Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

anemone gerçekten çok sevindim allah dualarını duymuş olmalı ki sana meleğini gönderdi allah seni ve meleğini korusun canım inan çok sevindim allahtan ümit kesilmiyor işler dolayısıyla daha yeni girdim nete hoş doremi bana sevinçli haberi telefonda verdi ama işler dolayısıyla girememiştim ama inan gerçekten sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
kendine dikkat et yorma kendini annesi o daha çok küçük ve sana ihtiyacı var dileğim tüm isteyen herkes meleğine kavuşsun şu ramazan bütün şeffatini herkesin üstüne yağdırsın kızlar bu aralar çok duygusalım ağlıyorum da şimdi ama sevinçten herkesten böyle mutlu haberleri alınca duygulanıyor insan hepinizi seviyorum öptüm kocaman bebişlere iyi bakın ha

pancuben senin de hamileliğin iyi gidiyordur umarım allah senin de meleğini korusun hayırlı doğumlar diliyorum sana da hani derler ya bir avazda inşallah biraz erken oldu ama olsun
strese giriyorum demişsin ama bana kalırsa ne olursa kim olursa moralini bozmasına izin verme çünkü miniğinin sana ihtiyacı var ve hiçbir melek annesini üzgün görmek istemez onu üzmeye de kimsenin hakkı yok kendine dikkat et canım arasıra uğra özletme kendini

doremi kız annesi nasılsın büyüdün mü biraz artık şöyle göbüşlü möbüşlü bir resmini koy be profiline he senin bebişin ultrason resmi yok mu be onu koy boşver sen kendini yiğenimin remini koy profiline kendine iyi bak canım burda feci yağmur yağıyor bu arada bütün hamişler dikkat edin önce kendinize sonra yiğenlerimize

nergis canım biz de senle verecez inşallah mutlu haberi arkadaşlar bizlere tecrübe olacaklar bozmayalım moralleri bizim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com biraz nazlı diyecem ama baya nazlı anam bizimkiler elbet sen de verecen mutlu haberi bizlere seni de öpüyom canım

diğer arkadaşlar aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz görüldüğü gibi önce allahın izniyle herşey aşılıyor bozmayın moralleri ilaçları aksatmayın çalışmaya devam elbet verecez mutlu haberleri
yarın evdeyim tüm gün giremem nete sanırım ama hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bu aralar forumu ihmal ediyorum ama kusuruma bakmayın ya iş işte ne yapalım

anemone gerçekten çok sevindim allah dualarını duymuş olmalı ki sana meleğini gönderdi allah seni ve meleğini korusun canım inan çok sevindim allahtan ümit kesilmiyor işler dolayısıyla daha yeni girdim nete hoş doremi bana sevinçli haberi telefonda verdi ama işler dolayısıyla girememiştim ama inan gerçekten sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
kendine dikkat et yorma kendini annesi o daha çok küçük ve sana ihtiyacı var dileğim tüm isteyen herkes meleğine kavuşsun şu ramazan bütün şeffatini herkesin üstüne yağdırsın kızlar bu aralar çok duygusalım ağlıyorum da şimdi ama sevinçten herkesten böyle mutlu haberleri alınca duygulanıyor insan hepinizi seviyorum öptüm kocaman bebişlere iyi bakın ha

teşekkür ederim ALLAH HAMD OLSUN ki bu günleride gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder hamileliğim :Saruboceq:benim gibi tüm hamilelerle birlikte :Saruboceq:
emin ol ummadığın anda sende duyacaksın ' anne ben geldimm' diye:Saruboceq:

diğer arkadaşlar aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz görüldüğü gibi önce allahın izniyle herşey aşılıyor bozmayın moralleri ilaçları aksatmayın çalışmaya devam elbet verecez mutlu haberleri
yarın evdeyim tüm gün giremem nete sanırım ama hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bu aralar forumu ihmal ediyorum ama kusuruma bakmayın ya iş işte ne yapalım

yeni katılan biri olarak hoşbulduk diyorum...
çok sağol canım...

