- 1 Haziran 2008
- 759
- 6
- 46
kızlar ben geldim... herkese günaydın..
smear test sonuçlarım gelmiş,, öğleden sonra alıcam.. dua edin nolur herşey normal olsun...
canım inşallah test sonuçların normal çıkar.herşey gönlünce olur.:Saruboceq::Saruboceq:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim... herkese günaydın..
smear test sonuçlarım gelmiş,, öğleden sonra alıcam.. dua edin nolur herşey normal olsun...
canım inşallah test sonuçların normal çıkar.herşey gönlünce olur.:Saruboceq::Saruboceq:.
GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM ÇOK SEVİNDİM SONUÇLARI TEMİZ ÇIKMASINA İNŞALLAH PROLAKTİNİNDE DÜZELECEKK:Saruboceq:
saol canım...
yeni geldim doktordan...
test sonucum temiz çıkmış çok şükür.. :Saruboceq: doktor herşey normal dedi....
çok sevindim...
ahhhhhhhh birde şu prolaktinciğimle bir anlaşabilsek... dinlemiyor beni kızlar, durmuyor durduğu yerde
ohh ne güzel. sevindim canım. iyi çıkınca insan nasıl mutlu oluyor değil mi?
ya bu prolaktin nasıl düzelir? sadece sters kaynaklı mı? hepimiz mi stersli ve kafasına herşeyi takan tipleriz:)))CADIARZUCADIARZU
Merhaba bayanlar a.s.
Doremi yazılarını okudum çok sevindim canım :1hug: Umarım en yakın zamanda istediğin haberi alırsın...
Ben salı gunu doktordaydım arkadaşlar , ilk defa gittim burdaki kadın hastalıkları bolumune , çok acayip sistemleri var adamların , her bolumun ayrı doktoru var mesela derdini dinleyen bir tane , ultrasona bakan bir tane , tahlillere bakan bir tane gibi
Neyse derdi dinleyen ultrasonla bakılsın dedi , ultrasoncu yumurtalıklarımın normalınden biraz büyük olduğunu soyledi ama bu bir sorun değilmiş yani herhangi bir kist durumu yok...
ilk baştaki doktora götürdüm sonuçları kan tahlili için erken dedi , bir hafta daha bekle dedi regl olmazsan tekrar gel , regl olursamda 3. gunu gideceğim...
Hiç ilaçta vermedi , zaten burdakiler ilacı son çare veriyolar
Ha buarada arkadaşlar yeni bir şey öğrendim adet düzenleyici olarak
2 tatlı kaşığı siyah şekeri 2 bardak kaynayan suya atıyomuşuz biraz bekledikten sonra 2-3 tane hurma atıyoruz içine bekletiyoruz soğuyana kadar ondan sonra onu içiyoruz
burdan bir arkadaşım anlattı bunu daha denemedim ama deniyeceğim
Birde akne sorunu için 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu her sabah aç karna içilince cildi düzeltiğini soyledi
Umarım güzel bir gün geçirirsiniz benden bu kadar kaydirigubbakcemile2
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...
1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 mart regl oldu
3-) pancuben...................:9 mart regl oldu
4-) qusel.........................:5 mart regl oldu
5-) mseda.......................:8 martregl oldu
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart regl oldu
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart regl oldu
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart regl oldu
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz
canım sen eklemedn ben kndimi ekledim:))
Arkadaşlar bütün bu sayfaları okuyacak kadar sabırlı değilim. Ben 21 kasımda düşük yaptım 6 haftalıktı. O tarihten itibaren prolaktinim yüksek, ama daha öncesinde yüksek miydi bilmiyorum. Çünkü yanlışlıkla hamile kalmıştım. Planlı bir gebelik olsaydı tüm hormon testlerimi yaptırmayı düşünüyordum.
Acaba bu yüzden mi düştü bebişim ya?Şimdi ilaç kullanıcam ama korkuyorum yan etkileri çok
Üff
:çok üzgünüm:kıslarrrr reglı oldummmm neyazıkkı yıneee offffffffffff allahım sabır versınnn:çok üzgünüm: çook moralım bozuk yınee:çok üzgünüm: bağırmak sesımın kesıldığı noktaya kadar bağırmak ıstıyorummm sabır için dua edıyorum
buarada gecen prolaktını olcturmustum sonuc 0.60 tabı doxtınes saolsun sımdı ılac tekrar bıttı bakalım nezamana kadar surecek dığer ayda reglı olursam doktor yolları gozukecek hatta doktorum ıstersen gel reglının ilk 5 gununde dedı ama ben bu ayıda atlatmak ıstıyorum hayırlısı dıyorum acaba doktor sımdı neuygulıcak sanırım yumurtlama takıbı baslıcak artık baska bısı kalmadı rahım fılmı testler muayene bundan sonra bu asama olur herhalde dımı kıslarsenağlamasenağlamasenağlama
allahım hepımızın yuzunu bıran önce güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nerde bu kıslar yaww
kızlar biliyorsunuz bugun adet tarıhım.
bugün tüm beklentilerime karşı adet olmadım su dakıka ıtıbarı ıle.
hemen bı gebelık testı yaptım 2. çizgi silik çıktı.
yarında kısmetse kandan baktıracagım.