Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

selam kızlar perşembe günü Prolaktinimi ölçtürdüm ve az önce hastaneyi aradım ve telefon da sonucumu öğrendim.İlaç kullanmadan prolaktinim 0.6 dan 12 ye çıkmış bu gayet güzel bisey.
İnanın hersey kendi elimizde ve ben bu durumuma çok sevindim İlk ölçtürdüğümde 31,6 idi sonra 1 ay dostinex kullandım ve ölçtürdüm 0.6 idi ve subat ve martta da reglimi olduktan sonra da perşembe günü ölçtürdüm 12 çıktı...
Doktorumda demişti hersey normal çıkacak ama önemli olan stresten uzak durman vucudun dinlenmesi düzenli ilaç alıp kendini iyi hissetmen ve öyle oldu.Sol göğsümde fibroksitden gitmiştim ve yüksekti .Bundan sonra ki aşama ne olacak bilmiyorum ama regli olursam da 3. günü diğer hormon testlerime baktıracağım doktorum öyle dedi.
Siz siz olun Prolaktini sadece stres için de olsa yükseltmeyin korkmayın dostinex kullanmaktan .Biraz da biz etkileniyoruz psikolojik olarak bunu yenmenin yolu düşünmemek ve ben acaba acaba demeyi bıraktım.......
Her 10 kişi de 1inde dostinex te yan etki yapabilir.Ben iş için gelen reklamcı olarak gelen iki bayanda da PROLAKTİN yüksekliği olduklarını iletmişlerdi.1 inde65 lerden 35 lere düşerek prolaktin ile hamile kalmış ve 3 yaşında oğlu var....Yani başka rahatsızlığını yoksa tek Prolaktin sorunu ise hamile kalamayız diye bisey yok...Öncelikle bizde bitiyor anlayacağınız ve sabırlı olmak ...Ben bu sonucuma seviniyorum ama ilerde ne olur bilemem hakkımızda ne ise o olsun
Sevgilerrrrrrrrrr.

canım yaa ne güzel bir haber bu.. kaydirigubbakcemile5
kesinlikle haklısın ilk önce kafada bitirmek gerekiyor..

canlarım hamileyim.allah herkesin gönlüne göre versınnnn

ben demedim mi sana kız hamişsin diyeeee hihoyyyt
hadi canım gözün aydın...
allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşşşşş........... :nazar:
darısı bize
:jeyyar:

kızlar benine alın listenize 20 martta da ben aregl oldum

Ben de prolaktinimin yüksek olduğunu geçen ay öğrendim.63 çıkmıştı.Bir aydır parlodel kullanıyorum.Yarın tekrar test yaptırıcam bakalım düşmüş mü?

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Herkese selam

canım öncelikle aramıza hoşgeldin... :)))
senide hemen ekliyorum listeye..
umarım bu ay hamile kalırsın,
bu arada prolaktinin düşmüştür canım merak etme...

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLURSA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart regl oldu senağlama
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu senağlama
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu senağlama
5-) mseda.......................:8 martregl oldu senağlama
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu senağlama
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu senağlama
10-)kelebek97..................20 martregl oldu senağlama
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu senağlama
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart hamiş :CüvCüv:
15-)nergis33....................:20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz

canım ya adet tarihim yarın ama benim bu ay hamilelik olmadı cünkü adetin 21.günü yaptırdım progesteron testi cok düşük cıktı yani yumurtlayamamışım bu ay ee dolayısıyla hamilede kalamadım o yüzden yarını beklemenin bi anlamıda yok inşallah adetim gecikmez ona dua ediyorum şu anda ben bu ay yumurtlama ilacına başlıcam büyük ihtimal senden ne var ne yok

canım ya adet tarihim yarın ama benim bu ay hamilelik olmadı cünkü adetin 21.günü yaptırdım progesteron testi cok düşük cıktı yani yumurtlayamamışım bu ay ee dolayısıyla hamilede kalamadım o yüzden yarını beklemenin bi anlamıda yok inşallah adetim gecikmez ona dua ediyorum şu anda ben bu ay yumurtlama ilacına başlıcam büyük ihtimal senden ne var ne yok

anladım canım yaaa.. :teselli:
hayırlısı olur inşaallahhh..

bende yumurtlama gününde doktora gittim, yumurtam oluşmuş iyiymiş çapıda..
özel günleri verdi doktor :eek: çalıştık ama ne fayda benim prolaktin 65 iken ne mümkün gebelik... :bbo: dostinexte içtim bir yandan ama ikisi bir olmaz herhalde bu ay, yani imkansız diyorum ben.. zaten benimde yarın progesteron tahlilim var.. bakalım o nasıl çıkıcak.. dediğim gibi ümidim yokk :KK43:(((((

peki bu tahlil sonucunda referans değerlerinin altında çıkınca yumurtlamanın olmadığımı ortaya çıkıyor yoksa çatlamanın olmadığımı??? tam ben bilmiyorum daa...