nergis canım biz de senle verecez inşallah mutlu haberi arkadaşlar bizlere tecrübe olacaklar bozmayalım moralleri bizim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com biraz nazlı diyecem ama baya nazlı anam bizimkiler elbet sen de verecen mutlu haberi bizlere seni de öpüyom canım

İnşallah canım benim en kısa zamanda gelecek bizim minikler Rabbim büyükhamile olan arkadaşları duydukça umudum daha da artıyor Allah bebişlerini sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin hepsine bizede tez zamanda bir bebiş göndersin şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah canım.Fazla özletme kendini öptüm canım:1hug:

merhaba hayirli ramazanlar arkadaslar persembe gunu prolaktin testi yaptircam mafoldumben hapim bitti haftaya reglde olcam insallah dusmustur bende calismalara baslarim bayramda ha bide bu arada reglden sonra sogan suyu iccem incir yicem insallah allahinda izniyle bende hamilelik haberleri veriirim kizlar dua edin
:Saruboceq:

doremi cnm ve anemone belki beni hatırlarsınız. bende bu sayfada sizlerle buluştuğum ay hamile kalmıştım.ve sizlerede herzaman dua ediyodum merak ettim son durumlarınızı.rabbim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comini size gönderdiğini görünce inanın çok sevindim.Allah tamamını erdirir inş.darısı prolaktinle uğraşan diğer arkadaşların başına.
meleğim beni 10 ay bekletmişti. takii prolaktin sorunum çıkana kadar o ay ilaç kullandığım ay hamile kaldım ve sizlerle tanışmıştım. şuna inanıyorum ki zamanı gelince Allahın izniyle herkez anne olucak. bizim 1 ayımız kaldı.diğer arkadaşlar için dua etmeye devam edicem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

doremi cnm ve anemone belki beni hatırlarsınız. Bende bu sayfada sizlerle buluştuğum ay hamile kalmıştım.ve sizlerede herzaman dua ediyodum merak ettim son durumlarınızı.rabbim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comini size gönderdiğini görünce inanın çok sevindim.allah tamamını erdirir inş.darısı prolaktinle uğraşan diğer arkadaşların başına.
Meleğim beni 10 ay bekletmişti. Takii prolaktin sorunum çıkana kadar o ay ilaç kullandığım ay hamile kaldım ve sizlerle tanışmıştım. şuna inanıyorum ki zamanı gelince allahın izniyle herkez anne olucak. Bizim 1 ayımız kaldı.diğer arkadaşlar için dua etmeye devam edicem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

sağol canım hadi bakalım 1 ay kalmış heyecan doruktadır harelde inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın meleğini kolay doğum geçirirsin peki yeğenin adı ne olacak belli mi

sağol canım hadi bakalım 1 ay kalmış heyecan doruktadır harelde inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın meleğini kolay doğum geçirirsin peki yeğenin adı ne olacak belli mi

evet cnm az kaldı. inş. sağlıcakla hepimiz kucağımıza alırız. kızımın adı yaren olucak teyzoşuu...

teşekkür ederim ALLAH HAMD OLSUN ki bu günleride gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder hamileliğim :Saruboceq:benim gibi tüm hamilelerle birlikte :Saruboceq:
emin ol ummadığın anda sende duyacaksın ' anne ben geldimm' diye:Saruboceq:

sağol canım ya hayırlısı bakalım benim pek ümidim yok bu aylarda zaten enfeksiyondan dolayı geçici olarak servis dışıydım ama zaten yumurtlamam da geçti bu ay da sahalardan uzağım anlayacağın bakalım ya herkes için hayırlısı ama ben umutlarımı erteleyecem sanırım ya sizlerden mutlu haberleri alınca seviniyorum ya bu da yetiyor bana canım ya

elifcim sen ne yaptin sende calismalara basladinmi

yok canım nerdeeeeeeeee ben daha çalışmalara başlayamadım korkuyom be o acıyı yaşadım ya gene yaşayacam diye korkuyorum zaten yumurtlamam da geçti ya onun için bebiş de olmaz madem bebiş yok çalışmalarda da grev var canımkaydirigubbakcemile3

X