Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slm arkadaslar nasılsınız

doremı sen nasılsın canımcım..

ben ıyı sayılırım cok ıyı olmasamda..

bugun dr gıttım bu seferkı baska drla basladım yola bakalım..

smear testı verdım. sabah kan tahlıllerım yapılıcak bakalım prolaktıncım ne alemde..

rahım temız dedı sadece pkodan kaynaklanan kucuk kıstcıklerın var dedı ama bunlar engel teskıl etmez dedı..

ve bana gore kotu bı haberım var yarın hsg cektırıcem :KK43:(

6 ay sırf bu hsg ıcın kactım tedavıyı bıraktım ama malesef cektırıcem :KK43:(

bana dua edın hepınızı kocaman opuyorum...

slm arkadaslar nasılsınız

doremı sen nasılsın canımcım..

ben ıyı sayılırım cok ıyı olmasamda..

bugun dr gıttım bu seferkı baska drla basladım yola bakalım..

smear testı verdım. sabah kan tahlıllerım yapılıcak bakalım prolaktıncım ne alemde..

rahım temız dedı sadece pkodan kaynaklanan kucuk kıstcıklerın var dedı ama bunlar engel teskıl etmez dedı..

ve bana gore kotu bı haberım var yarın hsg cektırıcem :KK43:(

6 ay sırf bu hsg ıcın kactım tedavıyı bıraktım ama malesef cektırıcem :KK43:(

bana dua edın hepınızı kocaman opuyorum...

hah şöyleee... süprizzzzz
hele bir başla bakalım tedavine bak gör arkası nasıl gelecek.. :1hug:
rahimin temizmiş, küçük kistlerinde bir engel teşkil etmezmiş... eee.. ozaman daha ne üzülüyosun tatlım benim.. bir prolaktinlemi baş edemiyceksin ki..
ve bu arada hsg çektirdikten sonra hamiş olan çok var bunu sende biliyorsun,
belki buda senin bir sebebin olucak, Allah bilir..
dualrım seninle canım benim... sende duanı eksik etme, biliyorum ki eksik etmiyorsun.. Allah çok büyük elbet sende vericeksin mutlu haberi bize :)

selam doremi beni hatırladınmı uzun zamandır giemiyorum nete..doremi , pencupen,gusel, be sizlerle aynızamanda başladım sayılır buraya takılmaya şimdi bende 6 haftalık hamileyim...:emir_bebek: çocuk düşüne arkadaşlar kesinlikle moral bozmayın vee ALLAHA DUA edinn..benim prolaktinim düşer düşmez hamile kaldım.tam 1 yıl uğraştım ayrıca eşimdede sperm azlığı var ben tüp bebek düşünürken o kendi geldi ve çok mutluyum.allah hepinize nasip eder inşallah...bende Allah ın izniyle sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaay getirirm inşallah..moralinizi bozmayın.Allah a emanet olunnn..Görüşmek dileğiyleee...:ecrin_bebek:

selam doremi beni hatırladınmı uzun zamandır giemiyorum nete..doremi , pencupen,gusel, be sizlerle aynızamanda başladım sayılır buraya takılmaya şimdi bende 6 haftalık hamileyim...:emir_bebek: çocuk düşüne arkadaşlar kesinlikle moral bozmayın vee ALLAHA DUA edinn..benim prolaktinim düşer düşmez hamile kaldım.tam 1 yıl uğraştım ayrıca eşimdede sperm azlığı var ben tüp bebek düşünürken o kendi geldi ve çok mutluyum.allah hepinize nasip eder inşallah...bende Allah ın izniyle sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaay getirirm inşallah..moralinizi bozmayın.Allah a emanet olunnn..Görüşmek dileğiyleee...:ecrin_bebek:

canım ne kadar sevindim anlatamam... :dance:
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
ohhh ne güzel hamişler çoğalıyor topiğimizde.. hihoyyyt darısı diğer arkadaşların başına inşaallah.. :Saruboceq:
bu arada bende 17 haftalık hamileyim:nazar:, pancubende hamile ama artık topiğimize girmediği için ne kadarlık oldu bilemiyoruz.. Allah onunda yolunu açık etsin..
arada sırada gel lütfen ve kendinden haber ver bize.. habersiz bırakma emi..

