cancanlar, ben de hep okuyup güzel haberlerle morali düzelenlerdendim.
4 yıl bitti evleneli, 1 yıl 1 aydır bebek istiyorduk :), ama prolaktinim yüksekti ilk ölçümde 28,(adetlerim ve yumurtalamam gayet iyi olmasına rağmen) parlodel verdi doktor ama çok etki yaptı ve sadece gece kullandım, sonra 2. tallilde 48e yükselmişti ve doktor sabah akam kullanıcan başka yolu yok dedi ben de dinlemeyip tamamen bırakıp biraz dinlensin vücudum dedim. 1 ay sonra doktora dostinex kullanalım dedim o da peki dedi tahlil yapıp başlıycaktım ama bu arada boyundan fizik görüyorum ve bele geçicem ama hamilelikte olmuyo dedi bugün fizikte biri ben de hastalığımın üstünden 3 gün geçti bi test yapiim nolur nolmaz deyip test aldım (ilk zamanlar 1 kere test yapmıştım negatif çıkınca hayal kırıklıı oldu tabi bidaa test yapmıcam dedim ve yapmadım bugüne kadar), sonuç pozitif :) hemen paylaşmak istedim sizle.
ümitsizliğe kapılmayın ben tam boşverdim ama hep ben allahın sevgili kuluyum hakkımda hayırlısı olsun ben ve bebeğim ne zaman sağlıklı olucaksak o zaman hamile kalıyim diye dua ettim, parlodeli tamamen bıraktım aman bidahaki ay dostinex içerim dedim ve hamileyim tabi umarım sağlıkla bebeğimi kucağıma alır ve büyütürüm.
daha eşime bile söylemedim :) lütfen size de moral olsun, bana ve bebeğime sağlıklı olmamız için dua edin :)