Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

tatlım prolaktin kaliteli yumurta oluşmasını engelliyor yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor bu nedenlede gebelik oluşmuyor

merhaba kızlar hepiniz dostinex mi kullanıyorsunuz ben parlodel kullanıyorum bunu kullanan varmı aranızda

canım ben parlodl kullandım mayısta benim prolaktinim parlodel ve hayıt suyu kullanarak düşmüştü sonra hemen ikisini birden bıraktım haziranda tekrar artmıştı şimdi tekrar kullanmaya başladım inşallah kurtuluruz şundan

merhaba senin prolaktin kaçtır ne kadar zamanda kaça düştü ben ilaca yeni başladım benim prl 35 bu nedenle parlodel kullanıyorum cevap yazdıgın için sagol hoşçakal.

merhaba senin prolaktin kaçtır ne kadar zamanda kaça düştü ben ilaca yeni başladım benim prl 35 bu nedenle parlodel kullanıyorum cevap yazdıgın için sagol hoşçakal.

Canım ilk öğrendiğimde 63 tü prolaktin.1 ay sonra 10 a düşmüştü.Sonraki ay 18 di ilaca devam etmeme rağmen en son geçen ay 7 ye düşmüştü.Doktor yarım içersin birdahaki ay dedi.Stresten çok etkileniyor bu hormon stres yapmamak lazımyerimseniben

tatlım prolaktin kaliteli yumurta oluşmasını engelliyor yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor bu nedenlede gebelik oluşmuyor

hımm... anladım canım sağol. ama benim bu ay prolaktin ölçtükten iki gün sonra yumurtama bakıldı. allaha şükür 20 16 çapında bir yumurtam büyümüştü. bakalım işte ayın 12 gitcem çatlamışmı diye bakılacak. inşallh bu ay olur zaten son şansım 6 ay eşim yok askere gitcek. allah isteyen herkese versin inşallah.. :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi: alkisalkisalkis :enbuyukkk: :hooray:

kızlar günaydın yeni bir hafta başlıyor hepimize hayırlı olur inşallah bebiş haberleri duyarız inşallah.
Bu arada kızlar sabah kan verdim ben akşama sonuç alacağım bakalım prolaktin kaç olmuş?

bende bu ay sonu gideceğim çok merak ediyorum inşallah düşmüştür benim prolaktinimde..

kızlar prolaktin sonucumu aldım 9.66
bir an görünce kağıdı öyle mutlu oldumki :teytey:süprizzzzz
inşallah herşey olunda gider ilerleyen zamanlarda

kızlar prolaktin sonucumu aldım 9.66
bir an görünce kağıdı öyle mutlu oldumki :teytey:süprizzzzz
inşallah herşey olunda gider ilerleyen zamanlarda

çok sevindim tatlım :dance:gözün aydın inşallah yükselmez bir daha:Saruboceq:

Kızlar bır durun be gelıyorum hıÇ kımse yok neyse gÖren cevap yazsın...lÜtfen... Prolaktın 38 ılaÇla kaÇ gÜnde dÜŞer. Yumurtamda normal yanı ılaÇ kullanırken hamıle kalabılırmıyım.. Gynodel ılaÇ

merhaba aynı durumdayız benimde 33 ilaç kullanıyorum burda yazılanlara bakılırsa 1 ayda düşüyor bende ilaca başladım ama daha yeni bir daha ki ay tahlil yapılacak umarım herkesin düşer hoşçakal.

ARKADAŞLAR PROLAKTıNı DÜŞTÜKTEN HAMıLE KALAN VARMI ....OOF BERBAT BıR ŞEYSıN PRL SENDEN NEFRET EDıYORUMMMMM...... mafoldumben lülülülülülü laelaelaelaelae yasakkelime

ARKADAŞLAR PROLAKTİNİ DÜŞTÜKTEN HAMİLE KALAN VARMI ....OOF BERBAT BİR ŞEYSİN PRL SENDEN NEFRET EDİYORUMMMMM...... mafoldumben lülülülülülü laelaelaelaelae yasakkelime

canım prolaktin böyle, stres hormonu hiçç moralimizi bozmayalım
üstesinden gelecez evelalah klava: ben artık düşünmemeye çalışıyorum birdaha yükselmesin diye :umursamaz:
buarada topikte okuduğum kadarıyla prolaktini düştükten sonra hamile kalan lar var en başta bu topiği açan doremi arkadaşımız hamile
Allah bizede nasip edecek inşallah yavrularımızı kucağımıza almayı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…