canım prolaktin oynak bir hormon en başta onunla birlikte yaşamayı öğrenmen gerek bıkmadan usanmadan ben 5-6 sene uğraştım bu hormonla evlenmeden önce yüksekti benim şimdi 2.5 senelik evliyim ve 8 aylık hamileyim
:Saruboceq: evlendikten sonrada uğraştım düşürmek için ama ilacı içtiğimde düşüyor bıraktığımda yükseliyordu en sonunda doktorum hamile kalana kadar dostinex kullanmam gerektiğini söyledi ve ben abartmıyorum neredeyse 1 sene boyunca haftada 2 gün dostineks içtim tabi bu arada bebek olmadığı için üzülüp ağladığımda oldu ama umudumu yitirmedim hep dua ettim ALLAH IMA HAMD_I SENALAR OLSUN Kİ dualarım kabul oldu tam tüp bebek tedavisine başlayacağım ay kendiliğinden geldi bebeğim tabi hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez ilacı bıraktım diyeceğim şu umudunu asla kaybetme ve prolaktinle yaşamayı ( zor ve sıkıcıda olsa ) öğrenmen ve alışman gerekiyor emin ol eninde sonunda gelecek meleğin doktorunla konuş gerekirse hamile kalana kadar kullan ilacı ve yumurtlama dönemlerini umursamadan reglin bitiminden itibaren gün aşırı ilişkide bulun emin ol gelecek
yüce rabbim sağlıklı sıhhatli evlat verir inşallah