Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

arkadaşlar ben hamileymişim ancak bebek düştü 1 haftalık mış
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek :KK43:

canim yaaa.... cok cok gecmis olsun... herseyin basi saglik.. hayirlisi degilmis demek ki, üzme canini.. darisi baska sefere insallah..

Günaydın bayanlar 1 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor. 3 aydırda prolaktin tedavisi görüyordum. ilk ay 33 çıktı perladol verdi ilaçcın yan etkileri çok fazla geldi 36 çıktı prolaktinim. sonra dostınex verdi haftada 2 gün kullandım. zaten şişesinde 8 hap var ben 24 günde bir adet oluyorum . 6 tane ilaç aldım 0,576 düşmüş değer dün öğrendim. doktorum yoktu tahlili gösteremedim boshayallersmile şimdi de düşük normal değerler 6-29 arası düşüklüğününde bir zararı var mı acaba? bilmiyorumkismile

Günaydın bayanlar 1 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor. 3 aydırda prolaktin tedavisi görüyordum. ilk ay 33 çıktı perladol verdi ilaçcın yan etkileri çok fazla geldi 36 çıktı prolaktinim. sonra dostınex verdi haftada 2 gün kullandım. zaten şişesinde 8 hap var ben 24 günde bir adet oluyorum . 6 tane ilaç aldım 0,576 düşmüş değer dün öğrendim. doktorum yoktu tahlili gösteremedim boshayallersmile şimdi de düşük normal değerler 6-29 arası düşüklüğününde bir zararı var mı acaba? bilmiyorumkismile

ben burda bir kac arkadasin 1'e düstügünü okumustum canim ama düsük olmasinin da bir zarari oldugunu hic duymadim. benim de hemen hemen senin gibi durumum. gecen ay 16ya düstü. ama yine de hamile kalamadim. bakalim bu ay ne olacak. sen de durumunu bilgilendirirsen sevinirim, bakalim düsük olunca nekadar sürede hayirlisiyla hamile kalicaz. bu arada hayit tohumu falan iciyor musun yoksa sadece ilacla mi düstü??

olmaz canım istemesen de yükseliyor zaten yine. ilacın etkisinden öyle düşük çıkmıştır.
benim 1e düşmüştü sonra yükseldi yine.

ay canım az kalmışşş :))))
Allah sağlıkla ikinizi de kurtarmak nasip etsin inşaallah..
ben kızımın ismini BENSU koydum.. su gibi aziz benlik demek..
sen ne düşünüyorsun...

slm cnm benim bebeğimde 19 nisanda normal doğumla dünyaya geldi ismini ipek koyduk

kizlar siz dostinex ilaci nasil kullaniyosunuz lutfen bana detayli bi sekilde yazarmisiniz
turkieden dostinex ilac getirttim onu kullancm tam olarak bilmiyorumyada daha dogrusu oncelerde kullandim ama unuttum ,adetin7 gunu faanmi neydi
sizden iyi bi cevap alinci kullancam
abana acil bi sekilde hepiniz yazrmisiniz nasil kullandiginizi

ve kizlar dostinexi kullandiktan sonra kilolarinizda bi dusme oldumu
ben suan diyet yapiyorum kilo zor veriyorum ,ama daha once dostinex kullandigimda biraz kilo vermistim ,sizde oyle bisey oldumu

ve kizlar dostinexi kullandiktan sonra kilolarinizda bi dusme oldumu
ben suan diyet yapiyorum kilo zor veriyorum ,ama daha once dostinex kullandigimda biraz kilo vermistim ,sizde oyle bisey oldumu

ben 3 ay boyunca sadece pazar gunleri 2 adet kullandım.ama herdoktor farklı sekilde veriyor.eğer sen doktor dışında kullanıcaksan ilacın kullanım şeklini oku.sanırım pazartesi v.perşembe pazar kullanılıyo.1 adet yada yarısı kadar.tam emin değilim sen okur bakarsın

canim senin ilacta ayni 8 taneydi dimi
ozman iki tane aldiysan iki kutu ilac kullanmisindir 3 ayda
ben yanlis hatirlamiyosam daha once haftada bir aliyodum oda pazartesi gununu ayarlamistim
iste suan doktorsuz kullancagim icin herkesin bi fikrini alim dedim nasil kullaniliyo diye

sende kilo problemi falan varmiydi

canim senin ilacta ayni 8 taneydi dimi
ozman iki tane aldiysan iki kutu ilac kullanmisindir 3 ayda
ben yanlis hatirlamiyosam daha once haftada bir aliyodum oda pazartesi gununu ayarlamistim
iste suan doktorsuz kullancagim icin herkesin bi fikrini alim dedim nasil kullaniliyo diye

sende kilo problemi falan varmiydi

benim şişede 2 tane vardı.ama fark etmiyo ben en son şişemi 8 li aldım.alması yazdırması sorun oluyordu.yani ben her hafta ilaç aldım.eğer doktorsuz kullanıcaksan dediğim gibi ilacın içinde yazar doktorun farklı bir şekilde tavsiye etmediyse kullanım sekli sudur diye.çünkü her doktor farklı kullandırıyor .haftada bir yarım için bile var.

