Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar ben bu bölümü nasıl oldu da görmedim ya ben de geçen hafta doktora gittim prolaktin hormonum 34 çıktı artık bebiş istiyoruz nasıl olacak kızlar yaaa:KK43:( parlodel diye bir ilaç kullanıyorum benide alırmısnız aranıza

canım bende yarın gıdıyorum hadı bakalımm hayırlıı haberler verelımm sen ılac kullanmıyosun sanırım suara anladıgım kadarıyla yukselmıstır dıosunn CADIARZU bellı olmas belkı duselmıstırrr dediğin doruu inşş...prolaktıncıgın bıkmıstır sendennn sırnaşık şeysırnaşık şey çok haklısın çokk yapışıkk hormonn çokk ınatçııı allahım hepımızın prolaktıncığını dizee getirr yarabbımmmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim geçen ay prolaktinim 2.89 du o nedenle bu ay dostinex vermedi doktorum ama bu gecen 1 ay içinde çok stresli ve ağır günler geçirdim o nedenle prolaktinin yükseldiğini düşünüyorum bakalım yükseldiyse dostinex se devam
evet prolaktin yumurtlamaya engel onun için ben 3-4 aydır yumurta gelişimini desteklemek için klomen kullandım ve şuan 3 tane kistim var klomenden dolayı kist oluştu o nedenle yumurta güçlendirmek içinde içilen ilaçların da böle kötü sonuçları olduğu için artık pek taraftar değilim bu tür ilaçları içmeyede bende progesteron tahlili yaptırmıştım regl 21 günüde 30 çıkmıştı dr çok yüksek değil normal demişti bakalım yarın ne olacak hem prolaktin için kan vereceğim hemde dr nurtopu gibi olan kistlerime bakacak:) dalgaya alıyorum artık yoksa çekilmiyo bu rahatsızlık kafaya taktıkça .... ALLAH beterinden esirgesin ne yapalım hayırlısı hakkımızda

merhaba anemone benimde prolaktinim yüksek çıktı 34 az önce eski sayfalarda okudum hayıt suyu içeyim mi şu an parlodel kullanıyorum

merhaba kızlar ben bu bölümü nasıl oldu da görmedim ya ben de geçen hafta doktora gittim prolaktin hormonum 34 çıktı artık bebiş istiyoruz nasıl olacak kızlar yaaa:KK43:( parlodel diye bir ilaç kullanıyorum benide alırmısnız aranıza

hoşgeldin aramıza prolaktin seviyen çok yüksek değil merak etme ilaç içince düşüyor bu hormon merak etme seni üzmek istemem ama bu hormon bir kez yüksek çıktıysa hayatın boyunca çekeceksin demek en iyi ihtimalle bebişine kavuşana kadar . sana tavsiyem stresten uzak dur zorda olsa bu hormonun diğer adı stres hormonu en iyi dostudur stres prolaktinin seviyen düşsede 2 ayda bir tahlil yaptırman gerekiyor sürekli takip altında tutmalısın . 28 günde bir regl olman güzel tabi inşallah hep böyle devam eder
maalesef prolaktin yumurtlama sorunuda yaşatıyor sana tavsiyem reglin 12 . gününde dr ile görüşüp yumurtalarının gelişimine baktırman yumurta oluyor ama gebelik oluşması için yeterli olgunluğa ulaşamıyor maalesef o nedenle baktır derim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim tekrar hoşgeldin aramıza a.s.

merhaba anemone benimde prolaktinim yüksek çıktı 34 az önce eski sayfalarda okudum hayıt suyu içeyim mi şu an parlodel kullanıyorum

tatlım ben aldım hayıt suyu ama içemedim midem almadı:bbo: ama kullanan arkadaşlar memnunlar kullanabilirsin istersen aktarlarda hazır hayıt suyu satılıyor günde 2 kez 1 çaybardağının 1/3 ne hayıt suyu geri kalanınada normal su koyuyorsun bu şekilde içiyorsun içen arkadaşlar prolaktini düşürdüğünü yani hormonları dengede tuttuğunu söylüyorlar dene istersen

ben iş yerim biraz stresli sanırım onunda etkisi var doktorum dediki ilacımı bitirip öyle gidecekmişim kontrole acaba hayıt suyu da içsem mi bende artık su bölüme her akşam gelirim sık sık görüşürüz:)))

sennin prolaktin değerlerin nasıl? bunu düşürüen hamile kalan var mı çok korkuyorum

