Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ya kızlar ben parlodeli 1 hafta kullandım sonra düşük oldu kimsayal gebelik dediler neyse o hafta bıraktım parlodeli sonra tekrar başladım ama başım ağrıdan çatlayacak resmen
ilacın ilk içtiğimde böle bi yan etkisi olmamıştı şimdi başım zonkluyo resmen her zaman hem de günün her saati ilaçtan mı anlamadım başka bişe çıkacak die korkuyorum offf.

kızlar nasılsınız bi gelişme varmı.bortwen,trabzon...buarda eskiler hiç gözükmüyor.anemone ,doremi htcvlk nerdesiniz kızlar
ben ates ölcme yöntemine basladim canim bu ay. ama ise de basladigim icin gecen hafta atesimi farkli saatlerde ölcmek zorunda kaliyorum ilk zamanlara göre. bu yüzden midir bilmiyorum yumurtlama olmamis gibi görünüyor. adetimin 9ve 10. günleri yumurtaliklarimda agrilar vardi sonra durdu. yumurtlama icin bu dönemler erkendir di mi:sm_confused:sen nasilsin, nasil hamileligin ilk zamanlari:))))

aaa.. canım doğru yaaa.. bak şimdi hatırladım.. hamileydin sende...
oy maaşallah yaaaa... herkes sırayla kalıyor hamile desene:) ne mutlu topiğimiz için..
kaç haftalık oldun

insallah bu siralamaya ben de en kisa zamanda girerim kizlar yaaa:)))))))opuyorumnanaktan tabii diger anne olmak isteyen arkadaslarda:)))

ben ates ölcme yöntemine basladim canim bu ay. ama ise de basladigim icin gecen hafta atesimi farkli saatlerde ölcmek zorunda kaliyorum ilk zamanlara göre. bu yüzden midir bilmiyorum yumurtlama olmamis gibi görünüyor. adetimin 9ve 10. günleri yumurtaliklarimda agrilar vardi sonra durdu. yumurtlama icin bu dönemler erkendir di mi:sm_confused:sen nasilsin, nasil hamileligin ilk zamanlari:))))

:))) cok takılma canım o yontme moral bozukluğu yapıyor.bende denedim.yumurtan catlayınca yumurta akı gibi akıntı geliyor.ona dıkkat et.benim hamilelik hem guzel hemde korkarak geçiyor.acaba bişey olmuşmudur hala ordamıdır diye.inbşallah en yakın zamanda sizde sahip olursunuz.inşallah bizde sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

evet anemonede sık giremiyor.bebekden dolayı olsun arada bir uğrarsınız oda yeter.bende hamileyim unuttun galiba.bende bir an once sağsalim kucağıma almak için sabırsızlanıyoum.

canım mrb inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsında neden giremediğimizide anlarsın:)
oğluşum biraz nazlı kafasını boynuma sokupta uyumayı seviyor yatağına yatırdığımda uyanıyor günün yarısını kucağımda geçiyor yattığı zamanlardada ben uyuyorum ALLAH A şükür annem yanımda ev işleri yemek vb o ilgileniyor uyku modunda dolanıyorum evde
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik 3,5 ay eçmiş bile bi bakacaksın ki kucağına almışsın bile bu zamanlarının tadını çıkar zmn çok cabuk geçecek çünkü... ben özledim hamilelik zamanlarımı ama inan yağız ımın kokusunu hiçbir şeye değişmem kendine iyi bak

:))) cok takılma canım o yontme moral bozukluğu yapıyor.bende denedim.yumurtan catlayınca yumurta akı gibi akıntı geliyor.ona dıkkat et.benim hamilelik hem guzel hemde korkarak geçiyor.acaba bişey olmuşmudur hala ordamıdır diye.inbşallah en yakın zamanda sizde sahip olursunuz.inşallah bizde sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

aslinda cok fazla takilmiyorum bu duruma, cünkü saniyelerle farkli cikabiliyor ates. ama bir umut iste deneyim dedim bu ay..
biraz zaman gecsin zaten hissedeceksin hayirlisiyla canim melegini:CüvCüv:.. cok fazla endiseye kapilma bence bebeginde hisseder huzursuz olur, rahat olmaya ve tabiiki dikkatli olmaya calis.. insallah hayirlisiyla kucagina aldigin günlerin haberinide aliriz hihoyyytsenden:))))

