Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba arkadaşlar benim geçen ay prolaktinim 30 du ve dostineks kullanıyordum ama umudumu yitirmedim ve ilişkiyi kesmedim rabbiminde izniyle bu ay hamile kaldım 8 aylık azimle çalışma sonunda bu sonucu elde edebildik çok mutluyum inşallah sizde umudunuzu yitirmeyin rabbim verecegi zamanı biliyor nasılsa sadece sabır ve şükür edin ve allaha dayanın inşallah hepiniz hamile kalırsınız en hayırlı ve yakın zamanda banada bebişimin tutunması için dua edin ne olur çünkü iki bebek kaybetim bunuda yitirmek hiç istemiyorum hepinize saglılı ve bol bebekli günle diliyorum

merhaba arkadaşlar benim geçen ay prolaktinim 30 du ve dostineks kullanıyordum ama umudumu yitirmedim ve ilişkiyi kesmedim rabbiminde izniyle bu ay hamile kaldım 8 aylık azimle çalışma sonunda bu sonucu elde edebildik çok mutluyum inşallah sizde umudunuzu yitirmeyin rabbim verecegi zamanı biliyor nasılsa sadece sabır ve şükür edin ve allaha dayanın inşallah hepiniz hamile kalırsınız en hayırlı ve yakın zamanda banada bebişimin tutunması için dua edin ne olur çünkü iki bebek kaybetim bunuda yitirmek hiç istemiyorum hepinize saglılı ve bol bebekli günle diliyorum

ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin :Saruboceq:
inşallah seninle olur bebeğin her zaman umudunu yitirme bu konuda da
sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirmeni dilerim a.s.

dr gittim dr bir tane yumurta var baştan beri büyüktü o büyük ihtimalle boş dedi baştan beri büyük olduğu için
bir kaç tane şurada var ama onlara bakalım dedi pazartesi tekrar gel dedi

merhaba prolaktin seviyemiz aynı çıkmış dr bana 3 aylık dostınex 0,5 mg tedavi uyguladı şuan 3.ayımdayım henüz ölçüm yapılmadı ancak dr bana söylediği bu rahatsızlık stres ve sıkıntıya bağlıdır kiminin tansiyonu çıkar kiminin migreni seninde budur dedi her sitreste tekrar nükseder ömür boyu kendin dikkat etmelisin dedi umarım sana yardımcı olur.

teşekkür ederim anemone ve bebeğimiz rabbim siziide bekleyen isteyen herkeside sağlılkı bebeklerle buluştursun inşallah

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almatı nasip etsin.Darısı bizlere inşallah:lepi:

canım nasıl oldu senin hemen düşünce ilk aydamı hamile kaldın. maşallah allah çocuğunu sana bağışlasın. bende daha önce iki düşük yaşadım ama şimdi hamile kalamıyorum. senin neden düşmüştü. prolaktin varsa önceden insan hamile kalamaz değilmi,hani hamile kalıp düşük yaşadığıma göre demekki bu sonradan yükselmiş diye düşünüyorum... onu soracaktım.. teşekkürler... BİLEN DİĞER ARKADAŞLARDA CEVAPLARSA SEVİNİRİM
:nazar:

Slm kızlar daha önce hiç bakmamıştım buralara insan başına gelmeyince prolaktinin ne olduğunu bile bilmiyor:çok üzgünüm:
Az önce dr. dan tahlil sonuçlarını aldım benim dr. yoktu izindeymiş ama dahiliyeci baktı
Prolaktinin yüksek dedi bi arkadaşımın yüksek ondan duyduğum kadarını biliyorum ben bu konuda 3 gündür içimde sıkıntı var testlerde bişey çıkacak diyordum:çok üzgünüm:

Dr. dediki senden beyin emerı isteyecek mutlaka çektir yaşın daha çok genç dedi korktum ben şimdi
kafamçokkarıştımafoldumben
Kan verirken bile tuhaf oluyorumlaelaelaelaelae

Bir kaç soru sorucam lütfen uzun uzun açıklayın yoksa çıldırıcam yaamafoldumben

ılaca başlaman lazım dedi ve gelecek çarşamba tekrar gidicem dr.a
Bu ilaçlar kilo aldırıyor mu
Hayıt prolaktini düşürüyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ama nasıl kullanıcam bu hayıtı ben:sm_confused:
Şu anda bebek istemiyorz zaten bebek olmasına engel bir durum onu biliyorum...
ılerde istediğimizde yine sorun olacak mı:bbo:
Nasıl dengede tutucam ben bu değerlerii:bbo:

Uff aklımda milyon tane soru var moralim bozuldu çöktüm resmen:çok üzgünüm:mafoldumben

Son düzenleme:
X