- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
- Konu Sahibi bibebemolsa
-
herkese merhaba aranızda yenı olabılırım ama uzun zamandır takıp edıyorum özellikle prolaktın problemı oldugundan berı bu sıteyle yatıyor bu sıteyle kalkıyorum:))) okudugum yazılar eskı tarıhlı sımdı seslenıyorum 2010 kullanıcıları veya daha eskı veya daha yenı dostınex kullanıp hamıle kalanlar vaarmı ozamanlar ılac kullananlar sımdı cocugunuz varmı bunu paylasmanızı ıstıyorumm rıca edıyorum cunku ıyı haberlere ıhtıyacım var.......
herkese merhaba aranızda yenı olabılırım ama uzun zamandır takıp edıyorum özellikle prolaktın problemı oldugundan berı bu sıteyle yatıyor bu sıteyle kalkıyorum:))) okudugum yazılar eskı tarıhlı sımdı seslenıyorum 2010 kullanıcıları veya daha eskı veya daha yenı dostınex kullanıp hamıle kalanlar vaarmı ozamanlar ılac kullananlar sımdı cocugunuz varmı bunu paylasmanızı ıstıyorumm rıca edıyorum cunku ıyı haberlere ıhtıyacım var.......
Malesef beybi yok adet oldum ama prl 0.8e düşmuş dr 2 ay dene sonra gel dedi bakalım hayirlisi ins...
amin canım ınsallah 10 gun snra guzel haberlerını alırız kendım gıbı sevınırım valla.... ya benı daha o kadar arastırmadılar 2 ay snra baslarlar heralde cunku dr 2 ay snra gel dedı insallah hayırlısı olur hepimiz için..............
Günaydın bende prolaktın tedavı sonucu hamıle kaldım adetın 3. gunu dr gıttım dostnex verdı ılk kutuyu bıtırdım adet oldum 3.gunu tekrar gıttım test yaptı prolaktınım dusmus yıne ılaca devam ettım ve 2 kutu bıttı o ay hamıle kaldım çok sukur.hayaletcasper arkadasım bebegını gelısmedıgınden dolayı yıne kurtaj olmak zorunda kaldı RABBİM tez zamanda acısını unutturacak bır umut nasıp etsın ona lutfen dualarımızdan eksık etmıyelım canım arkadasımı SENI SEVİYORUM CASPERRRRRRR
Benim 2 ay önce prolaktin seviyem 35 çıktı arkadaşlar.Fakat doktor ilaç vermedi,sorun yok dedi.Fakat iki aydırda hamiş yok.Bu ayda eğer gebe değilsem tekrar gidip ölçtürecem.Prolaktin seviyesi yüksek çıkan arkadaşlara bir sorum var, acaba adet düzenleri nasıl?geçmi oluyorlar erkenmi?adet süreleri uzunmu,kısamı?lütfen paylaşırmısınız arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?