canım mrb inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsında neden giremediğimizide anlarsın:)
oğluşum biraz nazlı kafasını boynuma sokupta uyumayı seviyor yatağına yatırdığımda uyanıyor günün yarısını kucağımda geçiyor yattığı zamanlardada ben uyuyorum ALLAH A şükür annem yanımda ev işleri yemek vb o ilgileniyor uyku modunda dolanıyorum evde
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik 3,5 ay eçmiş bile bi bakacaksın ki kucağına almışsın bile bu zamanlarının tadını çıkar zmn çok cabuk geçecek çünkü... ben özledim hamilelik zamanlarımı ama inan yağız ımın kokusunu hiçbir şeye değişmem kendine iyi bak

ah canım canım yerim onu ben ya....anlıyorum tabi sizi anlamazmıyım.sizin mazeretiniz varda diğer arkadaşlar yok ortalıkda .başka topiklere takılıyorum ama gözlerim sizide arıyor yani.cok hakkınız gecti bana hakkınızı helal edin..canım benim 9 hafta oldu haftaya kontrolum var kan testi vermişdim.onlara bakacak doktor.ne aşerme ,ne mide bulantısı bişey yok bende..bel ağrısı göğüs ağrısı mide yanması var sadece.onu sizin gibi sağsalim kucağıma almak için ssabırsızlanıyorum.beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum ama becerebiliyormuyum bilmiyorum .sut içemiyorum.çalışırken zor oluyor sanki.ay cok uzun anlat anlat bitmez işte.

aslinda cok fazla takilmiyorum bu duruma, cünkü saniyelerle farkli cikabiliyor ates. ama bir umut iste deneyim dedim bu ay..
biraz zaman gecsin zaten hissedeceksin hayirlisiyla canim melegini:CüvCüv:.. cok fazla endiseye kapilma bence bebeginde hisseder huzursuz olur, rahat olmaya ve tabiiki dikkatli olmaya calis.. insallah hayirlisiyla kucagina aldigin günlerin haberinide aliriz hihoyyytsenden:))))

inşallah canım.inşallah seninde en guzel haberlerini alırız...

ah canım canım yerim onu ben ya....anlıyorum tabi sizi anlamazmıyım.sizin mazeretiniz varda diğer arkadaşlar yok ortalıkda .başka topiklere takılıyorum ama gözlerim sizide arıyor yani.cok hakkınız gecti bana hakkınızı helal edin..canım benim 9 hafta oldu haftaya kontrolum var kan testi vermişdim.onlara bakacak doktor.ne aşerme ,ne mide bulantısı bişey yok bende..bel ağrısı göğüs ağrısı mide yanması var sadece.onu sizin gibi sağsalim kucağıma almak için ssabırsızlanıyorum.beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum ama becerebiliyormuyum bilmiyorum .sut içemiyorum.çalışırken zor oluyor sanki.ay cok uzun anlat anlat bitmez işte.

maşallah büyüyor yavaş yavaş
inşallah canım sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
elinde olmadan kaybetme kkorkusu oluyor hamileyken ama içini ferah tut yediklerine ve hareketlerine dikkat et yeterli iyi şeyler düşünki iyi olsun ne güzel bulantın yok ben 5-6 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım kilo verdim hamileliğim boyunca 7 kilo aldım düşün
bel ağrısı oluyor şimdi iyi günlerin 7 ayı geçince sırt ağrılarından uyuyamayacaksın ama bebeğin için değer katlanıyorsun
kalsiyum almaya özen göster kasılma yaşamazsın o zaman kendine dikkat et görüşürüz

ya kizzlar aklima bisi takildi; ben cok tatli yiyorum:icecream:, acaba bu yüzden de prolaktinim yksek olabilir mi yaa???? gerci kilolu degilim hatta zayifim ama tatli yemezsem elim ayagim titriyor:bbo:.. hani yeni dogum yapan bayanlarada sütü gelsin diye tatli faan yedirirler ya ordan geldi aklima, olabilir mi ki acaba????:sm_confused:

birde gecen ay negüzel düsmüstü prolaktinim, ama bu aralar gögüslerimde agrilar basladi.. yine yükseldi galiba yaa off yaa offffmafoldumben
ne zormus hamile kalmakkk:1no2:

her keze merhaba benim de prolaktin hormonum 82.5 çıktı emar çektirdim.0.7 cm mikroadenom çıktı.doktor önemli değil dedi ilaçla geçer dedi ve parlodel verdi.ama okuduğum kadarıyla yan etkisi çokmuş.bundan önce dostinex kullandım 9 düştü hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı doktor dostinex kullandıktan sonra ara vermek gerekiyor dedi düşüğe yol acıyomuş.şimdi çocuk istediğim için parlodel verdi.yardımcı olurmusunuz.... birde hayıt suyu alıcam ilaçla kullansam sorun olur mu

