- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
Benimde nisan ayında 42 çıkmıştı. 1 kutu dostinex kullandım dün kontrolüm vardı 0.96 ya düşmüş. Gebeliğe engel oluyormuş. Sende ilacını kullan hiç düşünme düşer Allahın izniyle..Kızlar geçmiş olsun hepimize benimde prolaktin 42 cıktı bugün daha sonucları doktora göstermedim gebeliğe engel mi birde cabuk düşer mi
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallahBenimde nisan ayında 42 çıkmıştı. 1 kutu dostinex kullandım dün kontrolüm vardı 0.96 ya düşmüş. Gebeliğe engel oluyormuş. Sende ilacını kullan hiç düşünme düşer Allahın izniyle..
Engel dostinex yazacak haftada 2 gün yarım içceksin düşecekKızlar geçmiş olsun hepimize benimde prolaktin 42 cıktı bugün daha sonucları doktora göstermedim gebeliğe engel mi birde cabuk düşer mi
Inşallah canim sağolEngel dostinex yazacak haftada 2 gün yarım içceksin düşecek
Insallah canim ya valla olmadı sey yap ortalama 2 hafta kullanilan bir ilac zaten. Tahmini yumurtlama tarihinden 14 gun önce tahlil yaptir yuksekse hemen kullan düşsün. Yumurtlamana da yetissin
Işte yukselince doktor yeniden veriyor ilacı. Benim bazen normal deger araligina giriyor bazen yüksek ilaci biraktigimda.
Ben 3 kere kullandim canim. Sonra kullanmadigim bir vakit oylesine tahlil yaptırdım baktim düşük çıktı. Ilaclarin etkisiyle mi denge saglandi yoksa baska bir sey mi bilmiyorimNe kadar süredir kullanıyosun canım
Ben 3 kere kullandim canim. Sonra kullanmadigim bir vakit oylesine tahlil yaptırdım baktim düşük çıktı. Ilaclarin etkisiyle mi denge saglandi yoksa baska bir sey mi bilmiyorim
Evet canım biraz fazla düşmüş, 2-25 aralığında olmalı, sen ilacı nasıl kullandın[/QUOTEo
Öncelikle canm cevapladn için teşekkür ederim ben 1 ay boyunca 3 gün arayla 8 adet kullandım 1 ay ara verip olcturdum bu sonuç çıktı artık hastane yolunda gidip gelmekten çok sıkıldım yani sonuclari doktora göstermedmEvet canım biraz fazla düşmüş, 2-25 aralığında olmalı, sen ilacı nasıl kullandın
Öncelikle canm cevapladn için teşekkür ederim ben 1 ay boyunca 3 gün arayla 8 adet kullandım 1 ay ara verip olcturdum bu sonuç çıktı artık hastane yolunda gidip gelmekten çok sıkıldım yani sonuclari doktora göstermedm
Mrb bu kadar dusmesi normalmiymis peki bnmde olmasi gerekenden dusuk cikti dusukolmasi hamilelige engelmi bnmde sorunum bu size doktoruniz bi aciklma yaptimi 0.96icinBenimde nisan ayında 42 çıkmıştı. 1 kutu dostinex kullandım dün kontrolüm vardı 0.96 ya düşmüş. Gebeliğe engel oluyormuş. Sende ilacını kullan hiç düşünme düşer Allahın izniyle..
Bir şey demedi ama düşük olması süt üretimini etkiliyor. Gebelikle alakası yok diye biliyorum.Mrb bu kadar dusmesi normalmiymis peki bnmde olmasi gerekenden dusuk cikti dusukolmasi hamilelige engelmi bnmde sorunum bu size doktoruniz bi aciklma yaptimi 0.96icin
Bir tane 4 yasinda oglum var sutle ilgili hic bi sorun yasamamistm tesadufen yapilan bi testte 0.60 cikti kafamda deli sorular netten de aratriom ilac kullanmadan bu kadar dusuk cikanina hic rastlamadim.. Sizler bu testte reglkenmi yaptiriorsnz normal zamandamiBir şey demedi ama düşük olması süt üretimini etkiliyor. Gebelikle alakası yok diye biliyorum.
Reglin 3. Günü yaptırıyorum. Ama bu değer çok çabuk düşüp yükselebiliyor. Hatta hamileyken yükseliyor yani emzirdiginiz zamanlar düşük olması imkansız. Düşük olmasının bir zararı yok sanırım genelde yüksek olduğu için ilaç veriliyor.Bir tane 4 yasinda oglum var sutle ilgili hic bi sorun yasamamistm tesadufen yapilan bi testte 0.60 cikti kafamda deli sorular netten de aratriom ilac kullanmadan bu kadar dusuk cikanina hic rastlamadim.. Sizler bu testte reglkenmi yaptiriorsnz normal zamandami
İnş. Normale dönmüştür canım seninki de benimkindeRica ederim canım, sen sık sık kullanmışsın ben mesela haftada yarım içiyorum, iki hafta sonra tekrar test yaptırıcam bakalım kaça düştü
Merhaba kızlar tüp bebeğe başlayacaktık ve öncesinde doktorum tahlil istedi prolaktin 79 çıktıbu arada ne eşim de ne bende sıkıntı Yok sebepsiz İnfertilite yani 3 yolluk evliyiz 2 yıldır olmuyor bebeğimiz doktorum aşılama hiç önermedi tutma ihtimali az diye bizde vakit kaybetmek istemedik tüpe başlayalım dedik çünkü eşim işinden dolayı sürekli yanımda değil yaşım 27 bu arada . Şimdi tahlili dün aldım baktım prolaktin düşünce gebe kalan çok varmış acaba düşmesini bekleyip 1 ay daha mı yumurta takibine gitsem yoksa hem bu değeri düşürüp hem de tüp bebeğe başlarlar mı aynı ay yoksa düşmesini mi beklemek lazım tedavi için kafamda deli sorular
Benimkide sınırda çıktı doktor dostinex verdi bu ay büyük ihtimalle hamile kalacaksın dedi.. bu ilacı kullananlar hep hamile kalıyormuş inşallah bizede nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?