ben iş yerim biraz stresli sanırım onunda etkisi var doktorum dediki ilacımı bitirip öyle gidecekmişim kontrole acaba hayıt suyu da içsem mi bende artık su bölüme her akşam gelirim sık sık görüşürüz:)))[/QUOTE
istediğin zaman gel biz buralardayıa genelde . peki ne zaman yaptırdın prolaktin tahlilini genelde doktorlar reglin 3. günü istiyorlar şahsen benim gittiğim 3 doktorda reglin 3. günü yapılan tahlilin daha doğru çıkacağını söylüyorlar benim yarın 3. günüm mesela ve tahlil yaptırmaya gideceğim sabah inşallah yükselmemiştir peki sen ne zaman yaptırdın . ilaç ve hayıt suyunu beraber kullanabilirsin ben parlodel kullanmadım hiç 3 senedir var bu sorunum ve her seferinde dostinex kullandım

adetim bitiminin 2. gününde gitmiştim geçen haftada kontrole gittik ilacı bitirince gel dedi

sennin prolaktin değerlerin nasıl? bunu düşürüen hamile kalan var mı çok korkuyorum

benim 70 üstüne çıktığıda oldu hatırladığım değerleri istersen eğer 52 den ilaç kullanmadan polyanacılık oynayarak 38 e düşürdüm sonra dr dostinex verdi en son ölçtürdüğümde 2.89 a düşmüştü bakalım yarın ne çıkacak.. prolaktini yüksek çıkıp hamile kalanlar var için rahat olsun kafana takmamaya çalış bebek olur mu acaba olmaz mıki diye düşünme düşündükçe olmuyor çünkü . zorda olsa relaks olmak gerekiyor bebek konusunda biz 1 senedir uğraşıyoruz olsun diye ama nazlı bebeğim gelmiyor bir türlü hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsinde ben beklerim onu yeterki gelsin o güzel duyguyu bizlerde tadalım

.
hoşgeldin canım aramıza buarada çook gecmıs olsun umarım en kısa zamnda hep bırlıkte bebıslerımıze kavusuruzz...

hoşbulduk çok saol umarım rabbim isteyen herkesin bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahsağlıklı sıhatli olur inşallah

nasıll yanı senın pregesteron tahlılın 21. gunde 30 cıktı ve doktorun normalmı dedı yaaaadelikafaduldendelikafaduldenbu sonuclarla hamılelık elde edılıyomusss anemoneeeee nasıl işş bu anlamıyoruumm senın ılactan dolayımı bukadar yuksek cıktııı ve bısey daha bazen bende kafama gore gıdıp su klomenden alıım dıorum ama bu kistlerden korkuyorummmfisfisfis

ben doktor kontrolunde kullandım klomen ve kistlerim oldu bence kafana göre kullanma derim ben yinede sen bilirsin. büyük bir ihtimalle klomenden dolayı yüksek çıktı progesteronum bilemiyorum bildiğim tek şey ilaç kolik oldum ve artık ilaç içmek istemiyorum ...

evet canım haklısınnn zaten cesaret edemıyorumm alıp kullanmayaa...
senağlama ayrıca aynen bende ılaclardan sıkıldımmmmm doxtınes ve agnucaston hergünn ve bu agnucastonn mıdemı alt üst edıyooo:bbo: allahım bıran önce hepımızı kurtarsın bu derlerden:Saruboceq::Saruboceq:

dostinex si hergün mü kullanıyorsun ilaçlarını yatmadan önce iç bence etkilerini hissetmiyorsun. inşallah en kısa zamanda kurtulur bebişlerimize kavuşuruz tatlım ama yinede bunada şükretmeliyiz bence insanlar nelerle uğraşıyorlar en azından bizim umudumuz var yani doktor kesin olmaz demiyorlar biraz sabır hayırlısıyla gelecek bebeklerimiz bunu unutma

selam kıslar yazılarınızı okudum içim rahatladı bişiy olmas dimi pancubencm sana tam olarak yazılanı yazıım burdan bak bakalım ne demek ben baya bi baktım neten ama kayda deyer bişiy bulamadım kndi doktorumla yani ksdındoğumcumla konuştuk sonuçları onada mail amıştık bir ay dostinexe devam bu arada korunmyın gebelik gerçekleşsin önmli biiy yok dedi çok sevndim ama bu ilaç gebelikte zararlı die duymuştum ben sizlerden ne dersiniz gebelik oluşunca bıraktırır sanırım deilmi....sizler nasılsınız bu arada kıslar okumaya çalıorum şimdi mesajlarınızı kaçırıorum hep yaa:KK43:((

her iki fronto parietalde belirgin olmak üzere serebral hemisfer ak maddede çok sayıda milimetrik boyuta hiperintens odak saptanmaktadır pancubencm aynen bunlar yazıo:KK43:((dier herşey normal die yazışlar ...birde şöle bişiy var aynı satırda sağ frontol komşuluğu periventriküler derin ak maddede sinyal artımı nonspesifik izlenmektedir yazıo canım bunu sölemedi doktor bana yani kaale almadı sanırım bizde o şaşkınlıkla zaten unuttuk giitii....mirmirmirmir

X