Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

hoşgeldin topiğimize canım.. Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun senide inşaallah..
tahlillerini ve dostinexi ihmal etme yeter canım,

ferah tut içini :1hug:
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
ilk zamanlar bide bu çıktı diye stres yapmıştım ama şimdi alıştım...
allah büyük...
rabbim dermansız dert vermesin....
seninde kızın olacakmış...çok sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin....
peki canım sen normal yollamı hamile kaldın....

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
ilk zamanlar bide bu çıktı diye stres yapmıştım ama şimdi alıştım...
allah büyük...
rabbim dermansız dert vermesin....
seninde kızın olacakmış...çok sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin....
peki canım sen normal yollamı hamile kaldın....

evet canım..
ama şöyle birşey oldu..
doktorum bana o yumurtlamadığımı ve adet olunca hemen tedaviye başlıyacağımızı söyledi.. ama ben o ay adet olmadım çünkü meyer hamileymişim... adetim 10 gün geçince öğrendim hamile olduğumu.. :nazar:
Allah o kadar büyük ki.. :Saruboceq:
beni en üzgün anımda sevindirdi şükürler olsun..
sağlıklı sıhhatli alırım inşaallah bebeğimi kucağıma..
Allah sana ve diğer arkadaşlarada hiç anlamadan hamile kalmayı nasip etsin inşşş... :Saruboceq:

evet canım..
ama şöyle birşey oldu..
doktorum bana o yumurtlamadığımı ve adet olunca hemen tedaviye başlıyacağımızı söyledi.. ama ben o ay adet olmadım çünkü meyer hamileymişim... adetim 10 gün geçince öğrendim hamile olduğumu.. :nazar:
Allah o kadar büyük ki.. :Saruboceq:
beni en üzgün anımda sevindirdi şükürler olsun..
sağlıklı sıhhatli alırım inşaallah bebeğimi kucağıma..
Allah sana ve diğer arkadaşlarada hiç anlamadan hamile kalmayı nasip etsin inşşş... :Saruboceq:

demek tedaviye gerek kalmadan gelmiş bebişin:ecrin_bebek:
maşaşlh canım...rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...

sağol canım inşallah....

Herkese Merhaba...Ben de prolaktin sorunu yaşıyorum olayısıyla düzensiz regl problemiyle yıllardır uğraşıyorum.Ve dün hayıt suyu kullanmaya başladım.İnşallah işe yarar ve ben sizlere müteşekkir olurum.Sevgiler hepinize..

kızlar benimde bu kaç gündür göğsüü sıkınca süt geliyo idrar yları enfeksiyonuyla lgili iaç ulanıyom yan etkisi olabiirmi

Herkese Merhaba...Ben de prolaktin sorunu yaşıyorum olayısıyla düzensiz regl problemiyle yıllardır uğraşıyorum.Ve dün hayıt suyu kullanmaya başladım.İnşallah işe yarar ve ben sizlere müteşekkir olurum.Sevgiler hepinize..

hoşgeldin topiğimize canım..
hayıt suyunu ihmal etme tabiki ilacınıda..
inşaallah en yakın zamanda düşer prolaktinin :)

kızlar benimde bu kaç gündür göğsüü sıkınca süt geliyo idrar yları enfeksiyonuyla lgili iaç ulanıyom yan etkisi olabiirmi

canım o prolaktin yüksekliğinden..
bence hemen bir hormon tahlili yaptırmalısın..
bu arada göğüsünü sıkma, çünkü daha çok uyarırsın prolaktinini, bendne söylemesi.

sELAM CANLARIM GERİ DÖNDÜM BİLGİSAYARDA PROBLEM VARDI 1 HAFTADIR GELEMEDİM YANINIZA YENİ ARKADAŞLAR KATILMIŞ ARAMIZA .BENDE DURUMLAR AYNI ŞİMDİLİK BİRŞEY YOK EVİME DÖNDÜM NİHAYET OKULDA BAŞLADI AYNI HERŞEY.BAYRAMDAN SONRA DOKTORA GİDECEĞİM 2 AYDIR İLAÇ KULLANMIYORUM İNŞALLAH YÜKSELMEMİŞTİR PROLAKTİN.
DOREMİCİM ÇOK SEVİNDİM KIZ OLACAKMIŞ NE GÜZEL ALLLAH BİZLEREDE NASİP EDER İNŞALLAH
GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR YEMEK YAPMAM LAZIM ÖPTÜM HEPİNİZİ

sELAM CANLARIM GERİ DÖNDÜM BİLGİSAYARDA PROBLEM VARDI 1 HAFTADIR GELEMEDİM YANINIZA YENİ ARKADAŞLAR KATILMIŞ ARAMIZA .BENDE DURUMLAR AYNI ŞİMDİLİK BİRŞEY YOK EVİME DÖNDÜM NİHAYET OKULDA BAŞLADI AYNI HERŞEY.BAYRAMDAN SONRA DOKTORA GİDECEĞİM 2 AYDIR İLAÇ KULLANMIYORUM İNŞALLAH YÜKSELMEMİŞTİR PROLAKTİN.
DOREMİCİM ÇOK SEVİNDİM KIZ OLACAKMIŞ NE GÜZEL ALLLAH BİZLEREDE NASİP EDER İNŞALLAH
GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR YEMEK YAPMAM LAZIM ÖPTÜM HEPİNİZİ

çok saol bitanem yaa..
Allah sağlıkla almak nasip eder inşaallah kucağıma.. :nazar:
darısı sizlerin başına en yakın zamanda inşaallah..
bu kadar arayı açma bi daha, özletme kendini :))))))))))

doreminin dediği gibi süt prolaktin yüksekliğinden gelir...
bundan sonra daha hiç sıkma sakın...çünkü sıktıkça prolaktini artar...

selam kızlar...herkese hayırlı akşamlara.s.

doreminin dediği gibi süt prolaktin yüksekliğinden gelir...
bundan sonra daha hiç sıkma sakın...çünkü sıktıkça prolaktini artar...

selam kızlar...herkese hayırlı akşamlara.s.

hoşgeldin canım. sanada iyi akşamlar..

matrax ben yaklaşık 8 aydır prolaktinle uğraşıyorum ilk testimde 65 çıkmıştı dostinex ve hayıt kullanmaya başladım ben hayıtın çok iyi geldiğini düşünüyorum 1 aya kalmaz prolaktin 0 oldu ve hamile kaldım ama sonuç hüsran düşük yaptım şuan prolaktinim tekrar yükseldi ve 5 ml adenom var ben bu ay tekrardan bebek düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar...Canım çooook sıkkın.Bugün doktora gittim.Benim yıllardır adet düzensizliği sorunum var.Daha önceki teşhis prolaktin yüksekliği idi ve o yönde bir tedavi uygulanmıştı.Bugünki doktor ise polikistik over teşhisi koydu.Prolaktin den hiç söz etmedi.Ben ona test yapmanıza gerek yok mu prolaktin için deyince yok dedi senin sorunun polikistik over (yada her ne karın ağrısıysa...)Şimdi değil ama bir sene sonra bebek düşünüyoruz dedim....o biraz zor dedi ya....çook sıkıldım....çok kafam karıştı....çoook başım ağrıyo şimdi sıkıntıdan..

Bu arada....bu kadar da değil tabi..genel cerrahiye de uğradım.sağ memede kitle şikayetiyle o kötü huylu değilmiş de ama alınsa iyi olurmuş da mış da mışşş :KK43:

canım çok geçmiş olsun takma kafana kendini üzersen daha kötü olursun hem bu polikistik overin tedavisi var merak etme birgün sende anne olacaksın biraz sabret

merhaba arkadaşlar ;
Uzun zaman sonra güzel bir haber vermek için buraya geldim...Çünkü beni üzen herseyden uzak kalmayı istedim yeteri kadar strese rağmen anne adayı olmam beni bir nebze de mutlu etti ..Şuan çok iyiyiz çok şükür Cmrt günü kontrolüm var hayırlısı ile.
Bu arada yeni arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum .
ZEZE
BEBEĞİMİZ sizlere de hayırlı ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeniz dileğimle
DOREMİ kızın olacakmış sağlıkla büyütmen dileğimle....

Gelelim en güzel habere burada 1 yılı aşkın buradayım ve kendimden çok onun adına sevindim ...1,5 yıldan beri prolaktin tedavisi gören ve en son aşılamaya kadar verip 1 aşılamada tutmayıp umudunu kaybetmeyen canım arkadasım ANEMONE 3-4 haftalık hamileee evet hamile rabbim onunda yüzünü güldürdü.Ve tedavi sonrası hiç ilaç kullanmayıp bu müjdeli haberi aldı Stresin en alasıyla beraber prolaktinde de sıkıntısı olmayan ve hamile kalana kadarda dostinex'e devam etti.Sonucu bana söyledi ve bende dayanamadım yazdım sizleredelikafadulde nÇünkü benim aldığım en güzel haberrr bu ..Herzaman umudunu kaybetmedi ve Prolaktini yendi

Gelelim en güzel habere burada 1 yılı aşkın buradayım ve kendimden çok onun adına sevindim ...1,5 yıldan beri prolaktin tedavisi gören ve en son aşılamaya kadar verip 1 aşılamada tutmayıp umudunu kaybetmeyen canım arkadasım ANEMONE 3-4 haftalık hamileee evet hamile rabbim onunda yüzünü güldürdü.Ve tedavi sonrası hiç ilaç kullanmayıp bu müjdeli haberi aldı Stresin en alasıyla beraber prolaktinde de sıkıntısı olmayan ve hamile kalana kadarda dostinex'e devam etti.Sonucu bana söyledi ve bende dayanamadım yazdım sizleredelikafadulde nÇünkü benim aldığım en güzel haberrr bu ..Herzaman umudunu kaybetmedi ve Prolaktini yendi[/QUOTE]

ailemden önce sen öğrendin ilk seni aramak istedim canım arkadaşım çok sağol evet nazlı bebeğim geldi sonunda ve ben hala şoktayım ekimde 2. aşılamam yapılacak derken güzel haberle karşılaşrım yüce RABBİM tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip eder inşallah:Saruboceq: öpüyorum canım benim

ANEMONE çok ama gerçekten çooook sevindim.... :)))
Allah çok büyük, çok şükür bize bebeklerimizi nasip etti..
seni ve eşini çok tebrik ederim..
PANCUBEN bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle..
ikinizede sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum..
---------
işte bu kadar kızlar yaaa.. :)
günden güne hamilelerimiz fazlalaşıyor maaşallahhhhhhhhhhhhhh
:nazar:

ANEMONE çok ama gerçekten çooook sevindim.... :)))
Allah çok büyük, çok şükür bize bebeklerimizi nasip etti..
seni ve eşini çok tebrik ederim..
PANCUBEN bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle..
ikinizede sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum..
---------
işte bu kadar kızlar yaaa.. :)
günden güne hamilelerimiz fazlalaşıyor maaşallahhhhhhhhhhhhhh
:nazar:

tşk edeirim güzel dileklerin için ALLAH tüm isteyenlere versin:Saruboceq:

X