ama işte ben böyleyim kızlar...
ve umutsuzzzz:çok üzgünüm:
Aslında bende umutsuzum ama göğüslerimde normalde çok değişiklikler görüyorum.Karın ağrılarımla beraber kasık ağrısıda olunca acaba mı diyorum? Çok zor beklemek Aynen benimde var 1,5 hafta regli olmama bakalım ama nasıl regli olursam şayet daha sonra da prolaktinime baktırırım yükselmiş mi diye?Hamilelik belirtisi olarak akıntının fazlalaşması diyorlar o da bende yok
canım akıntının fazlalaşması bende de yok..
ben öteki hamileliğimde ki belirtilerle karşılaştırıyorum..
ozaman adetime son 3-4 gün kala çok akıntım olmuştu ve göğüslerim şişmişti ve çok acıyodu, dokunamıyodum..
fakat bir hafta önce o gaza benzer karın ağrısı demiştim ya, onu yaşadım, hatta düğündeydik, oynayamadım, karnım sıkıştı resmen ama gazımda yoktu.. o aklımda kalmış benim. adetime 2 gün kala falan tam regl dönemindeki bütün ağrıları yaşadım, hele ki bel ağrısıııııııııııııııı.. hep belim ağrıyodu.. reglim gelmeden test yapmıştım ve çıkmıştı benim ki.. adetim geçene kadar ha adet oldum ha olmadım diye wc ye koşturmaktan bi helak olmuştum,, düşün artık hamile olduğumu biliyorum ve o bel ağrısı ve akıntı insanı çok şaşırtıyor, durmadan wc ye gidip kontrol edip durudum doktoruma gidene kadar..
bakalım inş. rabbim aynı güzel duyguları tattırır bir daha bana ve herkese.. ne diyim...
tatlım Polikistik Over için çok üzüldüm ama merak etme, doktor hap vermiş zaten.. geçer o yani.. üzmez seni prolaktin gibi.. :) biliyosun prolaktinciğimiz düşse bile, sonradan hep sürpriz yapıp ziyaretimize geliyor.. :)))
yarın ki yolculuğun için iyi yolculuklar dilerim canım.. sağ sağlim git gel.. ama moralini toplayıp bomba gibi gel olur mu:? :))))) a.s.
teşekkür ederim tatlım şuan nevşehir deyim ve keyfim yerinde dün burdada dr gittim o da polikistik over olmadığını söyledi yumurta ölçümü yaptırmak için gittim biri 16 ml diğeri 17 ml olmuş bugün pregly iğnesi olacam bakalım hayırlısı olsun tatlım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hamiş oluruzda bu çektiklerimize değer ben ara ara girer okurum yazılarınızı kendinize iyi bakın öpüyoruma.s.
teşekkür ederim tatlım şuan nevşehir deyim ve keyfim yerinde dün burdada dr gittim o da polikistik over olmadığını söyledi yumurta ölçümü yaptırmak için gittim biri 16 ml diğeri 17 ml olmuş bugün pregly iğnesi olacam bakalım hayırlısı olsun tatlım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hamiş oluruzda bu çektiklerimize değer ben ara ara girer okurum yazılarınızı kendinize iyi bakın öpüyoruma.s.
ayyy canımm inanmıyorum ne doktorlar var yaaaa... benneyaptımki
nasıl doktor bunlar nasıl hemen teşhis koyuyorlar... çok kızdım şimdi yemin ederim...
ama olmadığına da çok sevindimmm..
valla içim rahatladı.. :dance:
bak ama çok iyi yapmışsın başka bi doktora gözükmekle.. yoksa ilaçlara başlardın maazallah.. kafamçokkarıştı
hadi bakalım canım, hakkımızda hayırlısı olsun tatlım.. :)
arada bir olsa da gir buraya. özletme sakın kendini ... :))))))