- 8 Haziran 2018
- 21
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
Yeni okudum yazdığını canım baya etkili o zaman bu ilaç gözün Aydın darısı bize diyelim.Kızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum
Kızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum
Kızlar merhabayeni üye oldum. Bi sorum olacaktı. Süt hormonum 39 civarında çıktı ve doktor ilaç verdi. Sizce ne kadar sürede normal değerlere döner ve hamile kalabilirim ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canım çoğu kişiye yarım yarım vermiş, değerlerimiz de yakın bana da tam almamı söyledi umarım en kısa zamanda anne olalım.. Allah cidden o bebeğe huzurlu bir ortam açmadan vermiyor. okuduğuma göre de hep stres sinir yüzünden bu hormon yükseliyormuş. Yani diyor ki bize, önce hayatınıza huzur sonra kucağınıza bebek lazımCanım merhaba benim de 31 değerim doktor ilk etapta iki tabletlik bi ilaç verdi bir ay kullanıcam her hafta yarım alıcam umarım düşer tahminimce seninki de bi ay gibi kısa bi sürede düşer inşallah
Darısı başınıza sizin de inşallah. Genelde hep haftada yarım verilmiş burada gördüğüm kadarıyla. Her doktor farklı uyguluyor işte. sen yine de doktorun nasıl dediyse o şekilde iç. İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın. Gerçekten bir ay içinde sonuç aldım ben. Bir sonraki ay bakarsın senin de gelir meleğinHayırlı olsun canım çok sevindimm
Benim doktorum haftada yarım yarım alıcaksın dedi iki tablet toplam 4 haftada yani 1 ayda biticek dün gece ikinci yarımı aldım benim de iki hafta sonra bitecek inşallah
Ben de keşke ard arda alabilsem bir an önce bitsin tedavim de bebek sahibi olmayı çok istiyorum
Amin canım inşallah darısı başına. Bu ay ya da önümüzdeki ay alırsın sonuç inşallah. Eski açılmış konuları okumuştum ilacı ilk kullanmaya başladığımda. Orda yazanların çoğu bir iki ayda sonuç almışlardı hepYeni okudum yazdığını canım baya etkili o zaman bu ilaç gözün Aydın darısı bize diyelim.
Darısı başınıza sizin de inşallah. Genelde hep haftada yarım verilmiş burada gördüğüm kadarıyla. Her doktor farklı uyguluyor işte. sen yine de doktorun nasıl dediyse o şekilde iç. İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın. Gerçekten bir ay içinde sonuç aldım ben. Bir sonraki ay bakarsın senin de gelir meleğin
Canım çoğu kişiye yarım yarım vermiş, değerlerimiz de yakın bana da tam almamı söyledi umarım en kısa zamanda anne olalım.. Allah cidden o bebeğe huzurlu bir ortam açmadan vermiyor. okuduğuma göre de hep stres sinir yüzünden bu hormon yükseliyormuş. Yani diyor ki bize, önce hayatınıza huzur sonra kucağınıza bebek lazım
Canım bi de ben iki doktora danıştım. Bir tanesi 3 gün arayla al dedi, diğeri ise 1 hafta arayla al çünkü Yan etkileri oluyor ilacın dedi sen nasıl kullandın ?Kesinlikle öyle farkında olmadan stres yapıyorum galiba :)
Canım bi de ben iki doktora danıştım. Bir tanesi 3 gün arayla al dedi, diğeri ise 1 hafta arayla al çünkü Yan etkileri oluyor ilacın dedi sen nasıl kullandın ?
Geçen hafta prolaktin 51.14 çıkmıştı 6 gün aslan pençesi içtim bugün test verdim 51.4 çıktı. Dostinex yazdı doktor onu kullanacağım bakalım fayda etcek mi kullanan varmı hiç dostinex
BekliyoruzzCanım ben şuan haftada yarım kullanıyorum iki hafta sonra biticek ilacım başta 31di farkı yazıcam buraya da
Ben kullandım canim gercekten cok etkili bir ilaç hemem düşürdü benim değerlerimi.Geçen hafta prolaktin 51.14 çıkmıştı 6 gün aslan pençesi içtim bugün test verdim 51.4 çıktı. Dostinex yazdı doktor onu kullanacağım bakalım fayda etcek mi kullanan varmı hiç dostinex
Ben kullandım canim gercekten cok etkili bir ilaç hemem düşürdü benim değerlerimi.
Canim valla suresini bilmiyorum ama ilac bitiyor bakiyoruz dusmus 1 ay sonra yeniden yukselmis oluyor. Mr falan da cekildi orda bir sorun cikmadi çok sukurPeki ilacı bırakınca hemen yükseldiği doğru mu?
Ben ilaç kullanırken korunuyorum ilacı bitirince denicem ama eğer hemen yükseliyorsa kullanmanın ne anlamı olucak merak ediyorum umarım boşuna içmiyorumdur
Canim valla suresini bilmiyorum ama ilac bitiyor bakiyoruz dusmus 1 ay sonra yeniden yukselmis oluyor. Mr falan da cekildi orda bir sorun cikmadi çok sukur
Insallah canim ya valla olmadı sey yap ortalama 2 hafta kullanilan bir ilac zaten. Tahmini yumurtlama tarihinden 14 gun önce tahlil yaptir yuksekse hemen kullan düşsün. Yumurtlamana da yetissinBakalım benim 10 gün sonra biticek düşer düşer de inşallah hemen yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?