nerdesiniz yahu. netten okuyorum ama bu prolaktin tam olarak neyi etkiliyor gebe kalamamak için bileniniz varmı? yani yumurtlamayımı çatlamasınımı ya da döllenmesinimi etkiliyor anlamadım. benim yumurtalarım var düzenli de adet görüyorum. yumurtalarım çatlıyorda ama..... kafamçokkarıştı
merhaba kızlar hepiniz dostinex mi kullanıyorsunuz ben parlodel kullanıyorum bunu kullanan varmı aranızda
Canım bende 4 aydır parlodel kullanıyorum.Günde 1 tane içiyorum.Doktorum hamile olduğum zaman eğer çok yükselirse prolaktin ilacın bebeğe zararı olmayacağını içilebileceğini söyledi.İlk başta yan etkileri ağır geldi ama şuan hiç yan etkisini görmüyorum canım
parlodel 2.5 olandanmı kullanıyorsun
merhaba senin prolaktin kaçtır ne kadar zamanda kaça düştü ben ilaca yeni başladım benim prl 35 bu nedenle parlodel kullanıyorum cevap yazdıgın için sagol hoşçakal.
tatlım prolaktin kaliteli yumurta oluşmasını engelliyor yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor bu nedenlede gebelik oluşmuyor
kızlar prolaktin sonucumu aldım 9.66
bir an görünce kağıdı öyle mutlu oldumki :teytey:süprizzzzz
inşallah herşey olunda gider ilerleyen zamanlarda
çok sevindim tatlım :dance:gözün aydın inşallah yükselmez bir daha:Saruboceq:
Kızlar bİr durun be gelİyorum hİÇ kİmse yok neyse gÖren cevap yazsın...lÜtfen... Prolaktİn 38 İlaÇla kaÇ gÜnde dÜŞer. Yumurtamda normal yanİ İlaÇ kullanırken hamİle kalabİlİrmİyİm.. Gynodel İlaÇ
merhaba aynı durumdayız benimde 33 ilaç kullanıyorum burda yazılanlara bakılırsa 1 ayda düşüyor bende ilaca başladım ama daha yeni bir daha ki ay tahlil yapılacak umarım herkesin düşer hoşçakal.
ARKADAŞLAR PROLAKTİNİ DÜŞTÜKTEN HAMİLE KALAN VARMI ....OOF BERBAT BİR ŞEYSİN PRL SENDEN NEFRET EDİYORUMMMMM...... mafoldumben lülülülülülü laelaelaelaelae yasakkelime