adet mi oldun ii ilk adetin kaldı bi tane daha inş prolaktinin düşerde rahatlarsın
kime inanacağımızı şaşırdık artık
o kadar tahlil yaptı ki anlatamam aklına ne gelirse baktı çok şükür içim rahatladı 4 tane kullan gel dedi 4. bu p tesi diil bi sonraki p tesi olucak ben salı gidiim diimi
ne bileyim 28 günde olunca düştüğünü sanıyorum acaba çalışmalara başlasammı diyorum kendi kendime
sana dr korun yada korunma diye bişey söyledimi dostinex i vermişya
bu karbonatlı su olayı ne doremi bi anlatsana nasıl yapıyoz bunu bakalım bi denemediğimiz bu kalmıştı bunu da deneyelim artık bu da fayda etmezse bizim adama kuvvet macunu yedirecem kendim de kzanla yiyecem
o kadar tahlil yaptı ki anlatamam aklına ne gelirse baktı çok şükür içim rahatladı 4 tane kullan gel dedi 4. bu p tesi diil bi sonraki p tesi olucak ben salı gidiim diimi
öyle yaparsın
kızlar bende tam bilmiyorum..
eşim anladığı kadar anlattı..
herhalde karbonatı suda kaynatıyoruz ve buharına sıcak sıcak oturuyoruz, etrafınıza battaniye gibi bişey kapatın ki buhar tam yerine gelsin, uçmasın..
yani bunu adet bittikten hemen sonra 3-4 gün yapın.. herhalde böyledir..
sizin mantığınıza kalmış artık.. bir zararı olacağını sanmıyorum ben..
bütün enfeksiyonu, akıntıyı, iltihapı atıyomuş bu karbonatlı buhar..
Selam canlarım bugün doktora gittim ve kistlerimin tamamen kaybolduğunu öğrendim.Çok sevindim 10 gün soğan suyu içtim doktor kendiliğinden geçer demişti ama bence soğan suyu da işe yaradı:)) Klomen ilk ay kist yaptı yumurtalar 30mm oldu çatlamadı bu ay yine klomen içeceğim doktor mecburuz diyor inşalah bu ay kist yapmaz yarın sabah eşim sperm testi verecek dua edin kızlar bir sorun çıkmasın.Ben de prolaktin ile tsh ölçtürcem inşallah sonuçlar normal çıkar.
Doemicim şu karbonata adet bitince mi başlamak gerekiyor.Valla denemekte fayda var.Bu arada liste ne alemde haydi kızlar çalışmalara devam hamişler gelsin artık öpüyorum hepinizi
deneyelim canım ya denemedik ne kaldı ki zaten kız bir de oluyormuşl anam ne gülerim amadelikafadulden