Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

adet mi oldun ii ilk adetin kaldı bi tane daha inş prolaktinin düşerde rahatlarsın

ne bileyim 28 günde olunca düştüğünü sanıyorum acaba çalışmalara başlasammı diyorum kendi kendime

sana dr korun yada korunma diye bişey söyledimi dostinex i vermişya

ne bileyim 28 günde olunca düştüğünü sanıyorum acaba çalışmalara başlasammı diyorum kendi kendime

sana dr korun yada korunma diye bişey söyledimi dostinex i vermişya

tahminimce benim ilaç bitmeden adet olmıcam ondan yada fazla yüksek değil die sölemedi

bu karbonatlı su olayı ne doremi bi anlatsana nasıl yapıyoz bunu bakalım bi denemediğimiz bu kalmıştı bunu da deneyelim artık bu da fayda etmezse bizim adama kuvvet macunu yedirecem kendim de kzanla yiyecem

doremi bu karbonatlı su nasıl oluo bi anlatırmısın nasıl yapıon hangi aralıklarda olması lazım

bu karbonatlı su olayı ne doremi bi anlatsana nasıl yapıyoz bunu bakalım bi denemediğimiz bu kalmıştı bunu da deneyelim artık bu da fayda etmezse bizim adama kuvvet macunu yedirecem kendim de kzanla yiyecem

kız ikimiz aynı anda aynı şeyi yazıoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende tam bilmiyorum..
eşim anladığı kadar anlattı..
herhalde karbonatı suda kaynatıyoruz ve buharına sıcak sıcak oturuyoruz, etrafınıza battaniye gibi bişey kapatın ki buhar tam yerine gelsin, uçmasın..
yani bunu adet bittikten hemen sonra 3-4 gün yapın.. herhalde böyledir..
sizin mantığınıza kalmış artık.. bir zararı olacağını sanmıyorum ben..
bütün enfeksiyonu, akıntıyı, iltihapı atıyomuş bu karbonatlı buhar..

anam ne bu ya şu bebekler için çektiğimiz çileler ne ya şimdi ben merak ediyom kız bu karbonat yakmasın bi yerlerimizi bir de elimizdekinden olamayalım vallahi töbe kurtulamam ben bizim madamın dilinden

kız iltahabı alıp götürürken başka şeye bişey yapmıyordur dimi benim adet biteli tam 4 gün oldu kızlar ben deneyeyim kurban olarak eğer ben sağ salim çıkarsam siz denersiniz zaten bu bebek yoluna kobay olduk ya

karbonatın zarar vereceğini sanmıyorum elifim :)))))))
hem bak bu olayı deniyen o çiftin yaklaşık 10 yıldır olmuyormuş çocukları..
şimdi ise 13-14 yaşlarında bir kız çocukarı var, Allah bağışlasın.. ve doktor söylemiş bunu onlara..
yaptığı ay hamile kalmış daha ne :))))
deneyip denememek size kalmış canlarım :)))))))))

deneyelim canım ya denemedik ne kaldı ki zaten kız bir de oluyormuşl anam ne gülerim amadelikafadulden

Selam canlarım bugün doktora gittim ve kistlerimin tamamen kaybolduğunu öğrendim.Çok sevindim 10 gün soğan suyu içtim doktor kendiliğinden geçer demişti ama bence soğan suyu da işe yaradı:)) Klomen ilk ay kist yaptı yumurtalar 30mm oldu çatlamadı bu ay yine klomen içeceğim doktor mecburuz diyor inşalah bu ay kist yapmaz yarın sabah eşim sperm testi verecek dua edin kızlar bir sorun çıkmasın.Ben de prolaktin ile tsh ölçtürcem inşallah sonuçlar normal çıkar.

Doemicim şu karbonata adet bitince mi başlamak gerekiyor.Valla denemekte fayda var.Bu arada liste ne alemde haydi kızlar çalışmalara devam hamişler gelsin artık öpüyorum hepinizi

bak ben demiştim sana kaybolur kistler merak etme diye gözün aydın canım korkma bak bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum kist yapmadı merak etme sadece klomen kullanıp bittiğinde rahmine ultrasonla baktırman gerekiyor ALLAH hakkında hayırlısını versin inşallah diğer tahlillerden de güzel sonuçlar alırsın

Doemicim şu karbonata adet bitince mi başlamak gerekiyor.Valla denemekte fayda var.Bu arada liste ne alemde haydi kızlar çalışmalara devam hamişler gelsin artık öpüyorum hepinizi

canım ne zaman istersen o zaman başla..
yani en güzeli herhalde adet bitince olur..
ben bu ay soğan suyuda yapıcam, sıkıya alıcam şu soğan suyunu artık, çünkü iltihap tekrarladı galiba.. birde bu karbonat iyi gelir inşaallah, şifa buluruz..

deneyelim canım ya denemedik ne kaldı ki zaten kız bir de oluyormuşl anam ne gülerim amadelikafadulden

hahaha :)))
canım ah keşke olsa.. bırak gülmeyi, ben kalkıp göbek atacam :))))))))))
takla falan da atabilirim yani.. herşeyi yapabülürüüümmm laelaelaelaelae

------------

bu arada benim hiç adet belirtim yok kızlar.. yumurtlamadım diye adetim gecikecekmi şimdi yaaaa benneyaptımki

slm millet nasılsınız ya ben gene çalışıyorum ya dinlenmeyi özledim hava burda çok süper ama tıkıldım kaldım iş yerine siz gezin bari benim için kistler erimiş herkesin hadi bakalım hayırlısı önümüzdeki engeller kalkıyor kızlar yavaş yavaş mutlu sona doğru ilerleyecez forum hamiş haberleriyle çınlayacak doremi kız aman takla makla atayım deme kız sonra bebişe bişey falan olur allah korusun sen bu mutlu haberi ver bize b iz atarız senin yerine takla neyim anemone inşallah bu ay klomen ve çatlatma iğnesi iyi sonuç verir de paylaşırız sevincini canım bütün forum çalışmalara hız verelim alacaz mutlu haberleri sonrada kucaklara bebişleri

kızlar benim buay 45ten prolaktinim 3 e düştü bakalım klomen ve çatlatma iğnesi oldum sonuç alabilirmiyim bilmiyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…