söyle hayatım benimki cok cok düşük cıktı 0.400 lerde felan normalde adetin 21.günü bu değerin 10 ve üzeri cıkması gerekirmiş 4 5 gibi bi deger yumurtladığını ancak yumurtanın kalitesiz oldunğunu gösterirmiş 10 ve üzeri ise kaliteli yumurta demekmiş benim ki cok cok düşük cıktığı icin ben yumurtlayamamışım zaten ben yumurta takibi yaptırdımda en son 15mm idi doktor sey dedi normalde 16 17mm olunca catlıyomuş buda yumurtlama demek yani yumurtanın büyüyüp catlaması bence yumurtlama demek cünkü bende yumurta vardı ama büyümemişti yeterince zaten bende pkos cıktı pkolu olanlar zor yumurtlarlarmış

bide ben bi kac doktora gittim pkolu olup olmadımdan emin olmak icin ücüde aynı tanıyı koydu benim prolaktin gecen ayda 34 dü üc doktorda herhangi bi ilac vermedi bu deger icin normalde refarans aralıklarından yüksek ama benim doktorum gerek yok dedi ilaca

söyle hayatım benimki cok cok düşük cıktı 0.400 lerde felan normalde adetin 21.günü bu değerin 10 ve üzeri cıkması gerekirmiş 4 5 gibi bi deger yumurtladığını ancak yumurtanın kalitesiz oldunğunu gösterirmiş 10 ve üzeri ise kaliteli yumurta demekmiş benim ki cok cok düşük cıktığı icin ben yumurtlayamamışım zaten ben yumurta takibi yaptırdımda en son 15mm idi doktor sey dedi normalde 16 17mm olunca catlıyomuş buda yumurtlama demek yani yumurtanın büyüyüp catlaması bence yumurtlama demek cünkü bende yumurta vardı ama büyümemişti yeterince zaten bende pkos cıktı pkolu olanlar zor yumurtlarlarmış

anladım canım..
bakalım yarın benim sonuç kaç çıkacak...benneyaptımki
hayırlısıolsun hakkımızda...
sen soğan kürü falan yapmışmıydın???

ben doktoruma sordum bu sogan kürü hakkında ne düşünüyosunuz diye bırak su gerizekalıları dedi bana:) yani ibrahim saraçoğlu için gerizekalı dedi:) yok o işlerin aslı felan dedi gerçi bende icemem o tür seyleri migdem cok hassas içerimiyorum fayda görenler varmış gerçi ben simdi glukofen diey bi seker ilacı kullanıyorum bu ilac bi kac gündür istahımı kesti inşallah kilo vermeme yardımcı olur cünkü kiloda vermem lazım en az bi on kilo vermem lazım yumurtlamayada cok yardımcıymış bu ilac bakalım zaman ne göstericem takmamaya calışıyorum tatlım ya allah nasip ederse olucak inşalah hepimizin bebişleri millet ne zor sartlarda hamil kalıyo bence bizim rahatsızlklarımız hallolunmucak rahatsızlıklar değil ben böyle düşünüyorum bi eşimin sprm tahlili yok ısrarla vermek istemiyo kendisi ama bu ayvericek mecbur kacışı yok onda bi sorun yoksa elbet allahın izniyle kalırım hamile diye düşünüyorum senin icinde aynı şey gecerli zaten bi hamilelik yaşamıssın inanıorum ki en kısa zamanda ikinci hamileliğin gercekleşicek

bide burda başka bi hastanede doktora gittim o bana smear testi yaptı onun sonuclarıı alıcam bende yarın inşallah temiz cıkar bu doktor istedi normalde benim doktorum istemedi bunu benden aslında bunun senede bi kere yapılması gerekiyomuş

bide burda başka bi hastanede doktora gittim o bana smear testi yaptı onun sonuclarıı alıcam bende yarın inşallah temiz cıkar bu doktor istedi normalde benim doktorum istemedi bunu benden aslında bunun senede bi kere yapılması gerekiyomuş

evet canım ben yaptırdım.. çok şükür temiz çıktı...
ve doktorum rahim ağzı kanseri aşısı da yaptı.. bunları senede bir defa yapıcaz dedi...

ben doktoruma sordum bu sogan kürü hakkında ne düşünüyosunuz diye bırak su gerizekalıları dedi bana:) yani ibrahim saraçoğlu için gerizekalı dedi:) yok o işlerin aslı felan dedi gerçi bende icemem o tür seyleri migdem cok hassas içerimiyorum fayda görenler varmış gerçi ben simdi glukofen diey bi seker ilacı kullanıyorum bu ilac bi kac gündür istahımı kesti inşallah kilo vermeme yardımcı olur cünkü kiloda vermem lazım en az bi on kilo vermem lazım yumurtlamayada cok yardımcıymış bu ilac bakalım zaman ne göstericem takmamaya calışıyorum tatlım ya allah nasip ederse olucak inşalah hepimizin bebişleri millet ne zor sartlarda hamil kalıyo bence bizim rahatsızlklarımız hallolunmucak rahatsızlıklar değil ben böyle düşünüyorum bi eşimin sprm tahlili yok ısrarla vermek istemiyo kendisi ama bu ayvericek mecbur kacışı yok onda bi sorun yoksa elbet allahın izniyle kalırım hamile diye düşünüyorum senin icinde aynı şey gecerli zaten bi hamilelik yaşamıssın inanıorum ki en kısa zamanda ikinci hamileliğin gercekleşicek

bende senin gibi düşünüyorum canım...
allahtan başka bir rahatsızlığımız yok...
prolaktinde baş edilmiycek bir şey değil en azından.. ilacını içince düşeceğinii biliyoruz ya o bile güzel hiç yoktan :))))
bu arada iyi dileklerin için saol canım...
inşaallah hiç birimizi bekletmez meleklerimiz....
:asigim:

canım ne kadara mal oldu o igne sana yaptırmak gerekli cünkü

canım ben rutin doktor kontrolüne gittiğimde doktorum kendiliğinden yaptı testleri..
muayene ücreti harici hiç para almadı..
sadece smear testi için labratuara 50 tl ödedim o kadar...

bende 26 sında reglimi bekliyorum inş olmazda hamiş kalırım:1hug:

16-)orays........................:26 mart

X