Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

selam kizlar,

benimde prolaktin :çok üzgünüm: sorunum var. 1 senedir :emir_bebek: olmuyor, dr gittim, dedim bana hormon testi yapin (ben zorla istedim, kimse yapmiyordu), cünkü bende asiri killanma var, ama regl im cok düzenli geliyor 31 gün sürüyor, baska gögüsümle falan hic sorunum yok, ama bide baya bir akintim oluyor hep.

neyse sonunda hormon testi yaptirdik. prolaktin degerim 31.42 cikti. sonra dr bana Dostinex verdi, haftada 2 yarim, iki hafta boyunca kullandim. sonra regl 5. günü gine gittim teste, bu sefer prolaktinim 10.80 e düstü. dr bana ilac vermicem dedi, simdi 2 - 3 ay deneyelim, olmazsa gine gel dedi.

simdi benim kafam baya karisti, burda okudugum kadariyla degerler hemen gine cikiyormus, e ben ozaman 2 - 3 ay bosunami beklemis olucam:bbo:

yaw napcami sasirdim, acaba regl olduktan sonra ben ginede gitsemmi test yaptirmaya, yoksa gercekten 2 - 3 ay daha beklesemmi???

ha bide acaba diyorum, hani ilaci kullaniyorsan, hamile kalinca düsük olma riski varmis ya, acaba diyorum dr bunu düsünerek mi ilac vermedi bana diye.

yardimci olursaniz cok sevinirim.

Doremicim tebrik ediyorum senŞenizi Allah nazaarlardan korusun sizi maşallah kızına :nazar::nazar::nazar:
Çok güzel yaa ayyy darısı başıma :Saruboceq::Saruboceq:

bebegımmmmmmmmm vallahı ıcıme dogmus :)) soylemek ıstememıstım hadı gozun aydın:) cızelgende pembe :))kaydirigubbakcemile5:sm_cool::emir_bebek:

erdim ben erdim canım arkadaşım allah seni ve kızını korusun

çok saolun canlarım.. Şeniz
darısı en yakın zamanda sizlere inşaallahhhh....inanın hep dualarımdasınız..
Allah sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin hepimize..
:nazar:

canım merhabalar ben duru we aynı dertten muzdaripisssssssssss off off napcass biz benim silküğslerimde 29 gün sürüyorr hiç aksamadan hemde başkada sorunum yokk şuu gerizekalı prolaktiinden başşkaa benimde 30.61

selam kizlar,

benimde prolaktin :çok üzgünüm: sorunum var. 1 senedir :emir_bebek: olmuyor, dr gittim, dedim bana hormon testi yapin (ben zorla istedim, kimse yapmiyordu), cünkü bende asiri killanma var, ama regl im cok düzenli geliyor 31 gün sürüyor, baska gögüsümle falan hic sorunum yok, ama bide baya bir akintim oluyor hep.

neyse sonunda hormon testi yaptirdik. prolaktin degerim 31.42 cikti. sonra dr bana Dostinex verdi, haftada 2 yarim, iki hafta boyunca kullandim. sonra regl 5. günü gine gittim teste, bu sefer prolaktinim 10.80 e düstü. dr bana ilac vermicem dedi, simdi 2 - 3 ay deneyelim, olmazsa gine gel dedi.

simdi benim kafam baya karisti, burda okudugum kadariyla degerler hemen gine cikiyormus, e ben ozaman 2 - 3 ay bosunami beklemis olucam:bbo:

yaw napcami sasirdim, acaba regl olduktan sonra ben ginede gitsemmi test yaptirmaya, yoksa gercekten 2 - 3 ay daha beklesemmi???

ha bide acaba diyorum, hani ilaci kullaniyorsan, hamile kalinca düsük olma riski varmis ya, acaba diyorum dr bunu düsünerek mi ilac vermedi bana diye.

yardimci olursaniz cok sevinirim.

