Selam canım hoşgeldin topiğimize ben de senin gibi parlodel kullananlardanım.İlk prolaktini öğrendiğim zaman değerim 63 çıkmıştı ve bir ayda parlodelle 10 a düştü.Sonra 3 ay daha kullandım en son 7 ye düştü.Ben günde 1 tane akşamları içiyordum ilacın yan etkisi çok fakat ben çok hissetmedim.Sonra 3 ay klomen kullandım yumurta takibine gittim bir ay 3 tane yumurtam vardı fakat hamile kalamadım.Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik o sebepten gebe kalamıyormuşum.Şimdi eşim tedavi oluyor ben ilacı bıraktım.Canım tek sorun prolaktin ise merak etme kolay hallediliyor ve hamile kalabiliyorsun.Değerin düşmüştür merak etme ve sakın kafana takıp stres yapma canım.İnşallah en kısa zamanda bebişin gelir:Saruboceq:
Nergisciğim a.s.canım benim, rahatlattın beni tesekkür ediyorum! eşim test yaptırdı bende yumurta takibindeydim her ay çok düzenliydi, yani görünen tek şey prolaktin gibi duruyor umarım halledilir.. pazartesi ölçtüreceği umarım düşmüştür.. ve dediğin gibi hemen hamile kalabilirm..
Sanada geçmiş olsun canım bu aksam bir bayanla tanıştım onunda 7 yıl olmamış sonra eşinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve eşi ameliyat olmuş, hemen gebe kalmış umarım tedaviniz bittiği gibi sende kalırsın tatlım. Allah çaresiz dert vermesin öyle değilmi..
Umarım bu mübarek ayda tüm dualarımız kabul olur!:Saruboceq: