• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN (Süt Hormonu)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin 51.14 çıktı dostinex aldık haftada 2 kez yarım içiyorum inşallah düşecek. Eşimin ileri hız 40 morfoloji 6... Simir testimdede sıkıntı yok. Şuanlık tek sıkıntı prolaktin inşallah düşüp hamile kalacağım. İlacı 2 haftadır kullanıyorum biraz etki etmiştir inşallah. 14 16 18nci günler ilişkiye girdik bakalım ayın 3 ünde olan hastalığım olacakmı =/

Prolaktin 51.14 çıktı dostinex aldık haftada 2 kez yarım içiyorum inşallah düşecek. Eşimin ileri hız 40 morfoloji 6... Simir testimdede sıkıntı yok. Şuanlık tek sıkıntı prolaktin inşallah düşüp hamile kalacağım. İlacı 2 haftadır kullanıyorum biraz etki etmiştir inşallah. 14 16 18nci günler ilişkiye girdik bakalım ayın 3 ünde olan hastalığım olacakmı =/

Merhaba canım, ben de ilacı bitirdim
Yarın kan testi vereceğim inşallah düşmüştür seninki de benimki de
Ben ilacı kullandığım bu ay korundum
İnşallah düşmüştür de bu ay hamile kalırım
Allah hepimize hayırlısıyla bebiş nasip etsin

benim de çıktı aylık olan dostinexi kullandım 3,buçuk günde bir şeklinde. geçen hafta 0 olmuş bu kezde baya düştü :) kızlar ben aynı zamanda maden suyu bulgur nohut mercimek yaoan şeyleri yememeye çalıştım inşALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin isteyen herkese banada inşALLAH

benim de çıktı aylık olan dostinexi kullandım 3,buçuk günde bir şeklinde. geçen hafta 0 olmuş bu kezde baya düştü :) kızlar ben aynı zamanda maden suyu bulgur nohut mercimek yaoan şeyleri yememeye çalıştım inşALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin isteyen herkese banada inşALLAH

Amin canım benim inşallah

Benimkide sınırda çıktı doktor dostinex verdi bu ay büyük ihtimalle hamile kalacaksın dedi.. bu ilacı kullananlar hep hamile kalıyormuş inşallah bizede nasip olur...
Benimki de sinrdaydi 28 di prolaktin dostinex kullandım ama hamile kalamadım iki ay kullandım düştüğünü umaraktan hamile kalmayı bekledim iki ay sonra tekrar olctirdum prolaktin 42 ye yükseldi bu kez de anlamadim

Benimki de sinrdaydi 28 di prolaktin dostinex kullandım ama hamile kalamadım iki ay kullandım düştüğünü umaraktan hamile kalmayı bekledim iki ay sonra tekrar olctirdum prolaktin 42 ye yükseldi bu kez de anlamadim
Sınır 25 değil mi?? Benimki 25te. Doktor sınırda dedi.. ben ayrıca hayıt suyuna başladım hormonları dengeliyormuş sende dene istersen.. Inşallah Allah'ım bizede bir gün anne olmayı nasip eder...

Kızlar testi yaptırdım
Bir ayda (haftada yarım içerek) prolaktinim 31den 4.5’e düştü, bu ay deneyeceğim inşallah hamile kalırım yine yazıcam buraya neticeyi inşallah

Kızlar prolaktinim 27 çıktı, bu değerle hamile kalamaz mıyım?
Doktor dostınex verdi sadece 2 tane var şişenin içinde. Bu yeterlimi?

Benim de 418 cikti, her ay yukseliyor benim, 2 hafta iciyordum 2 tableti yarim olarak, 3 defa catlatma ignesi, 1 defa asilma oldum tutmadi. Bu ay doktorumu degistim, prolaktinnen hamile kalamiyorsun dedi, ve dostinexi dayandirmAmami soyledi, hamile oluncaya kadar icmemi soyledi. Bu ay ovulyasyon testiyle deniyorum, hayirlisi hepimize insallah.

Canım benimki 31di iki ilaçla 4e düştü
Baya etkili bir ilaç, yeterli
Bugün içtim ve 3 gün sonra içecem tekrar ve bidaha içmicem, sonrasonda ovülasyona 6 gün kalmış olacak, hamile kalırsam bi sorun olmaz dimi? Ozanana kadar ilacın etkisi geçer,Çünkü tekrar ilaç kullanmayacam. Ne dersin?

Bugün içtim ve 3 gün sonra içecem tekrar ve bidaha içmicem, sonrasonda ovülasyona 6 gün kalmış olacak, hamile kalırsam bi sorun olmaz dimi? Ozanana kadar ilacın etkisi geçer,Çünkü tekrar ilaç kullanmayacam. Ne dersin?

Ben ilacı bir ay kullandım haftada yarım içerek o ay korundum, bazı insanlar ilacı içtiği ay korunmuyo bile
Bana sorarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Ben ilacı bir ay kullandım haftada yarım içerek o ay korundum, bazı insanlar ilacı içtiği ay korunmuyo bile
Bana sorarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Ben de korunmuyorum, doktorum testte 2 cizgi gordugun an birakacaksin dedi, o yuzde adetime 1 hafta kala her gun test yapmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz dige.

Bir buçuk aydır dostinex kullanıyorum 51.14 Dü. Muhtemelen düştü ama hamile kalamadım =( smir testinde de sıkıntı yok yumurtalar da az bişey ya ad gelişme var demişti eşimde de sıkıntı yok neden olmuyor =( agustosun basında hap bitiyor dua edin kızlar.. Yoksa çatlama iğnesi vurulcam

Back