Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN (Süt Hormonu)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayır canım henüz araştırmadılar progesteron testi de yaptırıp bütün sonuçlarımı birlikte götürücem bakalım doktor ne dicek

Ben dayanamayıp doktorumu aradım söyledim sonucumu, 31 oldugu halde ilaç kullanman gerekicek dedi..

aşırı yüksek değil eğer beyinsel bir problem yoksa dostinexi kullandktan sonra hormonuunuz düşer ve bu değer gün içerisinde değişiyor yani sabah daha yüksek öğleden sonra daha düşük çıkabiliyor ayrıca hormonu uyaran durumlar var bunların önlemini alırsanız 1 aya güzelir kuru incir sarı üzüm hormonu yükseltir korunmanıza gerek yok ilacın prospektüsünde korunması gerektiği yazıyor ancak genellikle doktorlar hamileliğinizi öğrendiğiniz anda bırakmanızı tavsiye ediyor çünkü ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içeriisnde geri yükselebiliyor prolaktin.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Evet bu değerlerimin hepsi normal film çekildi, tüplerim de açıkmış, inşallah bu hormonu da düzene sokarsak olcak bu iş

İyi ozaman korkulacak bişey yokmuş sizin stres yapmayın deger düşünce inşallah olur film hormonlar falan sorunsuz çıkmış prolaktin zaten ilaç kullanınca hemen düşüyor stres etkiliyor sütyen çok sıkı olunca uyarılıyor ondanda oluyormuş evde takmayın ilacınızı kullanın testere dişli aslan pençesi için 1 ayda düşüyor

Arkadaşlar mrb benim prolaktin hormonum ilk olcumde 65 çıktı dostinex kullandım 0.87 sizce nasıl çok mu düşmüş yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum

Hay maşallah baya etkili desene.. İnşallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…