Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ümmühan hanımı biliyorum canım ilk baş ona gittim 3 aylık tedavi verdi bana 3 kutu hap verdi ben tatmin olmadım aydın beye gittim aydın bey sadece dostinex verdi 3günlük içtim sadece o ay düştü prolaktinim sonra tekrar yükseldi şimdi de emar istedi onu çektirdim mikroadenom olabilirmiş korkuyorum sonuçlar haftaiçin de belli olucak mehmet beyi bilmiyorum kuzum senin doktorun kim

canım korkma mikroadenomlar tümör değil kansere yol açan bir şey değil.
hem senin değerlerin en fazla 100 civarı olmuştu heralde dimi. benim doktorum adenom durumlarında prolaktnin 300-400 değerlerinde olacağını söylemişti.
ben pko lu olduğumu ümmühan hanımdan öğrenmiştim canım ilk muayenemi ona olmuştum. ama pko uzun vadeli bir rahatsızlık olduğundan tedavime istanbulda devam etmeyi istedim. doktorum istanbulda yani.
pko durumunu düzelttik dediğimiz anda bu prolaktin geldi başımıza. normalde 3 gün sonra adet olmam lazım. doktorum adetin gecikirse ölçtürürsün dedi. ben de bu ay ölçtürmedim.
bekliyorum inş gecikmez de ölçtürmek zorunda kalmam..

her keze merhaba benimde prolaktin sorunum vardı dostineks kullandım düştü şubatta kimyasal gebelik yaşadım:KK43:((( ve 1 nisanda hastalandım ama şuan 4 gün gecıktım korkuyorum test yapmaya prolaktinim yükselmişse diye

her keze merhaba benimde prolaktin sorunum vardı dostineks kullandım düştü şubatta kimyasal gebelik yaşadım:KK43:((( ve 1 nisanda hastalandım ama şuan 4 gün gecıktım korkuyorum test yapmaya prolaktinim yükselmişse diye

merhaba canim, sakincasi yoksa kimyasal gebelik nedir söyleyebilr misin? hic duymadim daha önce..

rahime tutanamayıp adet kanamasıyla birlikte düşük demek beta hcg ile takipi yapılıyor kürtaj gerkmiyor.beta hcgnin sıfırlanması gerek benim başıma böyle bir şey geldi.bortwen hamile kalmdan önce prolktin hormonum yuksekti sonra dostinex kullandım.sonra prolaktin hormonum düşünce ilacı bıraktım hamile kaldım sonra da düşük oldu maalesef tabi ayrıca pko da var ve şuan adetimin gününde 4 gün geçti ümitlenmek istemiyorum ama umarım hamile kalmışımdır..............

öncelikle cok gecmis olsun canim... herseyden önce alllahim saglik sonra da gönlüne göre bebek nasip etsin.. cevapladigin icinde tesekkür ederim canim. prolaktin ''bana göre'' tamamen stresle alakali.. stresli oldugumuzda hemen yükseliyor. ben gecen ay mümkn oldugunca stresten uzak olmaya calistim ve 16ya düstü prolaktinim. bakalim, simdi de bekliyorum. rengl olmadim henüz, umarim hamileyimdir:Saruboceq:

bortwen selam senin ne zamandır var prolaktin
selam, tam olarak nezamandir bilemiyorum ama 1 yildir korunmadigimiz halde bebegimiz olmuyor. ocak ayinda da prolaktinim yüksek oldugunu ögrendik. ilac kullanmadan önce 30du. hergün yarim tablet kullandim. 7 hafta sonra 58e cikti:1shok: sonra ilaci hergün 2 tane almaya basladim. en son da 16 cikti. ama 3 haftadir hayit tohumuda iciyorum. onunda etkisinin iyi oldugunu düsünüyorum. psikolojik midir bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum..

nezaman gelecek o gün bilmiyorum... umudumu yitirmiyorum hic ama her ay böyle bir sonuc olunca ister isemez üzülüyorum... napalim, kismet artikk...

arkadaşlar benim mr sonuçlrım çıktı beyinde 1 cm'den küçük kitle bulundu
parlodel mi ne o ilacı verdi tedaviye başlıcaz.

