güzel dileklerin için teşekkür ederim
doktorum hamile kalır kalmaz dostinexsi bırkırsak birşey olmayacağını söyledi ve bende öğrenir öğrenmez bıraktım dediğim gibi 1 seneye yakın kesintisiz kullandım ben dostineks ve kullanırken korunmadım hiç( ki hamile olduğumu bilmeden kuvvetli bir diş ilacıda içmiştim) ALLAH A HAMD OLSUN bebeğim sağlıklı
walla ben hiç adet düzensizliği yaşamadım hep 28-30 günde regl oldum ama kimi uzun sürdü kimi kısa ama her ay oldum bence olursun mevsim değişikliğinden stresten de günü şaşmış olabilir stres yapmana gerek yok öncelikle inan bebeğinin geleceğine ve sana bir öneri ilişkiye bebek düşüncesiyle değil eşini sevdiğin için gir çünkü bebek düşüncesiyle girdiğinde ister istemez strese giriyorsun acaba bu sefer tuttu mu ya olmaza vb düşüncelere vücudun ters tepki verir o nedenle zor da olsa at kafandan aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum seni ben uzun süre regli olduğumda ağladım neden olmuyor hiç mi anne olamayacağım ben soruları kafamı kemirdi durdu ssonra ne yapıyorum ben diye kızdım kendime çünkü ne kendim ne de eşim girdiğimiz ilişkiden birşey nlamıyorduk kendi kendime eninde sonunda ALLAH İZİN verirse anne olacağım normal yolla olması çok güzel olmazsada aşılama ve
tüp bebek vb yöntemlerle anne olacağım üzmeyeceğim kendimi artık dedim ve bıraktım bebek düşüncesini kendime belirli bir süre tanıdım bu süre içinde normal yolla olursa olacak olmazsa başka yöntemlerde deneyecektim (tabi bu kararı almadan önce ilk aşılamamda yapıldı ama tutmadı ) bu karardan sonra regl bitiminden itibaren gün aşırı ilişkide bulunduk ama zevk için bebiş düşüncesi olmadan ağustos ayında reglden sonra 1 veya 2 defa ilişkiye girebildik doktorum eylül ayındaki reglimde tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söylemişti bende regli bekliyorum 5 gün gecikince test yaptım ve dünyalar benim oldu ummadığım anda gelmişti bebeğim demek istediğim kafana takmayınca daha kolay geliyor bebiş bir kaç arkadaşımında bu şekilde oldu hatta bu topikten 2 kişi benden sonra hamile kaldılar tavsiyelere uyarak
hayıt tohumuna gelince kullanan arkadaşlar vardı ben hayıt suyunu aldım ama içemedim midmi çok bulandırdı ama kullanan arkadaşlar memnun olduklarını söylüyorlardı
uzun yazmışım istediğin zaman aklına takılanı sorabilirsin sıkılmam ben
emin ol ve inan bebeiş gelecek demekki zamanı var daha bekle sabırla ve inan kendine ii bak