- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
merhaba kızlar aranıza bugün itibariyle bende katıldım inş kabul edersiniz bugün sonuçlarımı öğrenince biraz moralim bozuldu gecen sene çok daha iyiydi hatta hiçbir sorun yoktu ama şimdi pek iç acıcı değil.prl 24.91 sanırım ilaçla bunu düşürmeye çalışcak doktorum e2:27.67 çok düşük acaba östrojen yüklemesi yapılırmı bu durumda ve en kötüsüde testesteron:145.6 ona bağlı olarak dhs:614.7
işte bunların tedavisi zor ve uğraştırıcı gittikçe gebeliğe elveda diyeceğim galiba.
merhaba öncelikle, benim de prolaktinle iligili sorum olucak sizlere. bende 9aydır dostinex kullanıyorum 107idi ilactan snra düzene girdi şuan genelde 23. bende adenon çıktı ilaçla adenon küçüldü.çocuk düşünüyoruz artık doktorda dostinexi bırakmamamı sööyledi,2 3 ay yükselmez dedi prolaktinin.paradol kullanabilirsin dedi ama ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum artı çok yan etkisi var sorum bu ilacı bıraktıktan hemen snra hamile kalan yada dostinexi bıraktıktan nekadar süre snra prolaktini yükselen veya normale dönen?napmam gerektini bilmiyorum paradolu kullanmalımıyım acaba?
canım hiç korkma. o muhtemelen yerleşme kanamasıdır..
pembe renkli olursa kork..
ben o bulantı hapından 1 kutu içtim.. sende iç merak etme.. yoksa çekilecek gibi olmuyor bulantılar...
Bu arada cuma günü sabah sezeryana giriyorum kızlar. lütfen dualrınızı bizden esirgemeyin, çok heyecanlıyım..
Allah herkese nasip etsin.... inanın çok içten diliyorum bunu..
canım hayırlı doğumlar nasip etsin dikkat et kendine dualarımız seninle bir an önce meleğine kavuş...ve sonra da sağlığına kötü şeyler düşünme
Bizde iyiyiz ben doğum iznine ayrıldım 1 haftadır evdeyim 34+3 haftalık olduk hayırlısı ile hersey yolunda
Bu arada bende dostinex kullandım yeni arkadaslarımıza söyleyeyim ve 7 ay sonra süpriz sekilde hamile kalmıştım tedavi sırasında şimdi Martta nasipse doğumumuz olucak
prolaktinim çok yüksek değildi ama sol göğsümdeki fibrokistler yüzünden tedavi olmuştum ve yumurtlamam geç oluyordu 1 ay da klomen kullandıktan sonra hamile kaldım darısı sizlerin başına
arkadaşlar ben sonuçlarım iyi diye sevindim çünkü dr öyle dedi ama netten araştıryorum şuan benim değerlerim pek normal değil dr niye normal dediki birde buranın en iyi dru size sonuçlarımı yazıcam lütfen bakın arkadaşlar
PROLAKTİN=20.99 TSH=6.99 ESTRADİOL=86 FSH=8.03 LH=7.68
günaydın canım doremi bu prolaktin hamileykende yükselirmi
anladım canım benim bazen kıramplar giriyor o normal demi senindemi ilk çocugun inş yarın sag salim yuvana dönersin inş
Günaydın canım doremi, benim derdim de prolaktin hormonuyla,adet değilken ölçtürmüştüm ve o zaman 56'ydı,adetken ölçtürdüğümde ise 98 çıktı.Dostinex kullanıyorum üç haftadır ve hayıt suyu içiyorum,benim sorum iki aydır adetten yaklaşık iki hafta önce iki üç damla kan geliyor,bunun prolaktin ile alakası olabilir mi,neden olur acaba,doktora sordum fazla değilse sorun yok dedi ama bende daha önce hiç olmamıştı.sağol canım...
çok saolun kızlar...
Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda sağlıkla inşaallah :)
yarın 7,30 da hastanede ol dedi doktorum.. 9 a doğur kendi gelecekmiş..
nasıl bir heyecan var anlatamam size..
dualarınızı bizden esirgemeyin. hepinizi öptüm:)