canım çok geçmiş olsun öncelikle evet doktorlar değerin çok yüksek olmayınca 1 ay falan veriyor bana da öyle demişti ve 1 ay falan kullandım ama ara sıra ölçtürmek lazımmış adetin 3. günü ölçtür bence canım daha iyi sonuç alırsın

canım merhabalar ben duru we aynı dertten muzdaripisssssssssss off off napcass biz benim silküğslerimde 29 gün sürüyorr hiç aksamadan hemde başkada sorunum yokk şuu gerizekalı prolaktiinden başşkaa benimde 30.61

canım çok yüksek değil canım değerin ilaçla düer bozma moralini

dostinex kullanıorumm

dostineks iyi bir ilaç ben de kullandım değeri hemen düşürüyor ama kontrol altında tutmanı öneririm arasıra ölçtür canım ama herşeyin başı stres kendini üzmeyene sıkmayacan bir de bebiş konusunda rahat olacan hiç düşünmeyecen oluruna bırakacan bak burdaki bir sürü arkadaşımız rahat bir ilişkiden ve stres yapmayıp kafaya takmamaktan hamile kaldılar darısı da sna benden bu ay ümit yok çünkü canım

hemen hemen aynıyızz işte ben hayıt tohumuda kulladım ama çokk deill halen ewde wayy birassdan yapıpp içicemm gel içelim elifcim doremii kullanıcı bunu yapmışş artı dostinexsi kullanmış biray soona hamişş olmuşş yaaaaaaaaaaa bzılarında gögüslerinden süt gelirmişş adet düzensiz oluymuşş bende yokk

kıyamam bitacikkk yaa inan üzülmemeye çalışiorumm ama beceremiyorum galiba birasda sinirli bi yapim wayy nasıl bekliyorumm şu 2 çizgiyii görmeyii bende hamileyim demeyii allahımm yaaaa duyy sesimizi

hemen hemen aynıyızz işte ben hayıt tohumuda kulladım ama çokk deill halen ewde wayy birassdan yapıpp içicemm gel içelim elifcim doremii kullanıcı bunu yapmışş artı dostinexsi kullanmış biray soona hamişş olmuşş yaaaaaaaaaaa bzılarında gögüslerinden süt gelirmişş adet düzensiz oluymuşş bende yokk

hayatım her kadının bünyesi farklıdır kimisinden geliyor süt kimisinden gelmiyor bak bende de gelmedi mesela ama hayıt otu suyunu bırakma derim gene de sen bilirsin ma düzene soktuğunu forumdaki hayıt suyu formundan bakabilirsin
evet doremim öyleydi darısı sana inşallah canım umarım sen de aynı kaderi paylaşırsın canım

kıyamam bitacikkk yaa inan üzülmemeye çalışiorumm ama beceremiyorum galiba birasda sinirli bi yapim wayy nasıl bekliyorumm şu 2 çizgiyii görmeyii bende hamileyim demeyii allahımm yaaaa duyy sesimizi

duyar duyar bozma moralini hehehe ben o çift çizgileri kaç defa gördüm içimde kalmadı yani ama sonuç boş testler hatalıyış ama içimde kalmadı ben ben de gördüm ya o çift çizgiyi hayırlısı ama herkesin hakkında hayırlısı canım

canım benimm kendinize çokk ii bakın çokk öptm çıkıorumm ben güsell dillerin için teşekkür ederim

anam doremim hoşgeldin kız nerdesin minik kızımızın annesi

hoşbulduk tatlım... nasılsın bakalım teyzesii :)))))))

canım hep pozitif ol ve bol bol dua et.. Allah çok büyük.. elbetki bir gün olacak, hiç moralini bozma emi..

hoşbulduk tatlım... nasılsın bakalım teyzesii :)))))))

canım hep pozitif ol ve bol bol dua et.. Allah çok büyük.. elbetki bir gün olacak, hiç moralini bozma emi..

sağolsun yiğenim iyiyim be ne olsun işler fazla yoğun değil bugün azıcık dedikodu yapayım diye girdim baktım anam patır patır eski günler gibi oldu bacım:dance:

sağolsun yiğenim iyiyim be ne olsun işler fazla yoğun değil bugün azıcık dedikodu yapayım diye girdim baktım anam patır patır eski günler gibi oldu bacım:dance:

oh oh topiğimizin maaşallahı var ne güzel :)))
bak demek senin gelmen gerekiyormuş buranın kalabalık olması için
gitme bi daha
Şeniz

oh oh topiğimizin maaşallahı var ne güzel :)))
bak demek senin gelmen gerekiyormuş buranın kalabalık olması için
gitme bi daha
Şeniz

he anam ben geldim ya ayağımı sürüdüm kapıdan girerken ondandır senden ne haber bacım canım bişey çekmiyor mu ya he bana bak dün akşam eve giderken bizim orada bir bebek mağazası açılmış anam ne güzel şeyler var kız orda insanın alıp kendi giyesi geliyor anam ben alsam anca bacağıma girer artık:)))))))

X