• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN (Süt Hormonu)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum
Bnmde yeni düştü bu ay kalamadım inş kasımda kalırım senin gibi umut oldun bana şuan

23.6ydı 5.85e düştü dostinex kullanarak bugün yaptrsm testi çok şükür düşmüş
Benim değerim 43 tü 2 ay dostinex kullandım 0.98 e düştü. Yani çok çok düştü. Haziran ayında gitmiştim kontrole eylülde hamile kaldım. Sizin o kadar düşük değil daha kolay kalırsınız kafaya takmayın hiç inşallah hemen gelir bebeğiniz :))

Benim değerim 43 tü 2 ay dostinex kullandım 0.98 e düştü. Yani çok çok düştü. Haziran ayında gitmiştim kontrole eylülde hamile kaldım. Sizin o kadar düşük değil daha kolay kalırsınız kafaya takmayın hiç inşallah hemen gelir bebeğiniz :))
İnş.kalırım çünkü bundan kaynaklı mı kalamadım bende bi sıkıntı mı var bilemiyorum ister istemez stres yapıo ve her ay negatif görmek insana hiç kalamıcakmışsın hissi verio ne yazıkki:((

İnş.kalırım çünkü bundan kaynaklı mı kalamadım bende bi sıkıntı mı var bilemiyorum ister istemez stres yapıo ve her ay negatif görmek insana hiç kalamıcakmışsın hissi verio ne yazıkki:KK43:(
Evet o hissi çok iyi biliyorum. Eğer yumurtlama gününü çok takip ediyorsan bata kaç kaldığını sayıp duruyorsan İnan olmuyor. Ben bu ay hiç bilmiyorum yumurtlama zamanımı o kadar takip ettim olmadı bıraktım kendi haline öyle aldım haberini :)) Rabbim sanada tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

Evet o hissi çok iyi biliyorum. Eğer yumurtlama gününü çok takip ediyorsan bata kaç kaldığını sayıp duruyorsan İnan olmuyor. Ben bu ay hiç bilmiyorum yumurtlama zamanımı o kadar takip ettim olmadı bıraktım kendi haline öyle aldım haberini :)) Rabbim sanada tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Amin hepimize inşallah, bende biraz kendi haline bırkmaya çalışacağım inş.olur

Arkadaslar. Benim 1 sene kadar önce prolaktinim 74tu. Dostinexle 0a geriledi. 2 aydir âdetlerim gecikmeye basladi. Gecen ay 23 bu ay 30 cikti. Doktor ilac vermek istedi ama ben almadm. Sizce gebelige engel bir oran mi. Arkadasim 35 iken hamile kaldi. Anlam veremiyorum sebebine.

Arkadaslar. Benim 1 sene kadar önce prolaktinim 74tu. Dostinexle 0a geriledi. 2 aydir âdetlerim gecikmeye basladi. Gecen ay 23 bu ay 30 cikti. Doktor ilac vermek istedi ama ben almadm. Sizce gebelige engel bir oran mi. Arkadasim 35 iken hamile kaldi. Anlam veremiyorum sebebine.

Prolaktin normal degeri 23 bunun üzerinde olursa ilaç tedavisi olman gerekiyor benimki 36 ydı 1 ay kullandım 2 ye düştü prolaktın yüksek olunca adet gecikmesi yapıyor zaten her bünye aynı degil arkadaşın hamile kaldı diye sende kalıcaksın dıye bişey yok belkı sende hamile kalmaya engel oluyordur bence ilaç kullan adet düzenini de bozmuş zaten 1 ay kullansan düşüyor çok düşük doz veriyorlar hem kullanırken korunman gerekmıyor yine bebek düşünebilirsiniz bana korunma bi zararı olmaz zaten hamile kalırsan bırakırsın demişti doktorum stres falan herşey etkiliyor bu degeri doktorunuz en iyisini bilir

Selam kızlar benim de prolaktin yüksek çıktı :KK43:35 allaha şükür çok çok yüksek değil bi yıl önce bi gebeliğim oldu 13 haftalık sonlandı ondan Sonra yükseldi bu hormon dostinexle düştü ama beş aydır test tekrarlamadım geçen hafta 29 çıktı adetimin 3.günü 35 bebek düşünüyoruz hatta tüp bebek çünkü eşimde sperm değerlerinde sıkıntı var o yüzden doktor hemen dostinex başla dedi korunmana gerek Yok dedi sizlere ne dedi korunmayla ilgili

Back