Merhaba , benim de prolaktinim yüksekti doktor yani 33 tü doktor ilaç verdi ama kullanmadım..
Kafama takmadım 2 ay sonra hamile kaldım...
8 aylık evliyim ve 2 aylık hamileyim...esragg bence doktorunu dinle biraz sabret ve çok kafana takma...
sagol canim cvb in icin...bendemi kullanmasam ozaman....
merhaba arkadaşlar ne yazık ki ben de evliliğimden 1 buçuk yıl sonra adetin 3. günü hormon tedavisi yaptırarak farkına vardım prolaktin yüksekliğinin.
benim ki 70 çıktı
şimdi tıp fakültesine gidip emar çekineceğim inş ur falan yoktur beyinde
kötüyü hiç düşünmek istemiyorum
buradaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yüreğime su serpildi
benim bi sorum olacak diyelim ki tedavi gördüm prolaktin düştü
doğal yollarla mı hamile kalabilirim
yoksa tüp bebek mi olması gerekiyor
yani prolaktin tedavisi gören bi bayan doğal yolla hamile kalabilir mi?
cevaparınızı bekliyorum lütfen.
merhaba arkadaşlar ne yazık ki ben de evliliğimden 1 buçuk yıl sonra adetin 3. günü hormon tedavisi yaptırarak farkına vardım prolaktin yüksekliğinin.
benim ki 70 çıktı
şimdi tıp fakültesine gidip emar çekineceğim inş ur falan yoktur beyinde
kötüyü hiç düşünmek istemiyorum
buradaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yüreğime su serpildi
benim bi sorum olacak diyelim ki tedavi gördüm prolaktin düştü
doğal yollarla mı hamile kalabilirim
yoksa tüp bebek mi olması gerekiyor
yani prolaktin tedavisi gören bi bayan doğal yolla hamile kalabilir mi?
cevaparınızı bekliyorum lütfen.
kızlar dün hipofiz bezi emarım çekildi sanırım küçük bişi varmış bende ama doktor raporu görmeden kesin konuşmadı napıcam ben çok kötü oldum
arkadaşlar lütfen bileniniz yazsın geçici bişi mi bu
ya hemen kötü düşünüp moralini bozma
öyle bişe olsa bile tedavisi var onun da ilaçla
yani tedavisi olmayan bi durum değil şükürler olsun
ya tedavisi olmayan bişe olsaydı Allah korusun
bu arada senin prolaktin kaç çıkmıştı ???
ben de özel mr çekindim ama salı günü belli olacak
bakalım inş iyi sonuçlar.
evet canım çok şükür ki tedavisi varmış ben hemen allah korusun cerrah falan düşündüm
sana da çok geçmiş olsun inş çıkmas bişicik benim ilk prolaktinim 93 çıktı sonra dostinex kullandım 3gün 20 düştü 2 ay sonra tekrar yükseldi 109 oldu dr emar istedi kesin benim de sonuç haftaya belli olucak dr rapor olmadan kesin konuşmak istemedi sanırım benim daha fazla hap kullanma alzımdı hapımda yetersiz geldi bilmiyoruz bakalım allah bilio allah geçici hastalık versin buna şükür
arkadaşlar merhabalar bende tiroid tedavisi görürken bu ay prolaktinde çıktı dün ölçtürdüm prolaktin 26,6 çıktı bu değer nasıl sizce doktor stresten yükselmiştir dedi 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi sizce ben bu değerle hamile kalabilirmiyim
canım sen hangi doktora gittin?
Edirnenin neresinde oturuyorsun?
merkezdeyiz biz canım aydın kaya benim doktorum
sen nerde oturuyorsun canım
sınır gibi birşeydesin canım. çok yüksek değil yani kimi doktorlar bu değere ilaç vermiyor.
oynak bir hormon bu çünkü. şu anlık böyle yüksek çıkmış olabilir. 10 gün sonra tekrarlat doktorunun dediği gibi.
ama dikkat et uykunu almış bir şekilde aç karnına sabah 9-10 arası en doğru sonucu veriyor bu test. inş temiz çıkar sonucun.
arkadaşlar ben hayıt suyu aldım prolaktin için
günde kaç kere ve aç mı tok mu içmem gerekiyor
bilgisi olan yazabilir mi lütfen ???
arkadaşlar ben hayıt suyu aldım prolaktin için
günde kaç kere ve aç mı tok mu içmem gerekiyor
bilgisi olan yazabilir mi lütfen ???
ben de merkezde oturuyorum canım şükrüpaşada.
aydın bey de yılların doktoru tabi bilgi anlamında çok iyidir şüphesiz.
ama sana ekol hastanesinden ümmühan hanımı ya da fakülteden prof. mehmet ali beyi de tavsiye ederim.
yani eğer farklı görüşler almak istersen.. her şeyden önce içini ferah tut. bu prolaktin bayılıyor sanırım bizim stres yapmamıza. benimde yeni bitti ilacım ben de ptesi ölçtürmeye gideceğim bakalım ne halde