Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende yarın gıdıyorum hadı bakalımm hayırlıı haberler verelımm sen ılac kullanmıyosun sanırım suara anladıgım kadarıyla yukselmıstır dıosunn CADIARZU bellı olmas belkı duselmıstırrr dediğin doruu inşş...prolaktıncıgın bıkmıstır sendennn sırnaşık şeysırnaşık şey çok haklısın çokk yapışıkk hormonn çokk ınatçııı allahım hepımızın prolaktıncığını dizee getirr yarabbımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar ben bu bölümü nasıl oldu da görmedim ya ben de geçen hafta doktora gittim prolaktin hormonum 34 çıktı artık bebiş istiyoruz nasıl olacak kızlar yaaa( parlodel diye bir ilaç kullanıyorum benide alırmısnız aranıza
merhaba anemone benimde prolaktinim yüksek çıktı 34 az önce eski sayfalarda okudum hayıt suyu içeyim mi şu an parlodel kullanıyorum
ben iş yerim biraz stresli sanırım onunda etkisi var doktorum dediki ilacımı bitirip öyle gidecekmişim kontrole acaba hayıt suyu da içsem mi bende artık su bölüme her akşam gelirim sık sık görüşürüz:)))[/QUOTE
istediğin zaman gel biz buralardayıa genelde . peki ne zaman yaptırdın prolaktin tahlilini genelde doktorlar reglin 3. günü istiyorlar şahsen benim gittiğim 3 doktorda reglin 3. günü yapılan tahlilin daha doğru çıkacağını söylüyorlar benim yarın 3. günüm mesela ve tahlil yaptırmaya gideceğim sabah inşallah yükselmemiştir peki sen ne zaman yaptırdın . ilaç ve hayıt suyunu beraber kullanabilirsin ben parlodel kullanmadım hiç 3 senedir var bu sorunum ve her seferinde dostinex kullandım
sennin prolaktin değerlerin nasıl? bunu düşürüen hamile kalan var mı çok korkuyorum
hoşgeldin canım aramıza buarada çook gecmıs olsun umarım en kısa zamnda hep bırlıkte bebıslerımıze kavusuruzz...
nasıll yanı senın pregesteron tahlılın 21. gunde 30 cıktı ve doktorun normalmı dedı yaaaadelikafaduldendelikafaduldenbu sonuclarla hamılelık elde edılıyomusss anemoneeeee nasıl işş bu anlamıyoruumm senın ılactan dolayımı bukadar yuksek cıktııı ve bısey daha bazen bende kafama gore gıdıp su klomenden alıım dıorum ama bu kistlerden korkuyorummmfisfisfis
evet canım haklısınnn zaten cesaret edemıyorumm alıp kullanmayaa...
senağlama ayrıca aynen bende ılaclardan sıkıldımmmmm doxtınes ve agnucaston hergünn ve bu agnucastonn mıdemı alt üst edıyooo:bbo: allahım bıran önce hepımızı kurtarsın bu derlerden:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar ben çıkıyorum yarın görüşüürz iyi geceler
kıslar ben kactım sımdılık iigeceler öpüyorum hepınızı a.s.a.s.:1hug: