ah canım canım yerim onu ben ya....anlıyorum tabi sizi anlamazmıyım.sizin mazeretiniz varda diğer arkadaşlar yok ortalıkda .başka topiklere takılıyorum ama gözlerim sizide arıyor yani.cok hakkınız gecti bana hakkınızı helal edin..canım benim 9 hafta oldu haftaya kontrolum var kan testi vermişdim.onlara bakacak doktor.ne aşerme ,ne mide bulantısı bişey yok bende..bel ağrısı göğüs ağrısı mide yanması var sadece.onu sizin gibi sağsalim kucağıma almak için ssabırsızlanıyorum.beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum ama becerebiliyormuyum bilmiyorum .sut içemiyorum.çalışırken zor oluyor sanki.ay cok uzun anlat anlat bitmez işte.
maşallah büyüyor yavaş yavaş
inşallah canım sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
elinde olmadan kaybetme kkorkusu oluyor hamileyken ama içini ferah tut yediklerine ve hareketlerine dikkat et yeterli iyi şeyler düşünki iyi olsun ne güzel bulantın yok ben 5-6 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım kilo verdim hamileliğim boyunca 7 kilo aldım düşün
bel ağrısı oluyor şimdi iyi günlerin 7 ayı geçince sırt ağrılarından uyuyamayacaksın ama bebeğin için değer katlanıyorsun
kalsiyum almaya özen göster kasılma yaşamazsın o zaman kendine dikkat et görüşürüz