- 3 Şubat 2018
- 128
- 34
- 13
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
selam canım neden yüksek olduğunu araştırdılar mı? O da önemli. Prolaktin sınırda bile olsa etkiler demişti benim doktorum. Hassas bi hormonmuş kendileri. Ama ilacı kullanırken mutlaka ara ara baktır prolaktinine benim şimdi de olması gerekenden çok aşağı düştü yükselmesini beklemem gerekcek
Yüksek degil sınırda sadece 30 üzeri yüksek sayılıyor sizin stresten falan belki olmuştur 36 çıktı benimde dostinex kullanıyorum ilaç kullanımı gerektirecek bi deger degil ama gebelige engel olmasın yinede kullan hamile kalınca bırakırsın dedi doktorum sen önlemini al yinede kısmet artık
Ben dayanamayıp doktorumu aradım söyledim sonucumu, 31 oldugu halde ilaç kullanman gerekicek dedi..
Ben dayanamayıp doktorumu aradım söyledim sonucumu, 31 oldugu halde ilaç kullanman gerekicek dedi..
Aynen sen kullan önlemini al kafan rahat olur en azından bi zararı olmuyor zaten ilacın normal degere düşürüyor
İlaç hormonu hemen düşürüyor canım hiç kafana takma. Senınkı cok yuksek degıl zaten benimki 49. Stres yükseltiyormuş bu hormonu.Ben dayanamayıp doktorumu aradım söyledim sonucumu, 31 oldugu halde ilaç kullanman gerekicek dedi..
Fsh lh estrodoil bunlar nasıl normal değerinde miŞuan sadece bari progesteron normal çıksın diye dua ediyorum
Nasil kullandiniz tarif verir misinizArkadaşlar benim de hormonlarim duzensizdi ve testere dişli aslanpençesi çayı içtiğim ay hepsi normale dönmüştü. Lütfen deneyin.
Fsh lh estrodoil bunlar nasıl normal değerinde mi
Ben internette Saraçoğlunun tarifine göre yapmıştım. Benim lh ve FSH hormonlarim duzensizdi. Pco var bende. Siz de o tarife göre icebilirsiniz. Hayıt suyu da işe yarıyor onu da deneyin olmazsa.Nasil kullandiniz tarif verir misiniz
aşırı yüksek değil eğer beyinsel bir problem yoksa dostinexi kullandktan sonra hormonuunuz düşer ve bu değer gün içerisinde değişiyor yani sabah daha yüksek öğleden sonra daha düşük çıkabiliyor ayrıca hormonu uyaran durumlar var bunların önlemini alırsanız 1 aya güzelir kuru incir sarı üzüm hormonu yükseltir korunmanıza gerek yok ilacın prospektüsünde korunması gerektiği yazıyor ancak genellikle doktorlar hamileliğinizi öğrendiğiniz anda bırakmanızı tavsiye ediyor çünkü ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içeriisnde geri yükselebiliyor prolaktin.
Evet bu değerlerimin hepsi normal film çekildi, tüplerim de açıkmış, inşallah bu hormonu da düzene sokarsak olcak bu iş
Arkadaşlar mrb benim prolaktin hormonum ilk olcumde 65 çıktı dostinex kullandım 0.87 sizce nasıl çok mu düşmüş yardımcı olursanız sevinirim
Baya süşmüş benimde 51. 14Evet canım biraz fazla düşmüş, 2-25 aralığında olmalı, sen ilacı nasıl kullandın
Baya süşmüş benimde 51. 14
Kızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?