canım ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.buarada bana umut oldun kaydirigubbakcemile5

canım ya çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah kucağına da almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah arasıra uğra ya haberdar et kendinden bebişinden de haberler ver bize

Canım ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasp etsinnnn:nazar:

Kızlar Merhaba! Bu gün sonuçları aldım prolaktin 0,50 ye düşmüş şükürler olsun..zemuszemus. Artık parlodeli yarım içeceğim.. Doktorum muayenede etti şimdilik herşey yolunda tekrar klomen verdi ayın 8 inde tekrar gideceğim..Çok umutlandım kızlar duanıza muhtacım.. ınşallah Rabbim bu mübarek ayda nasip eder, tabii isteyen tüm dostlarada! Allah hepimizin yardımcısı olsun!! Görüşürüz canlarımmmopuyorumnanaktan

Kızlar Merhaba! Bu gün sonuçları aldım prolaktin 0,50 ye düşmüş şükürler olsun..zemuszemus. Artık parlodeli yarım içeceğim.. Doktorum muayenede etti şimdilik herşey yolunda tekrar klomen verdi ayın 8 inde tekrar gideceğim..Çok umutlandım kızlar duanıza muhtacım.. İnşallah Rabbim bu mübarek ayda nasip eder, tabii isteyen tüm dostlarada! Allah hepimizin yardımcısı olsun!! Görüşürüz canlarımmmopuyorumnanaktan

canım çok iyi ya çok sevindim umarım değerin hep aynı kalır bu ay dört gözle senin sevindirici haberini bekliyoruz o zaman hadi bakalım hayırlısı benden bu ay da ümit yok darısı gelecek aylara bakalım ilaç kullanıyom ya ilişki yasak amannnnnn bir yönden de iyi beeeeee

HAMıLE OLAN ARKADAŞLARI TEBRıK EDERıM ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLı KUCAKLARINA ALMALARINI NASıP ETSıN

PANCUBEN 12 HAFTALIK HAMıLE :nazar:
FAZLA SIK GıREMıYOR
GÜNDE 3-4 KEZ TELEFONLA GÖRÜŞÜYORUZ
GÜZEL HABERLERıNı HERGÜN ALIYORUM
ÇOOK SABIRSIZLANIYORUM YEĞENıMı GÖRMEK ıÇıN
HAYIRLISIYLA PANCUBEN DOĞUM YAPSIN GıDECEM YANINA
DOSTLUĞUMUZ BAKı DıR
HEP DE ÖYLE KALACAK

naber kızlar ya nasılsınız bugün topik sessiz kimse girmemiş bakıyom da hadi be artık sevindirici haberler versin artık birileri şu ramazan hepinize mutluluk ve bebişli günler getirsin
DOREMı yarın kontrolün var canım umarım bebişinin cinsiyetini öğrenirsin ve sağlıklı sıhhatlidir.
NERGıS sen neler yaptın umarım bu ayda sen verecen sevinçli haberi
ZUZU da hamişmiş amaninnnnnnn allah bebişini sana ve eşine bağışlasın canım
topiğimize yeni katılan kızlarda sizlerden de güzel haberleri bekliyoruz
görünüşe bakılırsa ben bu ayda kadro dışıyım çünkü fitil tedavisine devam ve ilişki yasak eğer bende meryem ana geni yoksa ki yok olsa bu güne kadar çıkardı ortaya ben hamile kalırım ama başka yoldan ıMKANSIZ
aman gene çok konuştum ya sizleri öpüyom kocaman hadi kızlar DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAMkaydirigubbakcemile3

hah şöyleee... süprizzzzz
hele bir başla bakalım tedavine bak gör arkası nasıl gelecek.. :1hug:
rahimin temizmiş, küçük kistlerinde bir engel teşkil etmezmiş... eee.. ozaman daha ne üzülüyosun tatlım benim.. bir prolaktinlemi baş edemiyceksin ki..
ve bu arada hsg çektirdikten sonra hamiş olan çok var bunu sende biliyorsun,
belki buda senin bir sebebin olucak, Allah bilir..
dualrım seninle canım benim... sende duanı eksik etme, biliyorum ki eksik etmiyorsun.. Allah çok büyük elbet sende vericeksin mutlu haberi bize :)

cnm hsg cektırmedım daha ozelde cok pahalı devletlerdede once kadın doguma yenıden muayene olmalıymışım onlar yenıden tahlıl ısteyıp gerek gorurse ınfertılıteye yollayıp sonra ıstıyolarmıs ve sonra 1 ay sonraya fılan gun verıyolarms nası olcak bılmıyorum..

