Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

hoşbulduk canım.tavsiyeler içinde sağol.hayıt suyunu biraz araştırayım ..no stress desemde olmuyor ama gayret edeceğim kafaya takmamaya.

hoşbulduk canım.tavsiyeler içinde sağol.hayıt suyunu biraz araştırayım ..no stress desemde olmuyor ama gayret edeceğim kafaya takmamaya.

ne demek canım çok geçmiş olsun eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu kendine iyi davran canım üzme kendini elbet bizim yaramazlarda teşrif edecekler

merhabalar canım ben duru nasılsın gerçi size ilkkez yazıyorum ama iii oldu sizin yazınızı hep görüyordum bende dostinex kullanıyorum 1 ay oldu bekliyorum

canım senden rica ediyorumm hep dostinex kullanan arkadaşlar warmı dieee ararken seni gördüm dedimya bende kullanıorumm prolaktinimin fazla oldunu düşünmezdim ama werdi doktor 30.61 degerdeyim 1 ay olcak kullanalı nasıll korkuyorum anlatamam icim acıooo resmen yakında gidicegim doktora bakalım degerim nasıl olmuşş merak ettigim sizlerin düştümü hemen degerleri çokk konuştum kusura bakma sizede çokk geçmiş olsun allahım isteyen herkese nasip etsin nediiiiiiimm:kedi:

canımm nasılsınnn inan internet baglantım süreklii gidip geldii için kullanamıorum bilgisayarımı

dostinex kullandıım için bilgilenmek istedim arkadaşlardan ewett ama geçen girdigimde siz yoktunuz bende hemen çıktım

bak görüyor musun prolaktin değerlerinin iyi çıkmasıyla başladık bile mutlu haberler almaya.. :dance:
eminim ki hep böyle gidecek.. :nazar: biz pozitif olalım yeter canım..
dualarını eksik etme.. Allah çok büyük.. hele ki bu mubarek günlerde..
haydi bakalım... her girdiğinde güzel habeler vermeye devam et bize olur mu canım :)))

ınsallah cnm uamrım hep boyle gıder... yarında spermıyogram verıcez ınsallah bısey cıkmaz.. ya bıde bugun ışteyken netten hastane nolarını alıp aradık heryerı ama hsg cok pahalı hatta medıpol 535 dedı :KK43: bune ya boyle offf napıcam bılmıyorum.. ama bısey sorucam sıze acaba drum unuversıte hastanelerıne sevk etse orda ucretler nedır bılenınız varmı?

doremım cnm bebısın cınsıyetı ne? muck optm

kızlar hepinize iyi haftasonları kimseler yok gene çok sıkıldım ben bugün ya offfffffffff
karnım çok ağrıyor kızlar bugün sanki adet olacakmışım gibi ama daha 21inde olacam sanırım klimanın altında yattıom ondan oldu hadi hepinizi öptüm aramıza yeni katılan arkadaş hoşgeldin umarım senin de seviyen düşer de bize mutlu haberi verirsin

X