daha benim bu prolaktinden çok çekeceğim var anlaşıldı.
geçen ay ilaç kullandım. 1 ay. 1 hafta bekledim ilaç bittikten sonra 7 çıktı.
bu ayı ilaçsız geçirdim. 2 gündür göğüslerim çok ağrıyordu. halbuki daha adetime 2 hafta var. 23.5 çıktı.
20 günde 3e katlamış yine. doktorum demekki yüne yükselecek. dostinex kullan 1 hafta dedi.
ne bitmez dertmiş bu yaa hayatta geçmez dedikleri polikistik overi bile atlattım. ama bu geldi kaldı yapıştı üstüme..
Yüce Rabbim kurtarsın hepimizi sahiden çok yoruluyorum..

bende cok yoruluyorum canimkafamçokkarıştı... benimde sanirim yine yükselmeye basladi, gögüslerim agriyor cünkü. üstelik karnim agriyor, yine hastalanicam herhalde... yine tutmadi yaaaa.. yarabbim sen yardim et hepimize, duy sesimizi neolurr....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizzlar yeni birsey ögrendim, dereotu prolaktini yükseltiyormus. yüksek prolaktin sorununuz varsa yemeyin diyor uzmanlar.. ayrica testere disli aslan pencesi kürü prolaktine iyi geliyormus. ardinsan da sogan kürü.. paylasmak istedim...

aman kızlar prolaktini yüksek olan sakın dere otu yemesin benim geçen ay 31 den 12 ye düştü troid için hergün dere otu yedim prolaktin şimdi 65 oldu doktor şaşırdı niye bu kadar yükseldi diye dostinex verdi oda çok başağrısı ve halsizlik yapıyo ama kullanıyorum bana sadece hamile kalırsan kullanmayı bırak dedi hamile kalırsam gerçekten düşermiki hatta ben bu ay aşılama yaptırıcam doktor bişey olmaz dedi ay kime inanayım

cogu doktor birsey olmaz diyor ama benim burda okudugum bircok arkadasinda düsmüs bebegi.. allahim kimseye göstermesinn:nazar:

merhaba arkadaslar:)
benımde prolaktınım uzun zamandır yuksektı ama cok yuksek degıldı
gecen ay 35dı ılaca basladım artık cunku 9 aydır hamıle kalamadım
bu ay ılacı kullanınca dusmus dun olcturdum 0 olmus cok sevındım
gelecek ay hamıle kalırmıyımkı boyle dusmusken hemen ertesı ay hamıle kalan arkadslar varmı?

ben de parlodeli ve hayıt suyunu beraber kullandım bi sorun çıkmadı

ilk ölçtürdüğümde 70 di ilaçla hayır suyunu kullandım 10 a düştü 1 hafta ara verdim
baş ağrılarımdan dolayı dün ölçtürdüm gene 79 a çıkmış napacaz yaa napacaz
dua edlim nolur
bu arada prolaktin sorunu olan hep düşük yapıyo ilk gebeliğini farkında mısınız
ilaç olarak parlodel kullandım ben ben de düşük yaptım.

aman kızlar prolaktini yüksek olan sakın dere otu yemesin benim geçen ay 31 den 12 ye düştü troid için hergün dere otu yedim prolaktin şimdi 65 oldu doktor şaşırdı niye bu kadar yükseldi diye dostinex verdi oda çok başağrısı ve halsizlik yapıyo ama kullanıyorum bana sadece hamile kalırsan kullanmayı bırak dedi hamile kalırsam gerçekten düşermiki hatta ben bu ay aşılama yaptırıcam doktor bişey olmaz dedi ay kime inanayım

evet ibrahim saraçoğlu geçen gün dereotunu emziren annelere önerdi..
hatta prolaktin hormonu yüksek olanlar kesinlikle dereotundan uzak dursun dedi...

merhaba benimde prolaktinim yüksek ben de ilk dostineks kullandım ve düştü düşer düşmez hamile kaldım ama düşkü yaptım şimdi tekrar yükseldi.emar çektirdim bir şey çıkmadı.dr.parlodel verdi ve onunla birlikte hayıt suyu kullanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum...... ve anne olmak isriyorum:KK43:(((((((

X