Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

tesekkurler doremi hamileymisin allah anali babali buyutsun hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi butun bebek isteyenlere

slm arkadaşlar aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz umarım bu forum size de uğurlu gelir de sevindirici haberlerinizi verirsiniz bende değişen bişey yok aynı tas aynı hamam hepinizi öpüyorum

kızlar çok duyguladım ya hüngür hüngür ağlıyorum herkesin sevindirici haberlerini alıyorum ya bebiş haberlerini önce doremi yaşattı bu mutluluğu şimdi de bebeğimiz allah ikinizinde bebeklerini kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim bebeğimiz senin adına canım sözün bittiği yer size kucak dolusu sevgiler

tesekkurler doremi hamileymisin allah anali babali buyutsun hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi butun bebek isteyenlere

amin canım çok saol..
Allah sana ve diğer arkadaşlara da göstersin en yakın zamanda inşaallah
:Saruboceq:

kızlar hamileyim

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :sm_cool:
süper bir haber bu... :1hug:
Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin..
Allah ananlı babalı büyütsün..
iyi bak kendine ve bebişine.. öpüyorum canım..
Şeniz

kızlar geçenlerde eşim bi anatomi profösörüyle görüşmüş prolaktin yüksekliği beyinle alakalı olan hipofiz bezinden kaynaklanıyomuş ve bunun bi tahlili yada mr varmış bu konuda bi bilgisi olan varmı.benim bildiğim kadarıyla prolaktin çok yüksek olursa beyin mr çekiliyo.bu konuda kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

evet canım doğru beyin mrı çekiliyor ama o çok yüksek olan prolaktin seviyesinde oluyor onun için eğer değerin çok yüksek değilse çekilmiyor zaten korkulacak bişeyde yok zaten 5 dk bişey sürüyor kapatıp gözlerini yatacan bu kadar sen gene de sıkma kendini gevşe biraz hakkında hayırlısı canım

çok teşekkür ederim elif2005 benim prolaktinim 37 sanırım çok yüksek değil yinede dostinex kullanıyorum ama yinede kafam karıştı.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize hoş bizim tüp bebekten başka çaremiz yokmuş ama rabbimden umut kesilmez

tabiki allahtan ümit kesilmez canım ya burda biz neler gördük neler
bu arada senin seviyen çok yüksek değilki dostinexi kullan o iyi bir ilaç düşecektir bu seviye için seni mr a falan almazlar korkma canım çok geçmiş olsun bebişlerde bir özetmeseler kendilerini çok iyi olacak ama nazlanıyor işte keratalar

sorma canım yaa çok naz yapıyolar.sağlıkla gelsinlerde onlar için nelere katlanmıyoruz ki.nekadarlık evlisin canım sorun ne

merhaba canım..
ben mr çektirmiştim. değerim 98 e çıkmıştı.. çok şükür sonuçlarım temiz çıkmıştı ve o ay dostinex kullandıktan sonra hamile kalmıştım..
tüp bebekten başka şansımız yok demişsin.. başka bir problemin dahamı var? yoksa sadece prolaktinle alakalımı söyledin bunu..

canım bizim asıl problem eşimde.1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu malesef ameliyattan sonra değerler düşmeye başladı ve hareket sayısı az.benim prolaktinim çok yükselmiyo 2.5yıllık evliyiz ve prolaktinim genelde normal çok stresli zamnlarda çıkıyo

anladım canım..
peki bu aşamada sadece tüpbebekmi yapmanız gerekiyor.. yani eşinin başka bir yönde tedavi olma şansı varmı..

yokmuş canım aşılama bile denemiycez çünkü aşılamada bile şansımız düşükmüş.2 3 aya kadar kısmetse başlıycaz tüp bebeğe

canım inşallah bir mucize olurda tüp bebeğe gerek kalmadan mutlu haberi verirsin bize allahtan ümit kesilmez canım sen kalbini ferah tut allah sana yardım edecektir. bakarsın bize ikiz bir tüp bebek haberi verirsin canım moralini bozma bebek tedavisinde en önemli şey moral sen moralini yüksek tut gerisi gelir canım allah kalbine göre versin hayatım

amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…