Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

bugün prolaktinimi ölçtürdüm 10.04 çıktı inşallah olduğu yerde kalır. 5- 6 ay önce ölçtürdüğümde 39 du. bu 5- 6 aylık dönemde kefir içtim düzenli olarak belki o hormonları düzenlemiş olabilir. size de tavsiye ederim.

bugün prolaktinimi ölçtürdüm 10.04 çıktı inşallah olduğu yerde kalır. 5- 6 ay önce ölçtürdüğümde 39 du. bu 5- 6 aylık dönemde kefir içtim düzenli olarak belki o hormonları düzenlemiş olabilir. size de tavsiye ederim.

inş canım.ben de emar çektiricem inş bişi çıkmas benim de ilk 93 çıkmıştı prolaktiinm sonra 20 düştü ama bu ay gene çıkmış 109 ilaç vermedi direk film istedi acaba bişi mi var

yok canım bence bir şey yoktur endişelenme. Doktor benden de istemişti çektirdim bir şey çıkmamıştı ilaçlı emarda. Doktor herhalde daha emin olabilmek için istemiştir. Ona göre tedavi uygulayacaktır. sende adet düzensizliği falan yapıyor mu

geçmiş olsun allah tez zaman da inş hayırlı evlat nasip etsin size ve sizin gibilere

çok teşekkür ederim yarın belli olucak inş benim de 3 ay önce de yükselmişti dr hipofiz bezinden şüpelenmedi bakalım yrn nedicek allah herkeze geçici hastalıklar ve şifa versin inş

Hepimize canım inşşah sen de endişe etme MR dan ...

kızlar hamileymişim.......

Canım sağlıkla gelsin inşallahhh bebeğin :)

İlk denemem olmasına rağmen bu ay dinlemediğim ağrım ,sızım mide bulantım , gazım kalmadı.... 5-6 tane idrar testini 1 adet kan testini de yaptırdım. Yarın regl günüm zaten prolaktinim tavan yapmıştır bu stresle dolayısyla yarın da adet olamayacağım neyseki az önce testin negatif çıktı. Şimdi şuraya yazıyorum önümüzdeki ay bunların hiç birisini yapmayacağım. Deli gibi acı biber yedim , yarın bütün bitki çaylarıma başlayacağım. Takmayacağım takmayacağım ....
Neyse :)

Bebiş bekleyenlere sağlıklı doğumlar , sağlıklı bebekler hepimize de evlatların hayırlısını diliyorum inşallah Amin

İlk denemem olmasına rağmen bu ay dinlemediğim ağrım ,sızım mide bulantım , gazım kalmadı.... 5-6 tane idrar testini 1 adet kan testini de yaptırdım. Yarın regl günüm zaten prolaktinim tavan yapmıştır bu stresle dolayısyla yarın da adet olamayacağım neyseki az önce testin negatif çıktı. Şimdi şuraya yazıyorum önümüzdeki ay bunların hiç birisini yapmayacağım. Deli gibi acı biber yedim , yarın bütün bitki çaylarıma başlayacağım. Takmayacağım takmayacağım ....

Bebiş bekleyenlere sağlıklı doğumlar , sağlıklı bebekler hepimize de evlatların hayırlısını diliyorum inşallah Amin

sağol canım benim aslında emar dan korkmuyorum sonuçlarından bişi çıkıcak diye korkuyorum birde ilaçlı çekilicekmişim hayırlısı bakalım eğer bişi çıkarsa allah korusun bunlarla ilaçla yok oluyor mu yani kanser olmuyor dimi aklıma kötü şeyler geliyor

canım benim cok sağol.Allah razı olsun duaların için.inşallah seninde en çok istediğin en kısa zamanda gerçekleşir .herşey gönlüne göre olsun.ben hala inanamıyorum.doktor ultrasonla bakıpda hamilesin diyene kadarda inanamıcam..darısı tum isteyen arkadaşlarımızın başına.
insallah canim... suan hayattan tek istegim bu.. Allahim insallah sesimizi duyar ve beni ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi muradina erdirir...

insallah canim... suan hayattan tek istegim bu.. Allahim insallah sesimizi duyar ve beni ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi muradina erdirir...

amin inşallah allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok kötü bişimiş bu prolaktin tansiyon gibi inio binio tabi allah beterinden saklasın şuan ben evli değilim ama ilersi için endişeleniyorum tabi ki

Kızlar benimde başım prolaktinle dertte Bi türlü düşmüyo .2ay önce ilaca başlamadan 36dı ilaç kullanırken 37 ye çıkmış .Bu ay ikinci klomen ve çatlatma iğnesi tadavisini oldum bakalım ne olucak.Ben bi de bu ay hayıt tohumu içmeye başladım.Gynodelin olumsuz yan etkilerini bayağı hafifletti şimdilik bakalım gerekirse 15 gün sonra tekrar ölçtürücem.

Kızlar benimde başım prolaktinle dertte Bi türlü düşmüyo .2ay önce ilaca başlamadan 36dı ilaç kullanırken 37 ye çıkmış .Bu ay ikinci klomen ve çatlatma iğnesi tadavisini oldum bakalım ne olucak.Ben bi de bu ay hayıt tohumu içmeye başladım.Gynodelin olumsuz yan etkilerini bayağı hafifletti şimdilik bakalım gerekirse 15 gün sonra tekrar ölçtürücem.

geçmiş olsun canım inş düşer hayıt tohumuda inş iyi gelir şifa verir.ne kadar çok insan varmış prolaktini yüksek 4 ay öncesine kadar hiç bilmezdim bu rahatsızlığı allah başka dert vermesin

merhaba arkadaşlar ne yazık ki ben de evliliğimden 1 buçuk yıl sonra adetin 3. günü hormon tedavisi yaptırarak farkına vardım prolaktin yüksekliğinin.
benim ki 70 çıktı
şimdi tıp fakültesine gidip emar çekineceğim inş ur falan yoktur beyinde
kötüyü hiç düşünmek istemiyorum
buradaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yüreğime su serpildi

benim bi sorum olacak diyelim ki tedavi gördüm prolaktin düştü
doğal yollarla mı hamile kalabilirim
yoksa tüp bebek mi olması gerekiyor

yani prolaktin tedavisi gören bi bayan doğal yolla hamile kalabilir mi?
cevaparınızı bekliyorum lütfen.

canım çok teşekkürler ....

