Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Şeniz

saol caım benim. darısı senin başına :))) doktorum başka bi ilçede olduğu için, dün sadece hastanede tahlil yaptırdım yani doktora göstermedim sonucu, o da kendi doktoruma gideceğim için..[/QUOTE

anladım tatlım sevindim senin için . bende çarşamba yaptırırım diye düşünüyordum ama regl tam olarak gelmedi maalesef bekliyorum tam olarak olayım gidip tahlil yaptıracağım prolaktinciğim ne durumda bakacağım düşmüştür inşallah benimkide:Saruboceq:

canım benim reglim bitmişti öyle tahlil yaptırdım valla bekleyemedim..
burdaki doktorlar regl döneminde yapıyorlar ama benim doktorum böle bişey demiyo, hemen veriyo tahlili, reglimisin bile dahi sormuyo..
istersen hemen yaptır nolcak..

kısssssssss... reglim tam olarak gelmedi diyosun, dur şimdi dank ettii...
nasıl yani adet olmamışmıydın sen... :))))))

canım benim reglim bitmişti öyle tahlil yaptırdım valla bekleyemedim..
burdaki doktorlar regl döneminde yapıyorlar ama benim doktorum böle bişey demiyo, hemen veriyo tahlili, reglimisin bile dahi sormuyo..
istersen hemen yaptır nolcak..

kısssssssss... reglim tam olarak gelmedi diyosun, dur şimdi dank ettii...
nasıl yani adet olmamışmıydın sen... :))))))
[/QUOTE]

aslında sadece 2 gündür afedersin ama pas şeklinde az bir miktarda geliyor günde 1 ped bile kirlenmiyor bekliyorum bende

aslında sadece 2 gündür afedersin ama pas şeklinde az bir miktarda geliyor günde 1 ped bile kirlenmiyor bekliyorum bende

üstünemi görüyosun yoksa kızzzzzzzzzzzzzzz....
ay anemone heyecan bastı beni yaaaaaaaaaaaa.....
delikafadulden

üstünemi görüyosun yoksa kızzzzzzzzzzzzzzz....
ay anemone heyecan bastı beni yaaaaaaaaaaaa.....
delikafadulden

olabilirde annem bana hamile olduğunu 3 aylıkken anlamış. ama yinede beni ümütlendirmeyin sakın sanmıyorum .görümcem ebe hemşire devlet hastanesinde. akşam işten gelsin onunla konuşacam bakalım belki yarın gider prolaktin tahlili yaptırırım hayırlısı

olabilirde annem bana hamile olduğunu 3 aylıkken anlamış. ama yinede beni ümütlendirmeyin sakın sanmıyorum .görümcem ebe hemşire devlet hastanesinde. akşam işten gelsin onunla konuşacam bakalım belki yarın gider prolaktin tahlili yaptırırım hayırlısı

evet hemen görümcenle konuş bence...
mutlaka bu akşam konuş hemde, o belki yarın gel bir tahlil yapalım der..
canım bana da verirsin yarınki haberleri...
peki annen üstünemi görmüş, yani adet miktarında ve süresinde değişme varmış mı?
tam bilmiyorum ben bu üstüne görmeyi de...

evet hemen görümcenle konuş bence...
mutlaka bu akşam konuş hemde, o belki yarın gel bir tahlil yapalım der..
canım bana da verirsin yarınki haberleri...
peki annen üstünemi görmüş, yani adet miktarında ve süresinde değişme varmış mı?
tam bilmiyorum ben bu üstüne görmeyi de...
[/QUOTE

ayrıntılı olarak bilmiyorum ama 3 aylık hamileyken öğrenmiş hamile olduğunu (nasıl bir cümle oldu anlamadım ) regl olmuş 3 ay boyunca daha sonraki ay az olduğu için dr gitmiş hatırladığım kadarıyla anlatmıştı bana 3-4 sene önce . konuşurum bugün akşam yarın ona göre giderim hastaneye en sevmediğim şey kan vermek benim kan verirken başım çok dönüyor bayılacak gibi oluyorum her zaman zaten prolaktin yüzünden kan vere vere kan kalmadı damarlarımda erkek olmak varmış hayatta hamile kalmak için bile en çok biz uğraşıyoruz

selam kızlar napıyosunuz

doremı cok sevındım cnm prolaktının dusmesıne

anemone senden de hayırlı haberler beklıyoruz allahın ıznıyle

a.s.

selam kızlar napıyosunuz

doremı cok sevındım cnm prolaktının dusmesıne

anemone senden de hayırlı haberler beklıyoruz allahın ıznıyle

a.s.

saol canım benim.. darısı senin başına inşşş.. senin de düşmüştür kesin prolaktinciğiinn :))

evet bu arada anemone naptın bugün gidicektin hastaneye.. gelir gelmez hemen bize haber ver.. merkatayım canım..

merhaba kızlar benimde prolaktinim yüksek geçen sene ilaçla geçmişti bu sene gene bozuldu dün doktordaydım 86 olmuş bebek düşünmediğim için bana dostineks haftada yarım olarak verdi banada az gibi geldi çünkü geçen yıl haftada 2 tane tam yutuyordum inşallah düzene girer hepimizinki.

merhaba kızlar benimde prolaktinim yüksek geçen sene ilaçla geçmişti bu sene gene bozuldu dün doktordaydım 86 olmuş bebek düşünmediğim için bana dostineks haftada yarım olarak verdi banada az gibi geldi çünkü geçen yıl haftada 2 tane tam yutuyordum inşallah düzene girer hepimizinki.

canım bende haftada yarım yarım aldım 2 defa..
yani 2 hapı 4 kere aldım ve prolaktinim 10 a düşmüş..
gerçekten yeterli oluyormuş bunu gördüm.. çünkü 2 hap nasıl düşürecek demiştim ilk aldığımda :))
neyseki iyi geldi..
geçmiş olsun canım sanada..

selam canlarım nasılsının doremıcem anemonecım...

yokmu anemoneden haber yaaa merak erttım

selam canlarım nasılsının doremıcem anemonecım...

yokmu anemoneden haber yaaa merak erttım

valla haber yok canım anemone den yaaa.. :KK43:(((((
bugün test yaptırıcaktı.. ama halâ haber yok..

sen nasılsın bu arada canım?

kızlar merhaba bende prolaktin tedavisine başladım.dostinex verdi doktorum 2 kutu haftada 2 kere tam içmem gerekiyomuş ama doktoruma bu hapları kullandığım süre içinde korunup korunmıyacağımı sormayı unuttum. oda bişey söylemedi. siz korunuyo musun???

selam herkeze doremi ve qusel saat 6 dan beri sancım vardı ve yataktan çıkmadım şimdiye kadar . anladığınız gibi regl oldum bebiş bir dahaki aya kaldı inşallah . şimdi moralimi yüksek tutmaya calışıyorum cuma günü prolaktin için tahlil yaptıracağım
üzgünüm kızlar size mutlu bir haber veremedim ama vereceğim önümüzdeki bir kaç ay içinde ve sizdende mutlu haber alacağım buna canı gönülden inanıyorum

siz neler yapıyorsunuz bakalım keyifler nasıl qusel sen yaptırdın mı tahlil prolaktin için

selam herkeze doremi ve qusel saat 6 dan beri sancım vardı ve yataktan çıkmadım şimdiye kadar . anladığınız gibi regl oldum bebiş bir dahaki aya kaldı inşallah . şimdi moralimi yüksek tutmaya calışıyorum cuma günü prolaktin için tahlil yaptıracağım
üzgünüm kızlar size mutlu bir haber veremedim ama vereceğim önümüzdeki bir kaç ay içinde ve sizdende mutlu haber alacağım buna canı gönülden inanıyorum

tatlımmmm...
biz sen üzülürsen üzülürüz, sen sevinirsen de sevinirizzz.. bunu sakın unutmaa...
bak en azından adet oldun, gider prolaktinin ölçtürürsün, sakın ihmal etme bitanem..
benimde yarın doktorumla randevum var 12 de.. aklıma takılan herşeyi sorucam..
allahım bir dahaki aya hepimizin yüzünü güldürür inşallaaaaahhhhh...
qusel, sen ve ben hemen hemen adet tarihlerimiz birbirine çok yakın..
önümüzdeki ay heyecanlı bir bekleyiş olacak kızlarrr....
kaydirigubbakcemile3

anemonecım uzulme balım olucak ınsallah hepımızın olucak doremı sen ben ve dıger arkadaslar sen sıkma canını pozıtıf ol a.s.

ben tahlıl yaptırmadım bılıyosunuz klomen kullanıyorum ya sızler kontrolsuz olmaz kıst fılan olur dıyınce bende subatta gıdıp drumdan ıstıcem hem ultrasonda baksın hemde prolaktıncıgıme baksın...

neden subat dersenız drum yurt dısına uçtu bugun.. gercı subatın kacında gelıcek onuda bılmıyorum bakıcaz bakalım

kızlar merhaba bende prolaktin tedavisine başladım.dostinex verdi doktorum 2 kutu haftada 2 kere tam içmem gerekiyomuş ama doktoruma bu hapları kullandığım süre içinde korunup korunmıyacağımı sormayı unuttum. oda bişey söylemedi. siz korunuyo musun???

merhaba canım...
öncelikle bu sorduğun sorunun cevabını belkide en çok ben merak ediyorum..
çünkü eylülde dostinex kullandım ve ekimde hamile kaldım, ama bebeğim 2 aylıkken yani kasımda kalbi durdu, maalesef ki kaybettim.. senağlama
yarın ki doktor kontrolünde soracağım ilk soru bu olacak, çünkü bazı okuduğum konularda dostinexten dolayı bebeğini kaybeden birisinin yorumunu okudum ve eğer böyle birşey den dolayı kaybettiysem kahrolurum.. :1no2:
ben yarın öğrenir öğrenmez mutlaka burdan sana da yazarım.. tamam mı canım?

tatlımmmm...
biz sen üzülürsen üzülürüz, sen sevinirsen de sevinirizzz.. bunu sakın unutmaa...
bak en azından adet oldun, gider prolaktinin ölçtürürsün, sakın ihmal etme bitanem..
benimde yarın doktorumla randevum var 12 de.. aklıma takılan herşeyi sorucam..
allahım bir dahaki aya hepimizin yüzünü güldürür inşallaaaaahhhhh...
qusel, sen ve ben hemen hemen adet tarihlerimiz birbirine çok yakın..
önümüzdeki ay heyecanlı bir bekleyiş olacak kızlarrr....
kaydirigubbakcemile3

ay ınsallah ucumuzde verırız aynı ayda guzel haberlerı

ya ben bu ılacları kullanıyorum dıye cok umutlanıyorum bu ay kendıme olmaya bılır özlem yapma etme dıye telkın verıyorum ama olmuyo yıne sankı olucakmıs gıbı heveslenıyorum..

anemonecım uzulme balım olucak ınsallah hepımızın olucak doremı sen ben ve dıger arkadaslar sen sıkma canını pozıtıf ol a.s.

ben tahlıl yaptırmadım bılıyosunuz klomen kullanıyorum ya sızler kontrolsuz olmaz kıst fılan olur dıyınce bende subatta gıdıp drumdan ıstıcem hem ultrasonda baksın hemde prolaktıncıgıme baksın...

neden subat dersenız drum yurt dısına uçtu bugun.. gercı subatın kacında gelıcek onuda bılmıyorum bakıcaz bakalım

canım sen şuan prolaktin için ilaç kullanıyordun değil mi?
dostinex kullanıyordun galiba..
peki doktor korunup korunmamanla alakalı birşey demedi mi?

X