Prolaktin problemi

bibebemolsa

Beni bırakmaaa
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
739
572
158
herkese merhaba aranızda yenı olabılırım ama uzun zamandır takıp edıyorum özellikle prolaktın problemı oldugundan berı bu sıteyle yatıyor bu sıteyle kalkıyorum:))) okudugum yazılar eskı tarıhlı sımdı seslenıyorum 2010 kullanıcıları veya daha eskı veya daha yenı dostınex kullanıp hamıle kalanlar vaarmı ozamanlar ılac kullananlar sımdı cocugunuz varmı bunu paylasmanızı ıstıyorumm rıca edıyorum cunku ıyı haberlere ıhtıyacım var.......

merhaba canım.bende ilk hamile kamadan önce prolaktinim yüksekti ve dostinex isimli ilacı içtim ve hamile kaldım.Ama hamileliğim devam etmedi.Nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım.Geçtiğimiz aya kadar da prolaktinimi hiç ölçtürmedim.Geçen ay prolaktinim 32 lere çıkmıştı ama doktor ilaç vermedi.Bende bu sabah test yaptırdım eğer hamile değilsem dostinexi kendi başıma alıp içecektim ama hamile olduğumu öğrendim.Benden sana nacizane tavsiye sakın stres yapma.prolaktin stres hormonu.İlacını içtikten sonra hamile kalamna engel değil.

cvplarınız ıcın tesekkur ederım hayaletcasper ıns Allah tamamına erdırır adetıme daha var ıns hayırlı haberı paylasırım:)))

Malesef beybi yok adet oldum ama prl 0.8e düşmuş dr 2 ay dene sonra gel dedi bakalım hayirlisi ins...

merhaba sen nekadardır dostınex kullanıyosun ve prolaktın degerın kaç aynı sorun bendede var yenı ogrendım ben benımkı 35 cıktı bı ay oldu kullanalı bu ay adetımın ıkıncı gunu gıdıcem catlatma ıgnesı verıcek bıde benım fsh hormonumda yuksek

Ben de bu konuyu merak ediyorum.Prolaktinim yüksek benm de ama henüz çocuk düşünmüyrz ileride çocuk olmamasından korkuyorm..,

Prolaktinim 55 ti dostnxle 0,6 ya düştü..dozunu azaltarak devam ediyorm ilaca.

ben 5 hafta kullandım 44tü benim 0.8 e düştü bıraktım dr bır ıkı ay dene dedı oyle yanı bıde daha o kadarr ayrıntılı hormn testı olmadım 2 ay snra baslar heralde cunku 10.ay dolmus oluyo beybı olmadıgı Allah ısteyen herkese versın....

Malesef beybi yok adet oldum ama prl 0.8e düşmuş dr 2 ay dene sonra gel dedi bakalım hayirlisi ins...

CANIM İNŞALLAHHH gelecek ay hamiş olursun...
benimde 2 ay önce prolaktinim çok yüksekti 33.lerdeydi 2 aydır dostinex kullanıyorum geçen hafta testlerim oldu 0'ın altına düşmüş...
önceleri haftada 2 defa yarım yarım içerken şimdi haftada birgün yarım içicem devam ediorum yani... dostinex yanı sıra 3 aydırda folik asit içiorum 13 gün önce dr um klomen hap verdi 5 günlük onuda içtim, olgunlaşmayan yumurtalarım geçen hafta bakıldı 2 yumurtam oluşmuş ve mm ler istenilen boyuttaydı 25ve 18 mm olmak üzere... eğer çatlamak üzere olmasaydı iğne yicektim..
çalışmaları sürdüoruz bakalım artıkkk inşallah bu dostinex ve klomen çare olacak bana... önümdeki şu 10 günü iple çekiorum test yapmak için ahhh RABBİM DUYSUN SESİMİZİ İNŞALLAHHHHHHH bizlerde yazalım artık şuraya topiğimiz oluo die :=)

amin canım ınsallah 10 gun snra guzel haberlerını alırız kendım gıbı sevınırım valla.... ya benı daha o kadar arastırmadılar 2 ay snra baslarlar heralde cunku dr 2 ay snra gel dedı insallah hayırlısı olur hepimiz için..............

bana bı ay sonra gel dedı ıste adetımı beklıyorum ben gecen ay gıttım dostınex se yenı basladım 5 hapımı ıcıyorum sana pekı folık asıt verdılermı bıde iğne verıcez falan dedılermı

yok cnm ıgne demedı daha dr. ben folık asıt kullanıyorum ztn bayadır basta hap ıctım folibiol dıye sımdı kan ılacı ve folık asıt bırlıkte ıcıyom kansızlık cıktıda ferplex fol dıye....

merhaba bende bundan yaklaşık 3 ay önce bebek sahibi olamadığımız için doktora gittim. prolaktin hormonum yüksek olduğu için doktor bana dostinexi haftada bir defa yarım olarak kullanmamı söyledi. 3 ay kullandım ilacı ama bu arada hiç korunmadım ve şuan 6 haftalık hamileyim. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ki doktorum o şekilde söyledi.Allah isteyen herkeze versin inanılmaz güzel bir duygu...

mrb benım de prolaktınım 45 cıkmıstı.bebıs ıstıyordum ve dostınex kullandım bu ay,allahımın ıznı ıle hamıleyımhamılelıgımı ogrendıgımde doktoruma sordum ılacı o da adetın gecmeden ılac bıttıgı ıcın sorun yok dedı.

Benim 2 ay önce prolaktin seviyem 35 çıktı arkadaşlar.Fakat doktor ilaç vermedi,sorun yok dedi.Fakat iki aydırda hamiş yok.Bu ayda eğer gebe değilsem tekrar gidip ölçtürecem.Prolaktin seviyesi yüksek çıkan arkadaşlara bir sorum var, acaba adet düzenleri nasıl?geçmi oluyorlar erkenmi?adet süreleri uzunmu,kısamı?lütfen paylaşırmısınız arkadaşlar...

Günaydın bende prolaktın tedavı sonucu hamıle kaldım adetın 3. gunu dr gıttım dostnex verdı ılk kutuyu bıtırdım adet oldum 3.gunu tekrar gıttım test yaptı prolaktınım dusmus yıne ılaca devam ettım ve 2 kutu bıttı o ay hamıle kaldım çok sukur.hayaletcasper arkadasım bebegını gelısmedıgınden dolayı yıne kurtaj olmak zorunda kaldı RABBİM tez zamanda acısını unutturacak bır umut nasıp etsın ona lutfen dualarımızdan eksık etmıyelım canım arkadasımı SENI SEVİYORUM CASPERRRRRRR

evet canım casperr arkadasımızı ben de cok sevıyorum ve hep dua edıyorum onun ıcın.ıns ıns allahım hayırlı zamanda yıne sevındırır onu ve herkesı.

bnm ılk 39 cıkmıstı ılac vermıstı doktor arkadasım.bnm adetım gec gelıyordu ve azalmıstı.kısa suruyordu eskıye gore.ilacı kullandıgımda ılk kez korunuyordum ve tam gununde adet olmustum.umarım yardımcı olmusumdur canım.

kızlar sadece yüksek prolaktinden dolayı bebeğinizin olmaması çok zor bir ihtimal çünkü dostinex çok çabuk düşüren bir ilaç. benim prolaktinim 650 lere çıkıyor bundan başka bitkisel bir ilaç da kullanmıştım. ama 6 yıllık polikistikover maceram da 2 kez prolaktin için ilaç kullandım. yani tek sorun buysa ilacı 3 ay kullandığınızda zaten hemen düşer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…