Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ah şu stres yok mu bi türlü üzerimizdeen atamıyoruz. çoğu arkadaşım ve tandığım kafalarından attığı zaman hamile kaldılar bizde şunu bi becerebilsek :KK43:(((

yaaa evet.. bizde şu düşünmemeyi bir başarabilsek.. ne güzel olacak ama gelde anlat işte.. :bbo:

bende bu ay başladım cnm dostinex verdi doktorum. sana ne verdi??

tedaviyi tamamlamadım bana pardolel verdi bu ilaç çok kötü ya mahfetti beni yarım dozla başladım sadece 1 kez aldım ve bıraktım.sonrada dr a gitmedim.doğal şeyleri denemeyi düşünüyorum.

cnm sen ilaçı kullanmaya başladığın zamanki ay hemen adetin düzene girdi mi? normalde bende geçikme oluyodu bu ay nasıl olur acaba?

tedaviyi tamamlamadım bana pardolel verdi bu ilaç çok kötü ya mahfetti beni yarım dozla başladım sadece 1 kez aldım ve bıraktım.sonrada dr a gitmedim.doğal şeyleri denemeyi düşünüyorum.

prolaktin için genelde doktorun tercihi dostinex oluyor. bana hiç yan etkisi olmadı. ama doremi arkadaşımız bitkisel bişey biliyo ama adını unuutum ne suyudu doremii???

prolaktin için genelde doktorun tercihi dostinex oluyor. bana hiç yan etkisi olmadı. ama doremi arkadaşımız bitkisel bişey biliyo ama adını unuutum ne suyudu doremii???

hayıt suyu tatlım..
aktarlara sorabilirsiniz, hormonları düzene sokuyor..
ve ben artık hiç bırakmadan içmeyi düşünüyorumi prolaktinim düşmüş olsa bile..

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?
kaydirigubbakcemile2

banada ilk önce dostinex yazıyodu ki eşim gebeliği etkilermi diye sorunca ozaman pardolel yazalım dedi.dostinex kullanırken korunmak gerekiyomuş.

banada ilk önce dostinex yazıyodu ki eşim gebeliği etkilermi diye sorunca ozaman pardolel yazalım dedi.dostinex kullanırken korunmak gerekiyomuş.

canıııım..
ben bu soruyu üstüne basa basa,hem kaybettiğim bebeğimin sebebimidir diye doktoruma çok sordum.. çünkü çok korktum..
ama asla öyle bir şey yok, sakın korunma dedi..
ben hamilelere de veriyorum dostinex dedi..

artık kime inanıcaz bilemiyorum yaaaa :KK43:((
allah korusun bizi.. ne diyim.. doktorada inanmazsak nasıl olacak bu işler..

cnm bende o soruya çok takıldım ama doktorum zararı olmıyacağını söyledi. sadece adetin geçikince test yap bişey varsa bırak dedi.

bende çok tedirgin oldum o yüzden dr agitmek istemiyorum inan ki.birinin olur dediğine diğeri asla olmaz diyor.anlamadım şu dr ları allah muhtaç etmesin.

hayıtın tadı kötü diyolar nasıl kullanıyosun

sulandırarak içtiğim için bana kötü gelmiyor artık canım..
zaten günde bir çaybardağı içmekte ne var ki, bir dikişte bitiriyorum :)))
sağlık için zehir bile içerim vallaaaa :))))))))))))))))))))
sırnaşık şey

X