Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ay dimi yaa ne güzel şeyler var.. opuyorumnanaktan
ne kadar güzeller..
Allah giydirmek nasip etsin..

Doremi bende seni kutluyorum :içelim:, darisi bizim basimiza senağlama

elif tsk ederim, nasil olim iste, idare ediyoruz, sen nasilsin napiyosun?

burasi benim cok hosuma gitti, hani herkez birbirine moral olarak yardim etmeye calisiyor. dolu dolu bir forum :enbuyukkk:

topiğimizi beğenmene gerçekten çok sevindim canım..
bizim burdaki herkes gerçketen yardım etmek için girerler buraya ve çok güzel dostluklarımızda başlar.. seninle de inşaallah güzel dostluklar ediniriz..
bu arada güzel dileklerin için çokkk ama çok saol canım.. darısı sana ve diğer arkadaşlarımın başına inşaallah en yakın zamanda :)

iyiyim canım sağol köle izahura modunda çalışıyorum ne yapacam ki başka
evet burası iyi bir topiktir dertlerimiz aynı canım ya tabiki birbirimize destek olacaz bizi bizden iyi anlayan olamaz onun içinde birbirimize bağlıyızdır
forumda bir araya gelemesek de bazen biliriz ki gene foruma girdiğimzde aynı sıcaklık vardır

teşekkürr ederimmm bişeyy sorabiliymiyimm bu gıcıkk prolaktinin yedigimizz besinlerle yükselmesii mümkünmü bitanecikk mesela çikolata süt peynir abur cubur felan

allahım analı babalıı büyütsünnnnnnnnnnn darısı bizim başımısaaaa

nasılsınız canlarım ben ıyıyım spermıyogramı yaptırdık burda bazı arkadaslara sordum sonuclar cok ıyı dedıler şükür bıde esımde sorun cıksaydı psıkolojık olarak ıyıce cokerdık ama bakalım haftaya drum ne dıcek..

sızler nasılsınız..

evet canım hem eşde hem sende sorun oldumu daha zor.....
bizim sorun eşimdendi ama artık bende de var...
ama hayırlısı olsun...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
çokdandır bu topiğe uğramayı düşğünüyordum ama bu güne kısmetmiş...

herkese selam arkadaşlaropuyorumnanaktan
benim adetlerim son 7-8 aydır çok düzensizdi...
geçen ay adetin 21. günü yapılan progesteron testinde o ay yumurtlama olmadığı anlaşıldı...

adetin 3. günü yapılan testlerdese prolaktin 34.63 çıktı...( normal değer 3.34-26.72)
araştırmalarıma göre bu çok yüksek değil ama adetlerimi çok etkiliyor....
ilaç içmesem hiç adet olamıyordum...

dr prolaktin için dostinex verdi haftada 2 defa yarım içiyorum...
ilaca başlayalı 2 hafta oldu bir ay olunca testi tekrarlayacağım....
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...

arkadaslar az once komsumuz dediki deve eti yiyincede hamile kaliniyormus benim teyzemin 13 yil cocugu olmamis deve eti yemisler kari koca hamile kalmis amcamin eside o sekil hamile kaldi valla bende getittirecem umreye giden birinden isticem bence denemeye deger :lepi:

sıkma canını hersey yoluna gırıcek bıgun hepımız ıcın rabbım senınde yardımcın olsun.. tabı tum ısteyenlerınde...

kızlar Allah nasip ederse kızım olucakmışş :))))))))))))))))))))))))

DOREMİ ÇOK SEVİNDİM..YAAA...SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR İNŞALLAH..
BU ARADA BENİM İÇİNDE GÜZEL DİLEKLERDE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN..hihoyyyt

kız bir deve eti yemediğimiz kalmıştı onu da yiyelim tam olsun zaten bu çocuk için ben yakında zehirlenirim bak demedi demeyin ha
şaka maka gerçekten ne duysam yiyip içiyorum anam ne olacak benim sonum hiç bilmiyom bir gün duyarsanız mide fesatından hastanelik oldu diye şaşmayın ha kaydirigubbakcemile3
bu arada herkese iyi haftalar diliyorum mutlu haberlerinizi bekliyom hepinizin gene kimse yok topikte anam ne yapıyonuz siz yaaaa:dance:

Canım çok sağol umarım değişmez değerim.. Sende bir ay dinlencedesin yanii..:smiley-cool: Bunun keyfini cıkar canım takma, takılma her sey olucagına varır öyle degilmi..Bol bol dua ediyorum hepimiz icin Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşallahhh..

kızlar Allah nasip ederse kızım olucakmışş :))))))))))))))))))))))))

Doremi Canım kızın olacakmış Ne mutlu sana!!!alkisalkisalkis Allah sanada, kızınada sağlık versin ve sağlıkla kavuşun birbirinize inşallahhh... Allah analı babalı büyütsün....

Doremi Canım kızın olacakmış Ne mutlu sana!!!alkisalkisalkis Allah sanada, kızınada sağlık versin ve sağlıkla kavuşun birbirinize inşallahhh... Allah analı babalı büyütsün....

amin canım inşaallah... Allah sağlıklı sıhatli kucağımada almayı nasip eder inşaallah.. :Saruboceq:

amin canım çok saol.. sağlıklı olsun bebeğimde başka bir şey istemiyorum..
Allah herkse sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

e bu da güzelmiş :) bencede denemeye değer :))

hoşgeldin topiğimize canım.. Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun senide inşaallah.. :Saruboceq:
tahlillerini ve dostinexi ihmal etme yeter canım,
ferah tut içini :1hug:

ohh çok şükür bak burdanda yüzümüz güldü görüyor musun :))
ben sana ne demiştim?? Allahın izniyle herşey yoluna giricek demiştim dimiiiii
opuyorumnanaktan

allahım analı babalıı büyütsünnnnnnnnnnn darısı bizim başımısaaaa

doremimm senin kızz bebişinmii wayyyyy

amin tatlım çok saol.. Allah hepimize sağlıklı bebekelr nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

teşekkürr ederimmm bişeyy sorabiliymiyimm bu gıcıkk prolaktinin yedigimizz besinlerle yükselmesii mümkünmü bitanecikk mesela çikolata süt peynir abur cubur felan

hayır canım.. :))) istediğini yiyip içebilirsin, sadece stresten uzak kalmaya çalış yeter !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…