herkes birbirine dua etsin arkadaşlar
bu da başka bi imtihan, allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
merhaba trabzon benimde bana dostinex vermişti doktor daha once okyduklarıma göre parlodel iyi değil demişlerdi çok zor düşürüyomuş prolaktini ama inşallah düşer benimde aynıydı şuan adetimden 5 gün geçti umarım hamileyimdir

arkadaşlar benim mr sonuçlrım çıktı beyinde 1 cm'den küçük kitle bulundu
parlodel mi ne o ilacı verdi tedaviye başlıcaz.

herkes birbirine dua etsin arkadaşlar
bu da başka bi imtihan, allah yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım allah bize ve bütün herkeze şifa versin üzülme bende de varmış küçük bişi sanırım ama kesin sonuç raporlar çıktığında belli olucakmış sen beyin cerrahına çıktın mı cnm sadece kadın doğumamı gittin göstredin sonuçları

canım korkma mikroadenomlar tümör değil kansere yol açan bir şey değil.
hem senin değerlerin en fazla 100 civarı olmuştu heralde dimi. benim doktorum adenom durumlarında prolaktnin 300-400 değerlerinde olacağını söylemişti.
ben pko lu olduğumu ümmühan hanımdan öğrenmiştim canım ilk muayenemi ona olmuştum. ama pko uzun vadeli bir rahatsızlık olduğundan tedavime istanbulda devam etmeyi istedim. doktorum istanbulda yani.
pko durumunu düzelttik dediğimiz anda bu prolaktin geldi başımıza. normalde 3 gün sonra adet olmam lazım. doktorum adetin gecikirse ölçtürürsün dedi. ben de bu ay ölçtürmedim.
bekliyorum inş gecikmez de ölçtürmek zorunda kalmam..

inş canım herşey yoluna girer msn ekledim canım seni ama bir türlü karşılaşamadık:)

öncelikle cok gecmis olsun canim... herseyden önce alllahim saglik sonra da gönlüne göre bebek nasip etsin.. cevapladigin icinde tesekkür ederim canim. prolaktin ''bana göre'' tamamen stresle alakali.. stresli oldugumuzda hemen yükseliyor. ben gecen ay mümkn oldugunca stresten uzak olmaya calistim ve 16ya düstü prolaktinim. bakalim, simdi de bekliyorum. rengl olmadim henüz, umarim hamileyimdir:Saruboceq:

canım doktorun senden hipofiz bezi emarı istedimi çektirdin mi?

geçmiş olsun canım allah bize ve bütün herkeze şifa versin üzülme bende de varmış küçük bişi sanırım ama kesin sonuç raporlar çıktığında belli olucakmış sen beyin cerrahına çıktın mı cnm sadece kadın doğumamı gittin göstredin sonuçları

beni kadın doğum endokronoloji bölümüne yönlendirdi orda emar çekindi işte
parladol ü de endronolojideki doktor verdi ama o doktor sonuçlarımı yukardaki doçentlere falan gösterdi,
kadın doğuma gitmedim bundan sonra tedaviye endokronoloji doktoruyla devam edicem galiba, çünkü o dedi 1 ay sonra kontrole gel falan

kadın doğuma mı gitmek gerek, emar sonuçları alıp arkadaşlar
size parladol ya da doxtinex i kadın doğumcu mu verdi???

Son düzenleme:
beni kadın doğum endokronoloji bölümüne yönlendirdi orda emar çekindi işte
parladol ü de endronolojideki doktor verdi ama o doktor sonuçlarımı yukardaki doçentlere falan gösterdi,
kadın doğuma gitmedim bundan sonra tedaviye endokronoloji doktoruyla devam edicem galiba, çünkü o dedi 1 ay sonra kontrole gel falan

kadın doğuma mı gitmek gerek, emar sonuçları alıp arkadaşlar
size parladol ya da doxtinex i kadın doğumcu mu verdi???

canım benimde 114 du dostinex kullandım.bende mr cekindim bişey cıkmadı.benim takibimi kadın doğumcu doktorum yaptı mr sonuclarımada o baktı.3 ay kullandım ben 1,14 de duştu.burakınca yine yukseldi.parledol u çocuk dusunenlere veriyolar diye biliyorum.dostinexi kullanırken hamile kalınca hapı hemen bıakman gerekiyor.benim doktorumda bana hamileliği düşününce bana soyle demişdi hapı değiştiricez demişdi ama ben hep aynı hapı kulllandım.dostinex gebe kalmayı gucleştiriyo ama engellemiyo.duşuk riski oluyo.gerçi düşük riski hep oluyoda.sen doktorun dediğini yap.zaten yan etki yaparsa değiştirirler hapını

X