- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
bende varım kızlar
tamam tatlım. beklenen adet tarihinide veririmisin, ekliyim seni de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende varım kızlar
ah şu stres yok mu bi türlü üzerimizdeen atamıyoruz. çoğu arkadaşım ve tandığım kafalarından attığı zaman hamile kaldılar bizde şunu bi becerebilsek (((
slm benşmde prolaktin sorunum var.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?kullandığınız bitkisel bi ürün var mı
tamam tatlım. beklenen adet tarihinide veririmisin, ekliyim seni de.
bende bu ay başladım cnm dostinex verdi doktorum. sana ne verdi??
tedaviyi tamamlamadım bana pardolel verdi bu ilaç çok kötü ya mahfetti beni yarım dozla başladım sadece 1 kez aldım ve bıraktım.sonrada dr a gitmedim.doğal şeyleri denemeyi düşünüyorum.
prolaktin için genelde doktorun tercihi dostinex oluyor. bana hiç yan etkisi olmadı. ama doremi arkadaşımız bitkisel bişey biliyo ama adını unuutum ne suyudu doremii???
prolaktin için genelde doktorun tercihi dostinex oluyor. bana hiç yan etkisi olmadı. ama doremi arkadaşımız bitkisel bişey biliyo ama adını unuutum ne suyudu doremii???
hayıt suyu tatlım..
aktarlara sorabilirsiniz, hormonları düzene sokuyor..
ve ben artık hiç bırakmadan içmeyi düşünüyorumi prolaktinim düşmüş olsa bile..
banada ilk önce dostinex yazıyodu ki eşim gebeliği etkilermi diye sorunca ozaman pardolel yazalım dedi.dostinex kullanırken korunmak gerekiyomuş.
cnm bende o soruya çok takıldım ama doktorum zararı olmıyacağını söyledi. sadece adetin geçikince test yap bişey varsa bırak dedi.banada ilk önce dostinex yazıyodu ki eşim gebeliği etkilermi diye sorunca ozaman pardolel yazalım dedi.dostinex kullanırken korunmak gerekiyomuş.
ilaca devam ediyo musun cnm ?
teşekkürler doremi umarım bu liste uğurlu gelir.
hayıtın tadı kötü diyolar nasıl kullanıyosun