arkadaşlar ben hamileymişim ancak bebek düştü 1 haftalık mış
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek
Günaydın bayanlar 1 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor. 3 aydırda prolaktin tedavisi görüyordum. ilk ay 33 çıktı perladol verdi ilaçcın yan etkileri çok fazla geldi 36 çıktı prolaktinim. sonra dostınex verdi haftada 2 gün kullandım. zaten şişesinde 8 hap var ben 24 günde bir adet oluyorum . 6 tane ilaç aldım 0,576 düşmüş değer dün öğrendim. doktorum yoktu tahlili gösteremedim boshayallersmile şimdi de düşük normal değerler 6-29 arası düşüklüğününde bir zararı var mı acaba? bilmiyorumkismile
Günaydın bayanlar 1 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor. 3 aydırda prolaktin tedavisi görüyordum. ilk ay 33 çıktı perladol verdi ilaçcın yan etkileri çok fazla geldi 36 çıktı prolaktinim. sonra dostınex verdi haftada 2 gün kullandım. zaten şişesinde 8 hap var ben 24 günde bir adet oluyorum . 6 tane ilaç aldım 0,576 düşmüş değer dün öğrendim. doktorum yoktu tahlili gösteremedim boshayallersmile şimdi de düşük normal değerler 6-29 arası düşüklüğününde bir zararı var mı acaba? bilmiyorumkismile
ay canım az kalmışşş :))))
Allah sağlıkla ikinizi de kurtarmak nasip etsin inşaallah..
ben kızımın ismini BENSU koydum.. su gibi aziz benlik demek..
sen ne düşünüyorsun...
ve kizlar dostinexi kullandiktan sonra kilolarinizda bi dusme oldumu
ben suan diyet yapiyorum kilo zor veriyorum ,ama daha once dostinex kullandigimda biraz kilo vermistim ,sizde oyle bisey oldumu
canim senin ilacta ayni 8 taneydi dimi
ozman iki tane aldiysan iki kutu ilac kullanmisindir 3 ayda
ben yanlis hatirlamiyosam daha once haftada bir aliyodum oda pazartesi gununu ayarlamistim
iste suan doktorsuz kullancagim icin herkesin bi fikrini alim dedim nasil kullaniliyo diye
sende kilo problemi falan varmiydi
kagitta haftada bir defa veya bir ilaci sanirim bolup pzartesi persembe gibi alinir diyo
burayi benim iyi bi arastirmam gerekli
ben bunu kullanali bi 2 seneyi gecti ,benim prolactin tedavide hemen dusuyo aaradan bikac aylar gecince yine yukseliyo
suan kesin yukseldi ben eminim ozel bi test yaptirmadim doktora gitmedim ama biliyorum kilomdan dolayi rahatsizligimdan dolayi
turkiyeden iki kutu getirttim ,haftada bir veya iki alcamda bunu iyi bi arastirim oyle alcam
canim sen hamilemisin suan ,az once bakinizken herkes tebrik etmiste oyle gormustum normalde bu topigi fazla takip etmiyodum ilactabn dolayi girdim
sevindim canim senin adina ,insallah darisi bize
sen haftada iki tane aliyomusunya ilac senin prolactin en yuksek kac cikiyodu
heralde ilacin miktari yuksekligina falanmi bagli oluyo ne
evet benim polistik overden dolayi kilo problemim ama ben daha once bu dostinexi kullandigimda kilom kendiligin dusmustu bikac kilo kadar simdi diyet yaptigim halde dusmuyor oyuzden sordum ben
geçmiş olsun canım.hayırlısı buymuş demek sıkma canını...
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun çok üzülmedim zaten tevekkülü elden bırakmıyorum
Allah hayırlısını nasip etsin
ezouygun arkadaşım sen dostinex kullandınya kaç ay sonra bebeğin oldu
bi de ilacı kullanırken mi hamile kaldın kullandıktan sonra tedavin bitince mi?