sende çok sağol iyiyim çok şükür bu ay sonu gibi kızımı bekliyorum az kaldı
seninkide kız sanırım adını ne koydun ben hala karar veremedimde :)))))
Merhaba ;
bebeği olanlara (başta pembeler içindeki Doremi ve bebişi ) ; sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.Benim gibi Prolaktin ile uğraşanlara da sabır ve bebiş...
Bir konuda aklım karıştı Prolaktin e adetin belirli bir günü mü bakmak daha doğrudur , yoksa sıradan bir gün de mi ? Benim reglimin 3. günü 26 iken ; dün ölçtürdüğümde 31 idi.
Merhaba ;
bebeği olanlara (başta pembeler içindeki Doremi ve bebişi ) ; sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.Benim gibi Prolaktin ile uğraşanlara da sabır ve bebiş...
Bir konuda aklım karıştı Prolaktin e adetin belirli bir günü mü bakmak daha doğrudur , yoksa sıradan bir gün de mi ? Benim reglimin 3. günü 26 iken ; dün ölçtürdüğümde 31 idi.
Doktora gittim bugün ilaç vermedi, çok istersen veriyim dedi. Bu değerle hamile kalabilirmişim Sakin ve stressiz olmaya çalışıyorum bayanssulusmileMerhaba ;
Canım ; süt gelmiyor; reglin düzenini bozmuyorsa bence prolaktin yüksekliği yoktur ama tabii kendi yaşadıklarımla söyleyebiliyorum bunu, sen yine de kendini üzme olur mu ?yok adetlerimde düzenli 2 ay oldu gögüsümün ucunda oluyor ilk basta sıktım artık sıkmıyorum ama kan testide kaldıgım yerde yok yaptıramam
evet ya 35 ama doktor ``yüksek ,o engel oluyor gebelige`` dedi.. ilk kes duydum ya bu prolaktin olayini ondan biraz stres oldum ..sagol ilgin icin :)35 mi?bunun için canını hiç sıkma yoksa dahada yükselir.benimki 114 dü.mr bile çektirdim.3 ayda ilaçla 1,167 ye düşdü.ben dostinex kullandım.bence sana 1 ay bile fazla:)3 ay ilaç tedavisinden sonra 3 ay ilaç kullanmadım .tekrar ölçtürdüğümde 34,23 çıktı ve doktorum sınırdasın dedi.ilaç vermedi.ve o değerimle aşılama yapıldı canım bana.bu nedenle hiç canını sıkma sakın....yoksa prolaktinin çıkar...
evet loveli gögüslerim sürekli dokununca bisey batiyor gibi agrir , demekki ondan oluyormus :)esracım sıkma canını fazla yüksek değilmiş rahatlarsan strese bağlı çıkar yediğin etkiler oynaktır bu hormon ben de bir ara 29 çıktı dr önemsemedi bile rahatla düşer stres yapmışsındır dedi ben de sakinleşt,m bir ay sonra ölçtürdüm 16 çıktı
göğüslerin adet dönemi dışında ağırırmı dokununca sanki adet olacakmışsın gibi ben de öyle olurdu
seninki de rahatlarsan alacağın ilaçla 1 ayda düşer sıkma rahat olll
35 mi?bunun için canını hiç sıkma yoksa dahada yükselir.benimki 114 dü.mr bile çektirdim.3 ayda ilaçla 1,167 ye düşdü.ben dostinex kullandım.bence sana 1 ay bile fazla:)3 ay ilaç tedavisinden sonra 3 ay ilaç kullanmadım .tekrar ölçtürdüğümde 34,23 çıktı ve doktorum sınırdasın dedi.ilaç vermedi.ve o değerimle aşılama yapıldı canım bana.bu nedenle hiç canını sıkma sakın....yoksa prolaktinin çıkar...
esracım rahatla sorunu öğrendin bebişine bir adım daha yaklaştın canım böyle düşün
prolaktin düşünce hamile kalırsın