bende kilo problemi yoktu canım oyle cok fazla.evlendiğimde 52 kiloydum.evlendikten sonra 58 oldum.oda normal gibiydi.aialcı kullanırken kilo almadım vermedimde

kagitta haftada bir defa veya bir ilaci sanirim bolup pzartesi persembe gibi alinir diyo
burayi benim iyi bi arastirmam gerekli

ben bunu kullanali bi 2 seneyi gecti ,benim prolactin tedavide hemen dusuyo aaradan bikac aylar gecince yine yukseliyo

suan kesin yukseldi ben eminim ozel bi test yaptirmadim doktora gitmedim ama biliyorum kilomdan dolayi rahatsizligimdan dolayi
turkiyeden iki kutu getirttim ,haftada bir veya iki alcamda bunu iyi bi arastirim oyle alcam

canim sen hamilemisin suan ,az once bakinizken herkes tebrik etmiste oyle gormustum normalde bu topigi fazla takip etmiyodum ilactabn dolayi girdim

kagitta haftada bir defa veya bir ilaci sanirim bolup pzartesi persembe gibi alinir diyo
burayi benim iyi bi arastirmam gerekli

ben bunu kullanali bi 2 seneyi gecti ,benim prolactin tedavide hemen dusuyo aaradan bikac aylar gecince yine yukseliyo

suan kesin yukseldi ben eminim ozel bi test yaptirmadim doktora gitmedim ama biliyorum kilomdan dolayi rahatsizligimdan dolayi
turkiyeden iki kutu getirttim ,haftada bir veya iki alcamda bunu iyi bi arastirim oyle alcam

canim sen hamilemisin suan ,az once bakinizken herkes tebrik etmiste oyle gormustum normalde bu topigi fazla takip etmiyodum ilactabn dolayi girdim

evet canım ben 8 haftalık hamileyim.senin kilo problemin prolaktinden olmaya bilir.genellikle polikistik overler kilo yapar diye biliyorum.prolaktin sadece gögüslerde ağrı yapar diye biliyorum.bende ilacı bırakınca yukselmışdı.bu meret boyle surekli takip altında tutmak lazım.

sevindim canim senin adina ,insallah darisi bize
sen haftada iki tane aliyomusunya ilac senin prolactin en yuksek kac cikiyodu
heralde ilacin miktari yuksekligina falanmi bagli oluyo ne

evet benim polistik overden dolayi kilo problemim ama ben daha once bu dostinexi kullandigimda kilom kendiligin dusmustu bikac kilo kadar simdi diyet yaptigim halde dusmuyor oyuzden sordum ben

sevindim canim senin adina ,insallah darisi bize
sen haftada iki tane aliyomusunya ilac senin prolactin en yuksek kac cikiyodu
heralde ilacin miktari yuksekligina falanmi bagli oluyo ne

evet benim polistik overden dolayi kilo problemim ama ben daha once bu dostinexi kullandigimda kilom kendiligin dusmustu bikac kilo kadar simdi diyet yaptigim halde dusmuyor oyuzden sordum ben

anladım canım.ben prolaktinimi ilk olçturğumde 114 du.hormon testinde öğrendim bilmiyordum yani.belki dediğin gibidir bilemiyorum.

evet bu yuzdendir ,cunku genelde haftada iki kez kullananlara dikkat ettim 80 den yuksek olanlar iki kez aliyolar
ama beniùki en fazla 60 olmustu oyuzden haftada bir almistim ,kesin bunun nedenide budur

geçmiş olsun canım.hayırlısı buymuş demek sıkma canını...

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun çok üzülmedim zaten tevekkülü elden bırakmıyorum
Allah hayırlısını nasip etsin
ezouygun arkadaşım sen dostinex kullandınya kaç ay sonra bebeğin oldu
bi de ilacı kullanırken mi hamile kaldın kullandıktan sonra tedavin bitince mi?

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun çok üzülmedim zaten tevekkülü elden bırakmıyorum
Allah hayırlısını nasip etsin
ezouygun arkadaşım sen dostinex kullandınya kaç ay sonra bebeğin oldu
bi de ilacı kullanırken mi hamile kaldın kullandıktan sonra tedavin bitince mi?

canım ben 3 ay kullanıdım 1e düştü 3 ay kullanmayı bırakdım 34 e cıktı doktor ilacı verip vermemekde kararsız kaldı.sınırdasın dedi vermedi.sonrada klomen kullandım ben ve aniden asılama yapıldı.ben aşılama ile hamile kaldım.prolaktinimde sınırdayken.ilacı kullanırken hamile kalan arkadaşlar var.zaten ilacı bıraktıkdan sonra yukselmeye başlıyor.surekli takip altında tutmak lazım.

X