kızlar hamileyim[/QUOTE
canımsın ya çok sevindim allah analı babalı büyütsün çok tebrik ederim allah bebişine ve sana sağlık sıhhat versin eşini de tebrik ederim
tesekkurler doremi hamileymisin allah anali babali buyutsun hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi butun bebek isteyenlere
kızlar hamileyim
kızlar hamileyim[/QUOT
Çok tebrik ediyorumm alkisalkisalkis Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah....
Darısı başımıza kızlar..:Saruboceq:
kızlar geçenlerde eşim bi anatomi profösörüyle görüşmüş prolaktin yüksekliği beyinle alakalı olan hipofiz bezinden kaynaklanıyomuş ve bunun bi tahlili yada mr varmış bu konuda bi bilgisi olan varmı.benim bildiğim kadarıyla prolaktin çok yüksek olursa beyin mr çekiliyo.bu konuda kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
çok teşekkür ederim elif2005 benim prolaktinim 37 sanırım çok yüksek değil yinede dostinex kullanıyorum ama yinede kafam karıştı.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize hoş bizim tüp bebekten başka çaremiz yokmuş ama rabbimden umut kesilmez
çok teşekkür ederim elif2005 benim prolaktinim 37 sanırım çok yüksek değil yinede dostinex kullanıyorum ama yinede kafam karıştı.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize hoş bizim tüp bebekten başka çaremiz yokmuş ama rabbimden umut kesilmez
kızlar geçenlerde eşim bi anatomi profösörüyle görüşmüş prolaktin yüksekliği beyinle alakalı olan hipofiz bezinden kaynaklanıyomuş ve bunun bi tahlili yada mr varmış bu konuda bi bilgisi olan varmı.benim bildiğim kadarıyla prolaktin çok yüksek olursa beyin mr çekiliyo.bu konuda kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
canım bizim asıl problem eşimde.1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu malesef ameliyattan sonra değerler düşmeye başladı ve hareket sayısı az.benim prolaktinim çok yükselmiyo 2.5yıllık evliyiz ve prolaktinim genelde normal çok stresli zamnlarda çıkıyo
yokmuş canım aşılama bile denemiycez çünkü aşılamada bile şansımız düşükmüş.2 3 aya kadar kısmetse başlıycaz tüp bebeğe
hayırlısı olsun o zaman canım..
Allah yolunuzu açık etsin... :1hug: