Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

inşallah düşmüştür prolaktinciğin. :Saruboceq: haber verirsin merakta bırakma beni. ben gitmedim çünkü gitmeye gerek kalmadı bugün regl oldum :1no2: aslında bir yandan iyi oldu çünkü tahlil yaptırıp negatif sonucu aldıktan sonra daha çok üzülecektim üzülmedim değil bir an moralim bozuldu ama iyiyim şimdi atlattım gibi bende çarşamba günü tahlil yaptıracağım inşallah. off off biz kovaladıkça bebek niye kaçar ki

canım herşeyde bir hayır vardır..
üzülmen çok normal, mutlaka hayal kırıklığın uğruyoruz...
ama diğer ay daha güçlü, daha moral dolu olmamız lazım..
onun içinde moralimizi çok sarsmadan ogüzel mutlu haberi alacağımız günü beklememiz lazım..
herşeyin hayırlısı olsun canımm....

Merhabalar ;
Nasılsınızzzzz Hepimizin sonu hayırlı biter yaaa:KK43:Dua ediyorum walla

teşekkürler tatlım aslında iyi sayılırım ama azda olsa umutlanmıştım çünkü 7 gün geç geldi regl . şimdiye kadar hiç gecikmezdi ilk defa oldu bu durum. bende umutlanmıştım ve bugün tahlil yaptırmaya gidecektim ki bir baktım regl olmuşum:a015: artık umudum birdaha ki aya inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok bende dua ediyorum tüm isteyenler için . inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder . sen nasılsın

canım herşeyde bir hayır vardır..
üzülmen çok normal, mutlaka hayal kırıklığın uğruyoruz...
ama diğer ay daha güçlü, daha moral dolu olmamız lazım..
onun içinde moralimizi çok sarsmadan ogüzel mutlu haberi alacağımız günü beklememiz lazım..
herşeyin hayırlısı olsun canımm....

öyle canım ya moral önemli yenilmememiz gerek prolaktine hele birde tahlil yaptıracağız moral yüksek stresten uzak durmamız gerekiyor hayırlısı olsun hepimiz için:nazar:

teşekkürler tatlım aslında iyi sayılırım ama azda olsa umutlanmıştım çünkü 7 gün geç geldi regl . şimdiye kadar hiç gecikmezdi ilk defa oldu bu durum. bende umutlanmıştım ve bugün tahlil yaptırmaya gidecektim ki bir baktım regl olmuşum:a015: artık umudum birdaha ki aya inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok bende dua ediyorum tüm isteyenler için . inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder . sen nasılsın

İyiyim yaaa ne olsun müjdeli haberler bekliyorum sizlerden ben zaten reglyim ve yarın son bitiyor.Perşembe son ilacımı alıcam ve doktora gidicem bakalım ne kadar düşmüş ve ne olmuş doktorum ne diyecek.
Ama alıştım ben bu sıkıntıya kullandığım ilaç yüzünden bu aralar kabızlık çekiyorum yaaa ölüyorum resmen:KK43:sadece sıkıntım o ..
Yaaa bir bakmışsın bir daha ki ay 7 gün değil 15 gün gecikir ve hem kanda hemde idrar tahlilinden müjdeli ahberi verirsin...

Dostinex kullanan var mı topiğine bazı sorular yazmıştım bir bakında eksik bisey varsa ben doktoruma danışıcam sizlerinde kafanıza takılan bisey varsa tabii

slm kızlar bende prolaktini yüksek olanlardanım.sizlere nasıl tedaviler uygulanıyor?

arkadaşlar adet düzünsizliğinden başka prolaktin yüksekliğiyle ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız?ben göğüs muayenesinde doktor göğüsün pütürlü yapıda bunu prolaktin hormonu yapar dedi.ilaçta vermedi tahlilde yapmadı.2 ay sonra göğüs ağrısı şikayetiyle gittim bana tahlil yapmadam agnocaston versi 3 ay kullan dedi ama ben kullanmadım. şikayetleriniz arasında göğüs ağrısıda var mıydı?doktorum prl güğüs ağrısıda yapar dedi bende bebek istiyorum artık ama şu prolaktin kafama atkıldı?? lütffen yardımcı olun bana...

arkadaşlar adet düzünsizliğinden başka prolaktin yüksekliğiyle ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız?ben göğüs muayenesinde doktor göğüsün pütürlü yapıda bunu prolaktin hormonu yapar dedi.ilaçta vermedi tahlilde yapmadı.2 ay sonra göğüs ağrısı şikayetiyle gittim bana tahlil yapmadam agnocaston versi 3 ay kullan dedi ama ben kullanmadım. şikayetleriniz arasında göğüs ağrısıda var mıydı?doktorum prl güğüs ağrısıda yapar dedi bende bebek istiyorum artık ama şu prolaktin kafama atkıldı?? lütffen yardımcı olun bana...