tamam 1 ay sonraya gun alayım iyide drum adetın 5, gunuyle 9, gunu arası ıstedı yanı bı dahakı aya kaldı.. ve gunu aldıgımda ya adet donemıne gun vermezlerse nası olucak hıc bı bılgım yok..

ve prolaktınım 13,74 e düşmüş zemuszemushihoyyyt daha sonuclarımı dr a gostermedım. cunku patalojı sonuclarımı alıp oyle gıdıcem hafta sonuda sıpermıyogram yaptırıcaz cumartesı gunu oyle gıdıcez.. ve eskı sonuclarımla karsılastırdıgımda butun hormon degerlerı dusmus :))) cok sevındım ama dr ne dıcek bılmeıyorum.. cok cok opuyorum cnm guzel dıleklerın ıcın saol... bebısımıze ıyı bak olurmu :)

canım ne kadar sevindim anlatamam... :dance:
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
ohhh ne güzel hamişler çoğalıyor topiğimizde.. hihoyyyt darısı diğer arkadaşların başına inşaallah.. :Saruboceq:
bu arada bende 17 haftalık hamileyim:nazar:, pancubende hamile ama artık topiğimize girmediği için ne kadarlık oldu bilemiyoruz.. Allah onunda yolunu açık etsin..
arada sırada gel lütfen ve kendinden haber ver bize.. habersiz bırakma emi..

aaa pancuben hamılemı benım nıye haberım yok :)) ya ben gercekten cok uzak kalmısım yaa

cnmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm saglıkla kucagına almak nasıp olsun ınsallah darısı tum arkadasların basına :asigim::1hug:a.s.

cnm hsg cektırmedım daha ozelde cok pahalı devletlerdede once kadın doguma yenıden muayene olmalıymışım onlar yenıden tahlıl ısteyıp gerek gorurse ınfertılıteye yollayıp sonra ıstıyolarmıs ve sonra 1 ay sonraya fılan gun verıyolarms nası olcak bılmıyorum..

tamam 1 ay sonraya gun alayım iyide drum adetın 5, gunuyle 9, gunu arası ıstedı yanı bı dahakı aya kaldı.. ve gunu aldıgımda ya adet donemıne gun vermezlerse nası olucak hıc bı bılgım yok..

ve prolaktınım 13,74 e düşmüş zemuszemushihoyyyt daha sonuclarımı dr a gostermedım. cunku patalojı sonuclarımı alıp oyle gıdıcem hafta sonuda sıpermıyogram yaptırıcaz cumartesı gunu oyle gıdıcez.. ve eskı sonuclarımla karsılastırdıgımda butun hormon degerlerı dusmus :))) cok sevındım ama dr ne dıcek bılmeıyorum.. cok cok opuyorum cnm guzel dıleklerın ıcın saol... bebısımıze ıyı bak olurmu :)

bak görüyor musun prolaktin değerlerinin iyi çıkmasıyla başladık bile mutlu haberler almaya.. :dance:
eminim ki hep böyle gidecek.. :nazar: biz pozitif olalım yeter canım..
dualarını eksik etme.. Allah çok büyük.. hele ki bu mubarek günlerde..
haydi bakalım... her girdiğinde güzel habeler vermeye devam et bize olur mu canım :)))

naber kızlar ya nasılsınız bugün topik sessiz kimse girmemiş bakıyom da hadi be artık sevindirici haberler versin artık birileri şu ramazan hepinize mutluluk ve bebişli günler getirsin
DOREMı yarın kontrolün var canım umarım bebişinin cinsiyetini öğrenirsin ve sağlıklı sıhhatlidir.
NERGıS sen neler yaptın umarım bu ayda sen verecen sevinçli haberi
ZUZU da hamişmiş amaninnnnnnn allah bebişini sana ve eşine bağışlasın canım
topiğimize yeni katılan kızlarda sizlerden de güzel haberleri bekliyoruz
görünüşe bakılırsa ben bu ayda kadro dışıyım çünkü fitil tedavisine devam ve ilişki yasak eğer bende meryem ana geni yoksa ki yok olsa bu güne kadar çıkardı ortaya ben hamile kalırım ama başka yoldan ıMKANSIZ
aman gene çok konuştum ya sizleri öpüyom kocaman hadi kızlar DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAMkaydirigubbakcemile3

ay çok hoşsun elifcim yaaa... bayılıyorum sana.. akannehir
yarın tel bekle benden cinsiyet için.. anladın sen onu teyzesii.. kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım ben yaaaaaaaaaa
:kedi:

Arkadaşlar merhabalar,
Prolaktinim 55 seviyesinde.Doktorum Dostinex tavsiye etti,mide bulantısı ve uyku yapıyor bende.beklenilen yan etkileriymis ama ciddi derecede günlük yasamımı etkiliyor. 15 gün kullanacağımdan dert etmemeye çalışıyorum.tekrar prolaktinimi ölçtürüp sonuçları doktora götüreceğim ve nasıl bir tedavi uygulayacağına karar verecek. Okuduklarımdan ve araştırmalarımdan anladığım kadarı ile Prolaktini sabit bir seviyede tutmak mümkün değil peki sürekli ilaç mı kullanacağız var mıdır kalıcı bir çözümü bayanlar.Bebek istemesem uğraşmayacağım ama 7 aylık evliyim korunmamamıza rağmen bebek olmayınca prolaktinim ile tanıştım.akannehir

Arkadaşlar merhabalar,
Prolaktinim 55 seviyesinde.Doktorum Dostinex tavsiye etti,mide bulantısı ve uyku yapıyor bende.beklenilen yan etkileriymis ama ciddi derecede günlük yasamımı etkiliyor. 15 gün kullanacağımdan dert etmemeye çalışıyorum.tekrar prolaktinimi ölçtürüp sonuçları doktora götüreceğim ve nasıl bir tedavi uygulayacağına karar verecek. Okuduklarımdan ve araştırmalarımdan anladığım kadarı ile Prolaktini sabit bir seviyede tutmak mümkün değil peki sürekli ilaç mı kullanacağız var mıdır kalıcı bir çözümü bayanlar.Bebek istemesem uğraşmayacağım ama 7 aylık evliyim korunmamamıza rağmen bebek olmayınca prolaktinim ile tanıştım.akannehir

Aramıza hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun burda gördüğün çoğu arkadaş dostineksle düzene soktu prolaktin seviyesini ama dediğin gibi bu biraz oynak bir hormon hemen sinirden stresten etkilenebiliyor onun için önce rahat olmanı tavsiye edrim
evet dostineks biraz ağır bir ilaç ilk kullandığımda bende de mide bulantısı ve baş dönmesi uyku hali yapmıştı onun için alışıyorsun zamanla takma kafanı herşey bebişler için yani anlayacağın ama sana bir tavsiye prolaktin seviyen düştükten sonra hayıt otu suynu da tavsiye ederim o dengeliyor ama gene de sen bilirsin kendine iyi bak

ay çok hoşsun elifcim yaaa... bayılıyorum sana.. akannehir
yarın tel bekle benden cinsiyet için.. anladın sen onu teyzesii.. kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım ben yaaaaaaaaaa
:kedi:[/QUOTE]

amanin yerim ben onu ya hayırlısıyla öğren de zaten sen aramazsan ben arayacam seni ben de öldüm kız burda meraktan
tabi heyecanlanacan kızım sen heyecanlanmayacan da ben mi heyecanlanacam ama benim içimden bişeyler geçiyor ya bakalım hayırlısı canım sen bir öğren de artık erdim mi ermedim mi ona bakacam :dance:

amanin yerim ben onu ya hayırlısıyla öğren de zaten sen aramazsan ben arayacam seni ben de öldüm kız burda meraktan
tabi heyecanlanacan kızım sen heyecanlanmayacan da ben mi heyecanlanacam ama benim içimden bişeyler geçiyor ya bakalım hayırlısı canım sen bir öğren de artık erdim mi ermedim mi ona bakacam :dance:

hadi hadi söle yaa.. ne doğuyor içineeeeee delikafadulden

X