Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım bu hormon süt yapan hormon derler ya sütün korur seni diye doğum yapan kadına.ama bazıları doğumdan hemen sonrada hamile kalabiliyor.ve seninki yuksek değil bence.benimde göğüsümde problem oluyodu bu cok normal.bak ilaçkullanırken bile hamile kalan arkadaşlar var burda sakın ha umudunu yitirme.her doktorun yorumu farklı oluyor bu konuda.
canım ben 6 nisanda yaptırdım aşılamamı bugün adet günüm.yaklaşık 10 gundur adet belirtileri yaşıyorum.psikolojikmen çöküntüye uğramamak için uğraşıyorum.hala test yapmadım.(nasıl dayandığımı hiç sorma)inşallah olmassam yarın kan testi yaptırıcam.duanızı eksik etmeyin benden ve benim gibilerden...sende sakın sıkma canını...Allah hepimizin yardımcısı olsun

ya gercekten sagol bu durumda bana moral veriyorsun ya!

amin insallah , rabbim hicbirimize aratmasin annelik duygusunu..en kisa zamanda nasip etsin..bekle bakalim yarin güzel haberler verirsin belki bizlere..hakkinda hayirlisi ise olmusdur insallah canimopuyorumnanaktan

ha birde prolaktinin kac degerlerindeydi canim gebe kaldigin ay :)

canım cok saol darısı senin ve bizim gibi uğraş veren herkesin başına.""ben hamileyim ""ama hala inanamıyorum.2-3 haftalıkmış.doktora görünmeden de inanamicam...canım ben en son ölçtürdüğümde 34,23 gibi bişeydi.sınırdasın demişdi doktor...

canım cok saol darısı senin ve bizim gibi uğraş veren herkesin başına.""ben hamileyim ""ama hala inanamıyorum.2-3 haftalıkmış.doktora görünmeden de inanamicam...canım ben en son ölçtürdüğümde 34,23 gibi bişeydi.sınırdasın demişdi doktor...

ne güzell ya..rabbim büyük iste :) amin canim darisi tüm ugras veren ve isteyenlere...

hala adet olmadim yaaa...dün kahverengi akinti geldi tmm olucam dedim ama sonra kesildi ve koyu sariya döndü öff,,ay hamile deilsem regl olsam barii..

Prolaktin yapıyor canım başağrısı banada yapmıştı ama fazla değil kişiden kişiyede değişir bazı kişilerde olur baılarında olmaz doktorunla görüş isersen en sağlıklı yanıtı ondan alabilirsin

teşekkür ederim canım.

arkadaşlar benim de prolaktinim tekrardan yükselmiş korkuyorum yarın sonuçları druma göstericem inş allah başka hastalık vermesin buna şükür diyorum ama ne kötü bişimiş bu prolaktin tansiyon gibi bir de ben hipofiz bezi tümörlerinden korkuyorum allah korusun dr geçen sefer çektirmemize gerek yok mr dedi bakalım bu sefer nedicek.hipofiz bezi tümörleri ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

teşekkür ederim canım.

arkadaşlar benim de prolaktinim tekrardan yükselmiş korkuyorum yarın sonuçları druma göstericem inş allah başka hastalık vermesin buna şükür diyorum ama ne kötü bişimiş bu prolaktin tansiyon gibi bir de ben hipofiz bezi tümörlerinden korkuyorum allah korusun dr geçen sefer çektirmemize gerek yok mr dedi bakalım bu sefer nedicek.hipofiz bezi tümörleri ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

Merhaba ;
ben hipofiz adenomundan ameliyat oldum yıllar önce... Şimdi evliyim, bebek istiyoruz. Ama benim prolaktinim inip çıkıyor bu ara . Korkma tümörden çok ameliyat önermiyorlar zaten için rahat olsun canım...

Merhaba ;
ben hipofiz adenomundan ameliyat oldum yıllar önce... Şimdi evliyim, bebek istiyoruz. Ama benim prolaktinim inip çıkıyor bu ara . Korkma tümörden çok ameliyat önermiyorlar zaten için rahat olsun canım...

geçmiş olsun allah tez zaman da inş hayırlı evlat nasip etsin size ve sizin gibilere

çok teşekkür ederim yarın belli olucak inş benim de 3 ay önce de yükselmişti dr hipofiz bezinden şüpelenmedi bakalım yrn nedicek allah herkeze geçici hastalıklar ve şifa versin inş

kızlar hamileymişim.......

canim, yarin test yapicam diye yazdiginda inan öyle icten diledim ki hamile olmani, sonra sayfayi agasi indirip hamileyim diye yazdigini görünce inan ciglik atasim geldi.. gercekten cok sevindim senin adina... insallah rahat ve saglikli bir hamilelik sonrasi saglikli bebegini kucagina alirsin.. tebrik ederim...

canim, yarin test yapicam diye yazdiginda inan öyle icten diledim ki hamile olmani, sonra sayfayi agasi indirip hamileyim diye yazdigini görünce inan ciglik atasim geldi.. gercekten cok sevindim senin adina... insallah rahat ve saglikli bir hamilelik sonrasi saglikli bebegini kucagina alirsin.. tebrik ederim...

canım benim cok sağol.Allah razı olsun duaların için.inşallah seninde en çok istediğin en kısa zamanda gerçekleşir .herşey gönlüne göre olsun.ben hala inanamıyorum.doktor ultrasonla bakıpda hamilesin diyene kadarda inanamıcam..darısı tum isteyen arkadaşlarımızın başına.

Back