bende olmadı canım senin prolaktin kaç çıkıyo benim en son 58di.daha yüksekse yapabilir

delikafadulden yaaaaaaaa.bnimde göğüslerim 2 aydır çok ağrıyor. çarşamba günü randevum var.bugün adet oldum. tam gününe denk gelecek yani inşallah bana test yapar. arkadaşlar hani hamilelik belirtileri olarak meme ucunun etrafında kabarcıklar belirirmiş ya benim zaten her ikisinde de 5-6 kabarcık var ve oldukça belli..buda prolaktinle ilgili bir belirti mi ?

merhabalar aşılamanın nasıl yapıldığını çok merak ediyorum az çok birşeyler biliyorum ama ayrıntılı olarak bilgi verirseniz sevinirima.s.

kızlarrrr..... delikafadulden
değerim 10 a düşmüşşşşş........
ay çok sevindim yaaaa........
inşallah sizin değerlerinizde düşer en yakın zamanda... :Saruboceq:
ya bu nasıl bi haptır ki, 2 tanecik hap onca değeri düşürebiliyor....

çok sevindim.hayırlısı ne zamandır yüksekti ve kaçtı prolaktininiz?

çok sevindim.hayırlısı ne zamandır yüksekti ve kaçtı prolaktininiz?

canım,
hamileliğimde 25 ti.. malum daha sonrası yaşananlar.. :KK43:((
1,5 ayda 795 e yükseldi.. 795 diye düşünmeyin, referans aralığı fazlaydı o hastanedeki makinalardan kaynaklanıyor..
yani 80 olarak düşünürsek.. 2 lik dostinexle 10 a düşmüş..
çok şükür yarabbim...çok sevindim yaa..

canım,
hamileliğimde 25 ti.. malum daha sonrası yaşananlar.. :KK43:((
1,5 ayda 795 e yükseldi.. 795 diye düşünmeyin, referans aralığı fazlaydı o hastanedeki makinalardan kaynaklanıyor..
yani 80 olarak düşünürsek.. 2 lik dostinexle 10 a düşmüş..
çok şükür yarabbim...çok sevindim yaa..

anladım benim 31,6 çıkmıştı bakalım kaç oldu.bende tek şişe işte verdi doktor ilk tedavi kasım ayında zaten düşündük bebek olması için aralık ayında regli olunca ve regliden sonra sol göğsümde yeşilimsi sıvı gelince doktora gittim ve fibrokist ve prolaktinim yüksek çıktı.Prolaktin zaten fibroksiti oluşturuyor bildiğim kadarıyla

çoook sevindim tatlım gözün aydın nazar değmesin :nazar: darısı başımıza peki şimdi ne önerdi doktorun

anladım benim 31,6 çıkmıştı bakalım kaç oldu.bende tek şişe işte verdi doktor ilk tedavi kasım ayında zaten düşündük bebek olması için aralık ayında regli olunca ve regliden sonra sol göğsümde yeşilimsi sıvı gelince doktora gittim ve fibrokist ve prolaktinim yüksek çıktı.Prolaktin zaten fibroksiti oluşturuyor bildiğim kadarıyla

anladım canım..
o sıvı prolaktindendir zaten..
merak etme düşmüştür prolaktinin. çok da yüksek değilmiş zaten..
benim hamile kalmadan önce 98 di.. doktor apar topar emar çektirmişti, o kadar riskliydim yani :))) ama 1 ayda düşmüştü o kadar değerim düşün artık..
allahım hayırlı hamilelik nasip etsin. hamile kalmakla iş bitmiyormuş ben bunu anladım canım..
sağlıklı hamilelik için elimizden geleni yapıcaz bundan sonra..

Şeniz
çoook sevindim tatlım gözün aydın nazar değmesin :nazar: darısı başımıza peki şimdi ne önerdi doktorun

saol caım benim. darısı senin başına :))) doktorum başka bi ilçede olduğu için, dün sadece hastanede tahlil yaptırdım yani doktora göstermedim sonucu, o da kendi doktoruma gideceğim için..

anladım canım..
o sıvı prolaktindendir zaten..
merak etme düşmüştür prolaktinin. çok da yüksek değilmiş zaten..
benim hamile kalmadan önce 98 di.. doktor apar topar emar çektirmişti, o kadar riskliydim yani :))) ama 1 ayda düşmüştü o kadar değerim düşün artık..
allahım hayırlı hamilelik nasip etsin. hamile kalmakla iş bitmiyormuş ben bunu anladım canım..
sağlıklı hamilelik için elimizden geleni yapıcaz bundan sonra..

Amin inşallah hayırlısı bakalımmmm

Şeniz

saol caım benim. darısı senin başına :))) doktorum başka bi ilçede olduğu için, dün sadece hastanede tahlil yaptırdım yani doktora göstermedim sonucu, o da kendi doktoruma gideceğim için..[/QUOTE

anladım tatlım sevindim senin için . bende çarşamba yaptırırım diye düşünüyordum ama regl tam olarak gelmedi maalesef bekliyorum tam olarak olayım gidip tahlil yaptıracağım prolaktinciğim ne durumda bakacağım düşmüştür inşallah benimkide:Saruboceq:

X