Kızlar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.anemone,doremi,htcvlk,ecrin87,haziran84,gisli,esragg,bortwen,ılgaz(ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar)benim halimden benim gibi olan sizler anladınız.hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi tanıyormuş gibi seviyorum.sanki yıllardır görüşemediğim arkadaşlarım gibisiniz.Gerçekden sizin dualarınızın bana cok iyi geldiğine inanıyorum.o kötü günlerde bana destek oldunuz...en cok korktuğumda 'ya hiç olmazsa'ydı'.şimdi olabildiğini bildiğim için çok rahatım...kızlar bu süre içinde çok dua ettim.sizlerede kendimede sizlerinde sürekli dua ettiğiniz biliyorum aynı benim gibi.birgün mutlaka dualarımızın kabul olacağına inanıyorum...bu arada ben pazartesi doktora gidiyorum.İnşallah kuzumu görebilirim.ama size şunu soylim insan kendini boşlukta hissediyor.çok tuhaf bişey.kafanıza bişey takmayın dicem ama biliyorum ki elinizde olmadan takıcaksınız...prolaktini yüksek olan arkadaşlar benimkide sınırdaydı hamile kalırken...olacaksa eğer oluyor....Bu mübarek perşembe gününün yüzü suyu hürmetine Allah hepimize 'sağlıklı,hayırlı,akıllı,uslu evlatlar nasip etsin'kalbim sizlerle .hepinize kucak dolusu sevgiler...

Kızlar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.anemone,doremi,htcvlk,ecrin87,haziran84,gisli,esragg,bortwen,ılgaz(ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar)benim halimden benim gibi olan sizler anladınız.hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi tanıyormuş gibi seviyorum.sanki yıllardır görüşemediğim arkadaşlarım gibisiniz.Gerçekden sizin dualarınızın bana cok iyi geldiğine inanıyorum.o kötü günlerde bana destek oldunuz...en cok korktuğumda 'ya hiç olmazsa'ydı'.şimdi olabildiğini bildiğim için çok rahatım...kızlar bu süre içinde çok dua ettim.sizlerede kendimede sizlerinde sürekli dua ettiğiniz biliyorum aynı benim gibi.birgün mutlaka dualarımızın kabul olacağına inanıyorum...bu arada ben pazartesi doktora gidiyorum.İnşallah kuzumu görebilirim.ama size şunu soylim insan kendini boşlukta hissediyor.çok tuhaf bişey.kafanıza bişey takmayın dicem ama biliyorum ki elinizde olmadan takıcaksınız...prolaktini yüksek olan arkadaşlar benimkide sınırdaydı hamile kalırken...olacaksa eğer oluyor....Bu mübarek perşembe gününün yüzü suyu hürmetine Allah hepimize 'sağlıklı,hayırlı,akıllı,uslu evlatlar nasip etsin'kalbim sizlerle .hepinize kucak dolusu sevgiler...

aminn canimmm..ne kadar icten yazmissin...
allahda, bebegine sana tutunma ve 9 ay orda kalma gücü versin..saglikla iyi günlere insallah..

gecen hafta prolaktinim 35 cikmisdi, doktorum tekrar kan alalim gönderelim labaratora dedi.

bugun tekrar gittim ve , labaratuar sonuclari göndermis , sinirda oldugu icin ilac tedavisine gerek olmadini yazmis..

ama benim 6 aydir cocugum olmuyor..doktor hic bi sorun yok diyo.ben hapi istedim doktor tamam yazalim , aslinda gerek yok ama dedi..

simdi ben bu ilaci kullansam nolur sizce ?? esim ve cevremdekiler kullanma daha yükseltir diyolar
yardim lütfennn :KK43: benim gibi olan varmi

merhaba arkadaşlar ne yazık ki ben de evliliğimden 1 buçuk yıl sonra adetin 3. günü hormon tedavisi yaptırarak farkına vardım prolaktin yüksekliğinin.
benim ki 70 çıktı
şimdi tıp fakültesine gidip emar çekineceğim inş ur falan yoktur beyinde
kötüyü hiç düşünmek istemiyorum
buradaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yüreğime su serpildi

benim bi sorum olacak diyelim ki tedavi gördüm prolaktin düştü
doğal yollarla mı hamile kalabilirim
yoksa tüp bebek mi olması gerekiyor

yani prolaktin tedavisi gören bi bayan doğal yolla hamile kalabilir mi?
cevaparınızı bekliyorum lütfen.

evet canim tabiki..bu öyle kisirlik gibi sorun deil...
sakin stress olma, prolaktini düsürmeye bakk...
degerlerin 20-25 arasi olsun sorunsuz hamile kalirsin..

Merhaba , benim de prolaktinim yüksekti doktor yani 33 tü doktor ilaç verdi ama kullanmadım..
Kafama takmadım 2 ay sonra hamile kaldım...
8 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim...esragg bence doktorunu dinle biraz sabret ve çok kafana takma...

X